Hodnocení od zaměstnanců společnosti Česká pošta

Nalezeno 117 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (120)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stresující zaměstnání
Třidič listovních zásilek (Současný zaměstnanec) –  Brno16. října, 2019
Málo lidí na hodně práce, která není dobře ohodnocená. Zvláště přes vánoční provoz, který je hodně náročný ve všech směrech.
Výhody
Stravenky
Nevýhody
Krátké dovolené, za 1 den dovolené vám vezmou 2 dny.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
skvělé pracoviště díky odborům a společným odborářským výletům
doručovatelka (Bývalý zaměstnanec) –  Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj7. října, 2019
Vynikající vedoucí pracovnice, přátelský kolektiv, člověk je svým pánem a chození prospívá duševní vyrovnanosti, pokud nejsou trasy příliš dlouhé. Je to i nebezpečná práce, když člověk nosí peníze, kvůli možnému přepadení a možné krádeži na doručovateli. Nevlídné počasí způsobuje častá nastuzení, nejsou zařízeny obědy pro zaměstnance či lepší pitný režim.
Výhody
možnost samostatné práce
Nevýhody
dlouhé trasy, dva a půl krát delší než dříve, nabízení pojištění či založení konta znesnadňuje práci a zdržuje, každý není komunikativní typ.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Zodpovědné a náročné vzhledem k množství a zátěži.
poštovní doručovatelka (Bývalý zaměstnanec) –  Chomutov, Ústecký kraj2. října, 2019
Naučila jsem se mnoho. Bavilo mě chodit s dopisy, když jsem daný úsek znala. Byl to pro mě placený sport:)
Výhody
Fyzická i psychická odolnost.
Nevýhody
Zodpovědnost chodit za každého počasí...
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Samý stres a přesčasy (neplacené)
Doručovatel listovní pěší (Bývalý zaměstnanec) –  Frýdek-Místek, Moravskoslezský kraj29. září, 2019
Už bych se tam nevrátila. Ráno se chodilo na 5h, většinou se odcházelo v 15-18h, nestíhalo se, trhaly se rajony jinych kolegu, a rajony jsou čím dál větší, tak ani není možnost stíhat. Nedoporučuji
Výhody
Práce na vzduchu
Nevýhody
Práce v každém počasí, neplacené přesčasy
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Skvělá životní zkušenost.
Přepážkový pracovník (Bývalý zaměstnanec) –  Most, Ústecký kraj29. září, 2019
Firma nabízející dobré pracovní zázemí pro rozvoj zaměstnanců.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vzhledem k pracovním požadavkům, velice nízké platové ohodnocení
Pracovnice přepážky (Současný zaměstnanec) –  Šlapanice, Jihomoravský kraj24. září, 2019
Bohužel práce v České poště nepřináší moc ovoce. Pro nedostatek pracovníků požaduje po lidech pracovat na 200%. Kdyby bylo k tomu aspoň odpovídající platové ohodnocení, ale to bohužel. Naopak se bude více strhávat za neplnění produktů.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
vyjebávací vedení firmy
pracovník poštovní přepravy (Bývalý zaměstnanec) –  Praha15. září, 2019
manuální činnost, ztráta času pro uchazeče s kancelářskými zkušenostmi, extrémně špinavé a zaprášené pracovní prostory, zastaralé a dezolátní dlaždice v prostorách WC - časově uvízlo z vizuálního pohledu kdesi v éře hlubokého socialismu
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3NeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Společný nepřítel
Pracovník (Bývalý zaměstnanec) –  Ústí nad Labem12. září, 2019
Kolektiv je zde velmi dobrý a pevný. Všichni si pomáhají a drží při sobě. Za což trochu můžou nadřízení a vedení svým přístupem. Práce na této pozici je nekonečná a těžká.
Výhody
Dobrý kolektiv
Nevýhody
Bezohlednost na bezpečnost, velmi těžká práce, časový nátlak
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Šlo to
Specialista prodeje produktu , predtim prepazkovy (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha11. září, 2019
Pokud Vam nevadi prodavat a nabizet produkty tak je to firma pro Vás. Je to 90 % platu co se týče odměn dostanete je jediné po splnění plánu a to ještě není jistý. Kolektiv a vedoucí byly super ale co se týče manažerů tak ty moc nefungují. Chce to mít pevný nervy
Výhody
Stravenky, výplata na účtu vždy v terminu
Nevýhody
Nabidka produktů, buzerace kvuli nim
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Augiášův chlév - Depo 703
balíkový doručovatel (Bývalý zaměstnanec) –  Depo 70311. září, 2019
Bordel, rozbité, omlůácené dodávky, které nikdo neřeší, takže když nastoupí nový řidič, pokusí se na něj hodit nějaký ten škrábanec. Nastoupil jsem jako balíkář a od prvního dne se mnou vyje8ávali, když za dva měsíce jsem vystřídal 10 doručovacích okrsků, což je práce střídače, kterou mi ale nezaplatili. Navíc mi nikoho nedávali na zácvik. Odcházel jsem brzy ráno a domů jsem se vracel večer. Neustále nové a nové okrsky, pořád samá vyje8ávka.Co mi řekli ráno už večer neplatilo. Nikoho nezajímá, že máte v péči dítě a nutí vás jezdit do večera. Dispečeři jsou bandou idiotů, které nezajímá pořádek, ale starají se jen o to, aby měli co nejméně práce a mohli si válet šunky u kompu. Vedoucí směny si na vás vylívají zlost a vedoucí depa má všechno u řiti. Většinu dne ji vůbec nezastihnete na pracovišti ale před v chodem do domu, kde bydlí parkuje služerbní vozidlo České pošty. Na školení byl druhý největší hlavoun pošty a říkal nám, že u pošty je obrovská fluktuace a že je přesvědčen o tom, že důvodem je fakt, že nováčkům dávají nejtěžší okrsky a že je to sviňárna. Takže papaláš o tom ví a nic s tím nedělá? Zkušení řidiči mají okrsky (střední čechy) kde končí v 11 hodin a zbytek pracovní doby jsou zašití, zatímco řiciči, co jezdí okrsky v Praze se musejí obracet, aby vše do konce pracovní doby rozvezli. A do toho si na vás léčí své mindráky zákazníci, kteří si myslí, že se celou dobu flákáte. Dementi, co nemají označené zvonky před domem, nebo je nemají finkční a pak se s vámi budou hádat, že byli doma. Ho8ada vyhodí 8 mega za nový byt a nemají 3 koruny na papírovou přelepku, aby si  více... označili zvonek?
Z toho bordelu vede jediná cesta: dát výpověď a valit rychle pryč, protože všichni ti šmejdi ve vedení depa 703 a ho8ada zákazníci vás sežerou zaživa.
  méně
Výhody
žádné
Nevýhody
spousta
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 12Ne 1Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
pouze brigáda
Brigáda svoz (Bývalý zaměstnanec) –  Břeclav9. září, 2019
Nechci hodnotit jako práci, byl jsem zde pouze brigádně.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
dobré
Spoj. manipulantka (Bývalý zaměstnanec) –  Hořovice, Středočeský kraj5. září, 2019
kolektiv byl až na výjimku dobrý,plat normální,práce spíše rutinní
Výhody
stravenky a bonusy
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
simple work
Postman/postwoman (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha29. srpna, 2019
as a summer part-time job it was a quiet good experience to work for national post office. Overall, it wasn't hard and it was quiet calming since i could basically walk around the city.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
comunicative and interesting
Intern service worker (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha15. srpna, 2019
receiving and delivering consignments, processing data, sorting letters, sorting shipments, working with computers, communicating with other departments
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nedoporučuji
Řidič (Bývalý zaměstnanec) –  Kladno2. srpna, 2019
K české poštē bych už pracovat nešel vydělává na všem a i na zamēsnancich
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 12NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Možnost nadcasu
DORUČOVATELKA (Bývalý zaměstnanec) –  Havířov25. července, 2019
Dobrý plat.Zalezi od kolektivu.Mefz akych lidi sa dostanete.Spolocnost upřednostňuje polských obecnou nad českými,co sa mi nepaci.
Výhody
Plat
Nevýhody
Žádná PN
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Letáky jsem skoro neviděla
Roznos letáků (Bývalý zaměstnanec) –  Šenov, Moravskoslezský kraj24. července, 2019
Roznášet letáky v létě se může zdát jako dobrý nápad, vždyť je venku teplo, je jen na vás, jestli roznášíte ráno nebo večer.. mně ale brzy došlo, že to až tak dobrý nápad nebyl. Česká pošta není jediná společnost, která zprostředkovává roznos letáků a jak jsem si po pár týdnech všimla, konkurence je opravdu silná. Letáky z prakticky všech obchodů, která vás jen můžou napadnout, neobstarává pošta. Co z toho vyplývá? Pravidelně vidíte jiné, jak roznáší letáky, vždycky jich tam je hned několik najednou, zatímco vy jen vyčkáváte, až k vám konečně přijede ta modrá dodávka. A když tedy nakonec přijede, zjistíte, že máte roznést jen jeden jediný leták a ještě k tomu takový, který má trvání dva nebo tři týdny. Tomu pak samozřejmě odpovídá váš výdělek...
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Průměrné pracoviště
Technik VT II. (Současný zaměstnanec) –  Brno17. července, 2019
Dobří kolegové.
Práce s lidmi.
Slušné technické vybavení.
Přijatelná pracovní doba.

