Hodnocení od zaměstnanců společnosti AHOLD Czech Republic, a.s.

Nalezeno 71 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (73)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce špatně placená,stres a ze strany vedení jsou kladeny velké nároky na práci
Prodavač-pokladní (Současný zaměstnanec) –  České Budějovice26. srpna, 2019
Jedním slovem tragédie.
Na WC můžete pouze na pokladně až na Vás vyjde řada a to Vás musí někdo na pokladně nahradit protože musíte sedět a markovat podle tabulek které vymyslelo vedení firmy a chodí na na to kontroly.Když obchod nemá tržby tak Vás pošlou třeba během směny domů.Fyzicky si musíte celý měsíc hlídat směny protože vedoucí zkouší Vám směny přepisovat a ubírat.
Na směnu musíte nastoupit dříve ,ale dříve ze směny odejít nesmíte takže jste nuceni pracovat zadarmo.Stres po celou dobu směny.Práce která není finančně ohodnocená
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nikdy víc! Nejhorší směny
Prodavač (Bývalý zaměstnanec) –  Hranice, Olomoucký kraj19. srpna, 2019
Práce mě bavila, ale musela jsem odejít protože personál se s člověkem bavil nepříjemně, arogantně, neochotne a opravdu špatně... Směny dávali jen týdenní 3 dny předem asi jak se jim chtělo. Chtěla jsem poradit a hned s tím měly problém. Nejhorší kolektiv co jsem kdy zažila. Vyšťaví člověka a nechají ho pracovat i nad jeho pracovní dobu. Nechtěly dávat volno. Vždy hlásit že člověk potřebuje na wc. Chtěla jsem si koupit pití a taky s tím měly problém, asi by je dvě minuty zabily :) albert nikdy víc
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobrý kolektiv, špatné finanční ohodnocení
hlavní pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Frýdek-Místek10. června, 2019
Výborný kolektiv, zaučení na useku,všichni rádi poradí a jsou k dispozici nováčkům. Finanční ohodnoceni neodpovídá pracovním výkonům zaměstnancu.
Výhody
kolektiv
Nevýhody
hodnocení zaměstnancu
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
pracovní pozice alá ústav chorých
skladník (Současný zaměstnanec) –  Hradec Králové, Královéhradecký kraj21. května, 2019
nedoporučuji pracovat u této firmy. hodně práce za málo peněz..
Výhody
žadné
Nevýhody
těch je
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Zábavné ale i stresující pracoviště
Prodavač/ka specialista (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha20. května, 2019
Ze začátku jsem tu dělala docela i ráda, ale postupem času mě to tam začalo štvát a vysává to ze mě energii, dělám vše co si vedení usmyslí a pořád jim to není dost dobrý, jako přechodné zaměstnání dobré, ale celý život bych to dělat nemohla.
Nevýhody
Malý plat
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Interspar 2.0
Prodavač (Bývalý zaměstnanec) –  Teplice13. května, 2019
V mnoha ohledech pokračování v odkazu markerů Interspar. Hodně záleží na lidech.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Strašné Utíkejte zavčasu!!
Pokadní (Bývalý zaměstnanec) –  Pardubice, Pardubický kraj5. května, 2019
Hrozné vedení,musite se hlásit o základní práva např.přestávky.Výplatni pásku si také musíte vyžádat.Plat úplně sméšný.Harmonogram smén chaotický,kolektiv až na vyjímky dobrý.Pracova jsem tu tři měsice a již nikdy vice.Na horor se radéji kouknu v tv.
Výhody
Žádné.
Nevýhody
Buzerace, někdy někteří klidně bez pauzy.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Velká nadnárodní firma
vedoucí provozu (Bývalý zaměstnanec) –  Praha13. února, 2019
Každý pracovní den přináší něco nového, ve zlém i dobrém.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Prodavačka v Praze - Butovicích
prodavačka (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 5, Hlavní město Praha11. února, 2019
Naprosto strašné, neskutečná buzerace, neproplácení přesčasů, navíc do naší prodejny chodí vyžraná prasata z centrály, která je vedle nákupního centra, takto arogantní lidi svět neviděl, zvlášť jeden polák nás neustále chodil obtěžovat a dělal nám nemravné, nechutné návrhy, zbavit se ho nejde, protože má vysokou funkci. Všichni se této firmě obloukem vyhněte.
Výhody
žádné
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce skvělá, skvělý kolegové
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Litoměřice27. ledna, 2019
Práce supr co jineho dodat až na ten plat to jde...
Výhody
Nic
Nevýhody
12ti hodinové směny za nic
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 3Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
hrůza
prodavačka (Bývalý zaměstnanec) –  Jihlava3. ledna, 2019
Věčně nespokojené vedoucí a manažerka. Nikdy nic není dobře. Nikdy bych se nevratila za tu šikanu
