Recenze zaměstnanců společnosti Česká pošta v místě Havířov
Ohodnoťte tuto firmuNázev pracovní pozice
Vše
Lokalita
Havířov5 recenzí
Řadit podle
Nalezeno 5 recenzí odpovídajících vyhledáváníZobrazit všechny recenze (198)
Bohužel to jde od 10 k 5
Pracovník Logistiky (Současný zaměstnanec) - Havířov, Moravskoslezský kraj - 23. dubna, 2022
Doporučené hodnocení Indeed
Nejužitečnější recenze, které vybral IndeedDíky vedení chodím do práce v permanentním stresu.
Bylo toto hodnocení užitečné?
Práce mě bavila nebýt šikanující vedoucí
pěší doručovatel (Bývalý zaměstnanec) - Havířov, Moravskoslezský kraj - 2. dubna, 2020
Práce na poště v Havířově zásadně nedoporučuji. Velice sprostý kolektiv a paní Gražina na postu vedoucí neumí jednat s lidmi. Často šikanující dělení práce. Příchod do práce v ř hodin a konec práce mnohdy až v 17hod což je neudržitelné tempo 5 dní v týdnu. Mnohdy kvůli množství práce jsme roznášeli v sobotu zadarmo letáky,které se nestihli v týdnu.
Kromě svého rajonu jsme často dostávali další část rajonu na opačném konci města. Také co se týká dovolené,tak vedoucí nařizovala vybírání dovolené ,kterou jsem ještě právně neměla a tak se stalo,že po ukončení pracovního poměru jsem musela vracet peníze.
Nebýt toho všeho,tak bych u pošty zůstala,protože práce s lidmi a pobyt venku mě hodně bavil.
Moc špatné.
Poštovní doručovatel (Bývalý zaměstnanec) - Havířov, Moravskoslezský kraj - 3. března, 2020
Jestli se chcete mít špatně, být neustále ve stresu nebo makat přesčasy zadarmo, jděte makat na poštu.
Výhody
Žádné
Nevýhody
Vše
Možnost nadcasu
DORUČOVATELKA (Bývalý zaměstnanec) - Havířov - 25. července, 2019
Dobrý plat.Zalezi od kolektivu.Mefz akych lidi sa dostanete.Spolocnost upřednostňuje polských obecnou nad českými,co sa mi nepaci.
Výhody
Plat
Nevýhody
Žádná PN
Velmi stresové a nepříjemné
POŠTOVNÍ DORUČOVATELKA (Bývalý zaměstnanec) - Havířov - 31. prosince, 2018
Vše začalo plus mínus v posledních 7-10 letech kdy se prudce snížil počet zaměstnanců,udělali s pošťáků prodejce mimo jejich zaměstnání a podle prodeje uzavírání smluv byly hodnoceni a ne podle své práce.A stále ubývá zaměstnanců čímž jsou směny téměř pravidelně 12 hodinové kdy se přesčasová práce třeba I za 16 hodin hodnotí jednou 100 korunou.
Výhody
STRAVENEKY
Nevýhody
ČASOVĚ NEUDANÁ PRÁCE, ŠPATNĚ OHODNOCENÁ, ŠIKANA
Bylo toto hodnocení užitečné?
Zobrazit další recenze spol. Česká pošta
Můžete zkusit:
Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?
Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Česká pošta a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.Odeslat otázkuCelkové hodnocení
Hodnocení dle kategorií
2,5 z 5 hvězdiček pro Poměr Práce/Život
2,2 z 5 hvězdiček pro Kompenzace/odměny
2,7 z 5 hvězdiček pro Jistota zaměstnání/Postup
2,4 z 5 hvězdiček pro Vedení
2,3 z 5 hvězdiček pro Firemní kultura
Dotazy na Česká pošta
- Jaké benefity společnost Česká pošta nabízí?5 odpovědi/í
- Jaký je hlavní jazyk používaný pro komunikaci ve firmě Česká pošta?4 odpovědi/í
- Může poštovní doručovatel pěší využít při pochůzce MHD nebo vlastni dopravni prostředek pokud má raj…4 odpovědi/í
- Jakou radu byste dali výkonnému řediteli ke zlepšení této společnosti?4 odpovědi/í
- Jaký dresscode je na pracovišti vyžadován?4 odpovědi/í
- Jaká je pracovní doba ve společnosti Česká pošta?3 odpovědi/í
- Proplácí Česká pošta státní ?3 odpovědi/í
- Kolik hodin týdně je v průměru potřeba pracovat?3 odpovědi/í
- Kdybyste měli příslušné pravomoci, co byste udělali, aby byla společnost Česká pošta lepším zaměstna…3 odpovědi/í
- Jaké jsou pracovní prostředí a kultura ve společnosti Česká pošta?3 odpovědi/í