Nízká mzda za požadovanou práci.
Minimální možnost vzdělávání - školení.
Žádný profesní postup.
Výhody
FKSP, stravenky, podnikové RZ
Nevýhody
Podprůměrná mzda pracovníků technické podpory
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
ráno na 3.00h.,konec odp., nebo trhačky? Už nikdy!
Řidič sk.C - auta (Bývalý zaměstnanec) –  Brno,ul.Heršpická 616. července, 2019
Každý den jedu jinam ,v jiný čas a stejně tak i jindy končím.Plus dvě soboty měsíčně.
Výhody
Pr.oděv a obuv zdarma
Nevýhody
Například:k doktorovi jsem šel až po prac.době
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Balíky balíky balíky
Řidič, kurýr (Bývalý zaměstnanec) –  Blansko, Jihomoravský kraj1. července, 2019
dobrý start kariery řidiče, budování orientačního smyslu, řidičských schopností a komunikace see zakazniky
Výhody
Stravenky
Nevýhody
Návalová práce
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 12NeNahlásit
Registrovat si tuto stránku zaměstnavatele

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Česká pošta a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

2,8
Na základě 120 recenzí
513
423
334
225
125

Hodnocení dle kategorií

2,8Poměr Práce/Život
2,4Kompenzace/odměny
2,8Jistota zaměstnání/Postup
2,6Vedení
2,5Firemní kultura