Hodnocení od zaměstnanců společnosti ČSOB

Nalezeno 12 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (13)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Skvělý kolektiv, mizerné vedení
Klientský pracovník (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha8. června, 2018
Mnoho administrativní práce a shánění klientů.
Práce zde byla psychicky náročná. To nemyslím s klienty, ale s nadřízeným, který byl neustále nespokojený s výkonem (i když byl splněn plán), pomlouvání kolegů, kteří odcházeli za jejich zády. Mnoho přesčasů a to bez příplatků. Bonusy byly kráceny, když se objevil nějaký týden, který zrovna nevyšel dle plánu, nebo vůbec.
Ani nebylo možné si vybrat sick days, jelikož nám nadřízený nevěřil, že zůstáváme doma, protože je nám zle.
Jinak kolektiv přívětivý a velmi ochotný, pomoc přišla vždy jen od kolegů.
Výhody
Stravenky, školení, kolektiv
Nevýhody
Sick days, bonusy, vedení
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 11NeNahlásit
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Pracoviště neosobní a účelové
úvěrový specialista pro firemní klientelu (Bývalý zaměstnanec) –  Praha27. března, 2018
Práce stereotypní vyžadující celodenní sezení u počítače s minimem zábavných prvků. Přístup nadřízených byl neosobní. i uvnitř banky bylo nastaveno silně konkurenční prostředí mezi odděleními.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 9NeNahlásit
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Velmi společenské dojednávání, příjemná brigáda ke studiu.
Administrativní pracovník (Bývalý zaměstnanec) –  Hradec Králové8. března, 2018
Byla jsem zde velmi spokojená, skvělý kolektiv, který mi vždy poradil. Rychlé zaučení a spolehlivost vedení.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Silný zaměstnavatel
ředitel pobočky/regionu Jižní Morava (Bývalý zaměstnanec) –  Brno, Jihomoravský kraj23. ledna, 2018
Kompetence, jednička leasingového trhu, odpovědnost, firemní kultura
Výhody
Skupina ČSOB
Nevýhody
žádné
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 4Nahlásit
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
insurance adviser
insurance adviser (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha14. ledna, 2018
issuing invoices,client care, customer service, contracting, answering phone orders, diary management, participate in training, life and non-life insurance
Výhody
health insurance
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 6Nahlásit
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Skvělá firemní kultura!
Specialista správy revolvingových osobních úvěrů (Současný zaměstnanec) –  Olomouc19. října, 2017
Práce na základě sledované výkonnosti...
Všechny víkendy a svátky volno!
Dobré benefity.
Tel. volání a sms zdarma!
Mobilní internet 10 GB měsíčně za 200,- Kč.
Roční odměny...
Výhody
Pružná pracovní doba
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Příjemné bankovní prostředí
Klientský poradce (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava, Moravskoslezský kraj14. září, 2017
Mou každodenní náplní práce bylo provádění pokladních operací v tuzemské a zahraniční měně spojených s příjmem, vydáváním a výměnou peněz - provádění pokladních operací při přebírání tržeb obsluha pokladen včetně technických peněžních zařízení - kontrola pravosti, platnosti a neporušenosti přijímaných peněz.
Naučila jsem se soustředit, přesnosti, počtářské schopnosti, zručnosti, spolehlivosti a také jednat s klienty.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Praxe
Administrativní pracovnice - praxe (Bývalý zaměstnanec) –  Strakonice12. července, 2017
V ČSOB jsem byla po dobu dvou týdnů na školní praxi. Pomáhala jsem s administrativou. S vedením ČSOB a kolektivem jsem byla velice spokojená.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6Ne 26Nahlásit
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
..
Premium Bankéř (Současný zaměstnanec) –  Praha 1, Hlavní město Praha10. července, 2017
Společnost CSOB patří mezi největší zaměstnavatele.
Výhody
Stravenky, příspěvky na penzijní a životní pojištěni
Nevýhody
obchodní plány
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 21Nahlásit
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Společnost s řadou zajímavých a pracovitých lidí
Senior Manažer (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Středočeský kraj30. března, 2017
Lidé na výkonné úrovni jsou velmi snaživí a v rámci svých schopností a dovedností odvádí maximum.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Hard everyday sales
Investment Adviser (Bývalý zaměstnanec) –  Hradec Králové, KR2. ledna, 2014
I deepened my interpersonal and persuasive skills and taught my clients how to invest their money, they used to come to me to deposit their money into investment funds owing to my personal approach and proffesional manners, not owing to the institution. I was able to sell funds and keep my conscience clear, I found the balance between advisory and plan reaching. Due to my pro-active attitude to work and business results I was offered to attent a programme for the most talented sales persons of the bank, which I successfuly completed. The hardest part of the job was direct calling in extra hot, rainy or cold days, when clients did not want to leave their homes for bank. The most enjoyable part of the job was signing the contracts with high amounts of money.
Výhody
good benefits
Nevýhody
too much administration
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 2Nahlásit

Zobrazit další recenze společnosti ČSOB

Můžete zkusit:

Registrovat si tuto stránku zaměstnavatele

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě ČSOB a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,7
Na základě 13 recenzí
53
46
32
21
11

Hodnocení dle kategorií

3,7Poměr Práce/Život
3,6Kompenzace/odměny
3,7Jistota zaměstnání/Postup
3,5Vedení
3,7Firemní kultura

Recenze společnosti ČSOB dle lokality