Hodnocení od zaměstnanců společnosti Amazon.com

Nalezeno 56 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (39 047)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Příjem internetové objednávky parádní prace
Skladník. Příjem zbozi (Bývalý zaměstnanec) –  Plzeň7. září, 2019
Příjem, kontrola , evidování s čtečkou .rozdělení do zavedenych boxu. Parádní prace.. správný kolektiv. Člověk se dost nachodi.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
****
Skladník -Expedient (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha2. srpna, 2019
Super skvělá perspektivní nadnárodní spolecnost pohodovi vedoucí zamestnanci
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Good processes and stable leadership
Senior HR Administrator (Bývalý zaměstnanec) –  Prague Czech Republic25. června, 2019
Amazon is a company in which learning is encouraged.Though workloads can get quite intense, I've always felt my input lead to either automation or process optimization as to ensure the next time around the unexpected had been planned for.
Výhody
Benefits, Home Office, Great facilities
Nevýhody
Did not offer mealvouchers
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
(Arbait mach frai) vítejte v pekle!
chudak (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha15. května, 2019
Nejhorší pakárna, buzerace, všechno na vteřinu přesně... Vaše nejhorší noční můra je tady! Jen suplujete robota, kterej ty lidi stejne jednou vystřídá. Copak to nechápete vas cas je levnejsi, nez zatim porídit armadu robotu. V nemecku probihaly stavky i kdyz nemci braly za tuto praci 80.000 mesicne (tedy v eurech) a bylo to malo za takovou pojebanou rachotu kde na tebe vytvareji neuveritelnej tlak. Nikdo, ale opravdu nikdo to ani neskousejte. Je to jako ten napis v osvetimi (ARBAIT MACH FRAI) !!!! Ať se dou bodnout za 100 000 mesicne bych uvazoval ze se necham zotrocit max. na 2 mesice takze asi tak !!!!!!!!!!!
Výhody
Vymažou vám mozek při vstupním školení (budete jak po lobotomii)
Nevýhody
Až to skončíte děkujete bohu že jste to přežily!
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 42Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
good
Fraud Analyst (Současný zaměstnanec) –  Hlavní město Praha7. května, 2019
- You can learn a lot very quickly in a very short time
- Surrounded with nothing but incredibly smart and driven individuals.
- Compensation is well beyond my expectations, and more than suitable.
- Exciting projects all across the company that keep you interested and focused.
- Amazon is changing the world
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
friendly environment and fun workplace
instructor (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, cz22. dubna, 2019
It was a beautiful place, every day was different and there was still a lot to learn. I like teamwork and know that I belong somewhere.I get a good impression from this whole work and I want to get involved again.
Výhody
free lunchers and buss
Nevýhody
More people
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 4Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Pro zaměstnance vše pro zlepšení a motivaci k práci
Operátor skladu - Marschal (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Dobrovíz4. dubna, 2019
Z Amazonu mám mnoho zkušeností, které mě posunuly dál.Od základu jsem se posunula pro mě k nej práci.Úžasné jsou i motivační akce.
Výhody
Časté pauzy, výběr z nabídky obědů, relaxační odpočinky
Nevýhody
Dojíždění
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 9Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nájdete tu vše co zaměstnanec k vyžití v Amazonu potřebuje pro švůj život 😉
Afe, c-ret little processing (Bývalý zaměstnanec) –  Amazon Dobrovíz20. února, 2019
Amazon je velice dobrý pracovní odrazový můstek, pro pracovní pozice v dalších logistických skladech, jako je Amazon. V Amazonu jsou různé pozice kterými prochází skoro každý zaměstnanec. Je to dobře, protože být univerzální má veľké výhody. Naučit se vše co Amazon dává a nabízí. Tak proč toho nevyužít, když toto Máme všechno v našich rukách 😉. Je to zábavná práce kde navíc hraje hudba k motivaci zaměstnance Amazonu. Práce je nenáročná a snadná i s úsměvem 😊☺☺.Děkuji Všem Amazoňákům a užijte si hezké chvíle. PS : STOJÍ TO ZA VŠE CO PRO SEBE V AMAZONU DĚLÁTE A NAOPAK😉 ☺
Výhody
Hudbasvoz, ochranka, manažer, t3, trenéři, různé odd., obědy atd.
Nevýhody
Někdy zřídka kdy zpětná vazba (komunikace)
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 10Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Přájemné prostředí, kde si každý hledí svého a pracovník má klid na vykonávání činnosti
Skladník (Bývalý zaměstnanec) –  Dobrovíz22. ledna, 2019
V Amazonu se mi celkem líbilo, jen kdyby se změnil přístup vedení ke starším lidem, kdy se 25 letej vedoucí chová k 50 letému člověku jako k malému děcku.
Výhody
Svozová doprava
Nevýhody
Povinné přezčasy, přístup agentury k jejich povinnostem
