Recenze zaměstnanců společnosti Adecco v místě Praha

Nalezeno 9 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (16 345)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Lepší peníze jsem nikde nedostal .
amazon - Skladník (Bývalý zaměstnanec) –  Praha2. června, 2018
Za mě jediné dvě recenze jsou .

Doprava : zaměstnavatel zajistí dopravu na pracoviště a potom z5 domů .
Mzda : Lepší jsem u sebe ještě neviděl .
Výhody
doprava, finance
Nevýhody
čas, soukromí život
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 12Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
aktivita
Amazon (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 4, Hlavní město Praha9. dubna, 2018
napln musí byt velkáá mam rýda pracovat dobrém kolektivu
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 13Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vse je vpohode jenom si myslim ze jeto spatne nastaveny ani nemaji se cas vyspat myslim si ze takovou praci lidi maj pracovat 8 hodin i z jizdou jinak
Operatov vyroby (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha24. září, 2017
No prace lidi vsechno ok ale je moc hodin i scestou lidi jsou furt prai nemai moc casu a vyplata nic moc nato jak tam dreme slibijou plat ale nic
Výhody
50 za vykendy
Nevýhody
Nic
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 10Ne 4Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
happy job
ADECCO spol. Ltd Requesting goods (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha15. července, 2017
adecco company was a fun there i anjoyed very good i like it pretty much wow if it would be in ireland this caint of company then i would like to get job at this company
Výhody
lunches was free definitely
Nevýhody
12 hours
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
I worked at Project Amazon, new logistic centre in Dobroviz
Shift Leader (Bývalý zaměstnanec) –  Prague, Czech Republic6. července, 2017
All day I managed my team, communicated with employees and managers, I replied all email internal and external (Adecco and Amazon too). I was responsibilty to all my shift, my team and issues.
Výhody
Kind people and hardworkers
Nevýhody
Long hours, night and day shifts
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 3Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
vyborne
operator skladu (Bývalý zaměstnanec) –  praha29. ledna, 2017
skoda ze neponukaju ubytovanie a neponukaju zalohy ale platia nacas
Výhody
zalohy a ubytovanie
Nevýhody
musite mat vlastne byvanie
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní
Dělník v reklamacích (Současný zaměstnanec) –  Praha22. listopadu, 2016
Produktivní,pěkné a vstřícné pracoviště,naučil jsem se koukat na zboží jinak,mistři a učitelé jsou tam vstřícní a poradí,spolupracovníků je tam mnoho,nelze komentovat
Výhody
Doprava zdarma, levné objedy
Nevýhody
cestování
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 9Ne 7Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stereotypní až k zbláznění
Skladník (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Středočeský kraj5. září, 2016
Celý den to samé. Kontrola produktivity každé dvě hodiny.
Spolupracovníci velmi špatní.
Noční dva týdny po sobě.
Nic zábavného.
Přestávky pouze 10 minut.
Výhody
obědy 25 korun
Nevýhody
Povinné přesčasy
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 30Ne 15Nahlásit

Zobrazit další recenze společnosti Adecco

Můžete zkusit:

Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Adecco a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,8
Na základě 16 345 recenzí
55 652
44 946
33 518
21 055
11 174

Hodnocení dle kategorií

3,7Poměr Práce/Život
3,3Kompenzace/odměny
3,1Jistota zaměstnání/Postup
3,5Vedení
3,5Firemní kultura

Recenze společnosti Adecco dle lokality