Hodnocení od zaměstnanců společnosti Adecco

Nalezeno 18 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (16 169)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
V celku fajn práce jen ochota s něčím poradit nebyla
Operátor.. Skladník.. (Bývalý zaměstnanec) –  Kladno26. července, 2019
Kdyby mi prodloužili smlouvu bylo by fajn ale jinak skvělá agentura při náboru bylo vše rychle a jasne
Výhody
Obědy za 25 Kč
Nevýhody
Nevim
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní pracoviště
Operátor výroby - brigádník (Bývalý zaměstnanec) –  Mohelnice28. dubna, 2019
- 8 hodin práce s pěkným ohodnocením
- naučila jsem se rychlosti a výkonu,momentálně jsem schopná odolávat pracovnímu nátlaku
- skvělé vedení, vždy mi vyšlo vstříc
Nevýhody
Vysoké teploty vzduchu při výkonu práce
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Pracoviste nenavisti a pretvarek
Kontrola vyrobku-kontrolorka (Bývalý zaměstnanec) –  Brno3. února, 2019
Nevyhovujici zamestnani pres adecco,sikana na pracovisti
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce je skvělá
Skladnice (Bývalý zaměstnanec) –  Dobrovíz27. ledna, 2019
Práce je bez chyby až na to vedení je na dvě věci v ničem není jistota
Výhody
Levné obědy 3dny volna každý týden
Nevýhody
Dojíždění, špatný přístup k zaměstnancům
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nehorazne a nemoralni chovani Adecca!
DĚLNÍK (Bývalý zaměstnanec) –  Karviná, Moravskoslezský kraj5. října, 2018
Zdravim vsechny!

Chci vsechny lidi varovat, pred jednanim agentury Adecco! Minuly tyden jsem mel nastupovat do jedne nejmenovane firmy, pres agenturu Comacjobs, se kterou mam jak ja tak i moje rodina letitou zkusenost... Domluvil jsem si schuzku s konzultantkou na 10:00 pred tovarnou. Prijely dve auta, vysedli muz a zena a zeptali se zda mame nastupovat do teto firmy. Vsichni jednoznacne rekli, ze mame jit na prohlidku pracoviste. Ptal jsem se pani nekolikrat, zda si me nespletla, zda opravdu jsme byli telefonicky domluveni! Pokazde rekla, ze ano, ze jsem hovoril s ni! Nalozili 8 lidi do aut a odvezli nas k lekari - vzdaleny cca 50 km od mista planovaneho vykonu prace.Udelali nam lekarskou prohlidku, vystavili smlouvy a tam koukam, ze to neni agentura, se kterou jsem mel podepisovat smlouvu! ALE BYLO TO ADECCO! Odkud vzali moje osobni udaje??? To je normalni ferove jednani personalni agentury??? Ukazuje to hlavne jednu vec, moralni hodnoty veskere zadne... hlavne, ze budou mit z nas penize! Parada!!! A nakonec nam rekli at si jedeme zpet treba vlakem! Smlouvu jsem jim nepodepsal a urcite nikdy ani nepodepisu!

Zdar!

T.S.
Výhody
NIKDY
Nevýhody
ZLODĚJI
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 22Ne 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Jako pracovni agentura plní vešketé podmínky.
Dělník v distribučním centru (Bývalý zaměstnanec) –  Chomutov14. července, 2018
Práce mi byla sehnána celkem rychle a byli na mě velice laskavy
Výhody
Levné obědy
Nevýhody
Nadutost lidí s vyší pozicí
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 11Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Lepší peníze jsem nikde nedostal .
amazon - Skladník (Bývalý zaměstnanec) –  Praha2. června, 2018
Za mě jediné dvě recenze jsou .

Doprava : zaměstnavatel zajistí dopravu na pracoviště a potom z5 domů .
Mzda : Lepší jsem u sebe ještě neviděl .
Výhody
doprava, finance
Nevýhody
čas, soukromí život
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 12Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
aktivita
Amazon (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 4, Hlavní město Praha9. dubna, 2018
napln musí byt velkáá mam rýda pracovat dobrém kolektivu
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 13Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vse je vpohode jenom si myslim ze jeto spatne nastaveny ani nemaji se cas vyspat myslim si ze takovou praci lidi maj pracovat 8 hodin i z jizdou jinak
Operatov vyroby (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha24. září, 2017
No prace lidi vsechno ok ale je moc hodin i scestou lidi jsou furt prai nemai moc casu a vyplata nic moc nato jak tam dreme slibijou plat ale nic
Výhody
50 za vykendy
Nevýhody
Nic
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 10Ne 4Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
happy job
ADECCO spol. Ltd Requesting goods (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha15. července, 2017
adecco company was a fun there i anjoyed very good i like it pretty much wow if it would be in ireland this caint of company then i would like to get job at this company
Výhody
lunches was free definitely
Nevýhody
12 hours
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 3Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
I worked at Project Amazon, new logistic centre in Dobroviz
Shift Leader (Bývalý zaměstnanec) –  Prague, Czech Republic6. července, 2017
All day I managed my team, communicated with employees and managers, I replied all email internal and external (Adecco and Amazon too). I was responsibilty to all my shift, my team and issues.
Výhody
Kind people and hardworkers
Nevýhody
Long hours, night and day shifts
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobrá práce
Skladový manipulant (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 412. června, 2017
Velice dobrá práce která nevyžaduje vyšší vzdělání.
Výhody
Doprava zdarma
Nevýhody
Neznám žádné nevýhody
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní
operátor výroby (Současný zaměstnanec) –  Brno10. května, 2017
Pod agenturou ADECCO pracuji jako operátor ve výrobě. Bohužel jsem tu nováčkem takže nemohu hodnotit.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 29Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
vyborne
operator skladu (Bývalý zaměstnanec) –  praha29. ledna, 2017
skoda ze neponukaju ubytovanie a neponukaju zalohy ale platia nacas
Výhody
zalohy a ubytovanie
Nevýhody
musite mat vlastne byvanie
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
lepší nějaké zaměstnání než žádné
operátorka call centra (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 728. listopadu, 2016
Málo informací pro zákazníky. Málo peněz. Náročné. Celý den na telefonu. Výhodou byla možnost plánovat si směny podle sebe,
Výhody
kontakt s lidmi
Nevýhody
stres
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 19Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní
Dělník v reklamacích (Současný zaměstnanec) –  Praha22. listopadu, 2016
Produktivní,pěkné a vstřícné pracoviště,naučil jsem se koukat na zboží jinak,mistři a učitelé jsou tam vstřícní a poradí,spolupracovníků je tam mnoho,nelze komentovat
Výhody
Doprava zdarma, levné objedy
Nevýhody
cestování
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 9Ne 7Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stereotypní až k zbláznění
Skladník (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Středočeský kraj5. září, 2016
Celý den to samé. Kontrola produktivity každé dvě hodiny.
Spolupracovníci velmi špatní.
Noční dva týdny po sobě.
Nic zábavného.
Přestávky pouze 10 minut.
Výhody
obědy 25 korun
Nevýhody
Povinné přesčasy
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 30Ne 15Nahlásit

Zobrazit další recenze společnosti Adecco

Můžete zkusit:

Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Adecco a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,8
Na základě 16 169 recenzí
55 579
44 896
33 494
21 045
11 155

Hodnocení dle kategorií

3,7Poměr Práce/Život
3,3Kompenzace/odměny
3,1Jistota zaměstnání/Postup
3,5Vedení
3,5Firemní kultura

Recenze společnosti Adecco dle lokality