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 10Ne 3Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Strašný ,neproduktivni, a nejedná fér
Skladnik (Bývalý zaměstnanec) –  Děčín, Ústecký kraj18. ledna, 2019
Strašný jako zaměstnanec u agentury sem odpracoval řádně bez jakýchkoliv problémů a srážek a stejně sem nedostal za celí mesic!! 121hodin a tři děti do daňích!!sem dostál 7877kc a 150na hodinu. Proste Amazon okrádá lidí to je můj názor.
Výhody
Žadny
Nevýhody
Za obědy se platí, lživé informace a nejedná fér
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 11Ne 10Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
produktivní, zábavná a komunikativní týmová práce
yard marshal-ship dock (Bývalý zaměstnanec) –  Praha10. listopadu, 2018
Dobrá práce, vrátil bych se spět na pozici marshala i poznat jinné pozice.
Výhody
kafe
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 10Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
hrozný
Pracovník reklamačního centra (Bývalý zaměstnanec) –  Praha25. října, 2018
práce by šla ale ta výplata i přes peaky no hrůza.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 20Ne 6Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
zajímavé pracoviště
operátor skladu (Bývalý zaměstnanec) –  Dobrovíz, Středočeský kraj3. října, 2018
Byl jsem tam spokojen celkem ale po čase už to chtělo nějakou změnu prostředí.
Výhody
Obědy zdarma možnost dovolené
Nevýhody
nevím
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 12Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
work hsrd and have funn
ICQA (Bývalý zaměstnanec) –  Prague-PRG218. září, 2018
rood security sometimes,doctors not realy friendly,lazy employes arguing againts hardworking people,menagment very friendly,like them...i was happy there as i worked very hard
Výhody
free lunch
Nevýhody
long hours
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 12Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Great employere
HR Advisor (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha30. července, 2018
Amazon was the best employer I could ask for. I had a great team, fun job and amazing salary and benefits.
The only reason I left was change of environment (wanted to move to different country).
Výhody
Great team
Nevýhody
Long hours
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 15Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Great working environment with lovely colleagues
Sr. HR Administrator (Současný zaměstnanec) –  Hlavní město Praha6. července, 2018
Amazon is one of the best places I have ever worked for. Sure there are kinks to figure out as within any company of this size, but overall a great company to work for .
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 15Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Ne příliš náročná práce, avšak s malou možností povýšení a neustálé přesčasy
Koordinátor Logistiky (Bývalý zaměstnanec) –  Dobrovíz7. června, 2018
Ne příliš náročná práce, avšak s malou možností povýšení a neustálé přesčasy
Výhody
Vzdělávací program(až 30 000/rok), možnost profesního růstu
Nevýhody
neplacené státní svátky(i když připadnou na pracovní den). neustálé povinné přesčasy, které jsou ohlašovány na poslední chvíli, téměř žádné platové rozdíly na nižších pozicích
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 31Ne 5Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
dobře placené, spousta výhod jen pro amazonské zaměstnance
pick, pack (Současný zaměstnanec) –  Dobrovíz3. června, 2018
docela dobře placené pracovní místo, podnikem dotované obědy, svozová doprava, tři přestávky, měsíc ranní, měsíc noční
Výhody
svozová doprava
Nevýhody
neustálé zvyšování normy, povinné přesčasy, měsíc noční!!! hrozné stravování, zbytečné krátké dvě přestávky, které se musí dohnat do splnění normy!
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 34Ne 5Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Skvělá komunikace
víkendová brigáda (Bývalý zaměstnanec) –  Dobrovíz2. června, 2018
Doporučuji pro lidi zvyklý být na cestách s občasným přespáním vždy na stejném místě .
Doporučuji pro lidi ,kteří mají rádi pořádek řád pravidla režim atp...atd... amd...
Doporučuji lidem ,kterým záleží na vlastním životě i za cenu svého života .
Výhody
no stres
Nevýhody
no stres
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 9Ne 16Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Zabavne pracoviste
Skladnik (Bývalý zaměstnanec) –  Dobrovíz29. května, 2018
neuskutecnitelne pro nějaké lidi, dobry kolektiv..
Výhody
Svoz zdarma
Nevýhody
Hnusne jidlo
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 9Ne 6Nahlásit
Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Amazon.com a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,6
Na základě 39 047 recenzí
511 682
410 983
38 973
23 647
13 762

Hodnocení dle kategorií

3,3Poměr Práce/Život
3,7Kompenzace/odměny
3,2Jistota zaměstnání/Postup
3,2Vedení
3,4Firemní kultura

Recenze společnosti Amazon.com dle lokality