Výhody
nic
Nevýhody
vše
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 8Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nechutné zacházení se zaměstnanci
Ostraha (Bývalý zaměstnanec) –  Praha3. ledna, 2019
Naprosto nechutné zacházení k zaměstancům pokuď nastanou krizové situace,vedení většinou nezvládá tohle řešit,nedoporučuji pro vytíženější prodejny
Výhody
Dostupnost
Nevýhody
Všechno
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 9Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
prumerne
Prodavac (Bývalý zaměstnanec) –  Mladá Boleslav2. ledna, 2019
Bohužel jsem tam nebyl spokojený s plastovém podminkama
Výhody
Stravenky
Nevýhody
Odpracovanych hosin
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní, dobrý kolektiv
Vybalování zboží (Bývalý zaměstnanec) –  Frýdek-Místek, Moravskoslezský kraj10. prosince, 2018
Přebrání a následné vybalování zboží, úklid skladu, roznášení a tisk cenovek, převozy palet, rozdávání práce brigádníkům, zaučování brigádníků
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 4Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Spousta stresu
Pokladní (Současný zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha6. prosince, 2018
Pro firmu už dělám par let a zažila jsem už snad všechno. Moje hodnocení, začnu od spoda :
Brigadnici, přijdou si jen vydělat. Většinou nic navíc neudělají, ale nejvíc se ohani ( Maj právo na tohle a tamto...)
Zaměstnanci jsou na tom nejvic bití. Pokud je člověk šikovný a dokáže makat, nezastaví se. Všude chybí lidi a tak je dost možné, že za jeden den vystřídá všechny úseky..
Vedoucí směny : ten bejva dobrý, zatím jsem nenarazil na žádnou mrchu.
Manažer prodejny : Kazdy je jiný. Jeden bude skvělý, další ne.
A pak to vyšší vedení jako district a tak dál. A to bejvaji mrchy. Přijede, serve odjede. Nic je nezajímá, zaměstnanec je pass.Vyhod moc není. Stravenky mají malou hodnotu, 25 dní dovolené mají skoro všude. Kamery jsou nejen na prodejně ale i v zázemí) třeba jídelna) takže soukromí je fakt jenom na hajzlu. Když je vám blbě, marod děti nebo vy, řve se po vás. Ve volné h a kolikrát je jen jedno v týdnu vás tahají do prace, protože nejsou lidi.
Výhody
Každý rok se zvedají prachy
Nevýhody
Budete jeden z mnoha.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6Ne 2Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Velmi stresové pracoviště, kde vás vycucají jako citron
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Brno8. listopadu, 2018
Stresové pracoviště, neustále nějaké problémy, špatné rozdělování směn, špatná organizace práce, ale najdete tu určitě většinu příjemných spolupracovníků, z velké části brigádníků.
Výhody
stravenky
Nevýhody
odměny téměř nulové, práce od nevidím do nevidím....
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 10Ne 2Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
hodnocení
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  olomouc8. listopadu, 2018
málo peněz, hodně práce, hmotná zodpovědnost, náročná práce
Výhody
žádné
Nevýhody
málo peněz
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 1Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Fajn kolektiv
Prodavač specialista (Bývalý zaměstnanec) –  Rokycany, Plzeňský kraj29. října, 2018
Je to práce téměř všeho druhu. Stíhat se musí vše! Zákazníky uspokojit, uklidit, vytřít dokonce i WC.
Výhody
výhody jsem bohužel nikde neviděla.
Nevýhody
udřete se jako asi nikde jinde
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dají pokoj stačí plnit minimu narizeni
Pokladni (Bývalý zaměstnanec) –  Praha23. října, 2018
Lepší než billa, rychly postup na vedoucího,. Není uklízečka uklízí i vedení, platově mizerné, ale přez agenturu super super super
Výhody
Klid
Nevýhody
Uklízečku dělá i vedeni
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 1Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Viděla, zkusila a už nikdy
Prodavač specialista (Bývalý zaměstnanec) –  Horazdovice23. října, 2018
Práce, kterou se naučí opice za pytel banánů. Nezáživná, fyzicky a časově náročná.
Výhody
Nevim
Nevýhody
Vsechno
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
Registrovat si tuto stránku zaměstnavatele

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě AHOLD Czech Republic, a.s. a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

2,5
Na základě 73 recenzí
57
49
320
215
122

Hodnocení dle kategorií

2,3Poměr Práce/Život
2,3Kompenzace/odměny
2,7Jistota zaměstnání/Postup
2,1Vedení
2,4Firemní kultura

Recenze společnosti AHOLD Czech Republic, a.s. dle pracovní pozice