Hodnocení od zaměstnanců společnosti AmRest s.r.o.

Zobrazeny všechny recenze (9)
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobrá práce při škole
Kasa a servis (Současný zaměstnanec) –  Praha9. dubna, 2019
Konkrétní zaměstnání bylo v KFC. Práce příjemná, bohužel začne po delší době lézt krkem, jestliže je špatný manažerský tým.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Super crew ale vedeni je nic moc alespon na restauraci kde jsem pracoval ja
KFC (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava13. listopadu, 2018
Milí a super lidi v crew...do ted se s nimi bavim, ale vedeni nic moc
Výhody
Odmena za dochazku
Nevýhody
Nechodila crew
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní a zábavné pracoviště s příjemným kolektivem
Pokladní/Kuchař (Bývalý zaměstnanec) –  Praha28. října, 2018
Líbí se mi individuální až kamarádský přístup k zaměstnancům. Není to obří kolos, který neví, že hranolky smaží nějaký Pepa, ale prostě se všichni znají a dá se na spoustě věcí domluvit.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Pracoviště plné zábavy za pěkné hodnocení
Instruktor (Bývalý zaměstnanec) –  Brno23. října, 2018
Práce převážně pro mladé , ale i starší co jsou hlavne.flexibilní.
Výhody
Plánování směn, sleva na obědy a dalších dceřiných firem
Nevýhody
Nepretrzita pracovní doba
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce dobrá pro studenty s možností karierního růstu
Pracovník kuchyně (Bývalý zaměstnanec) –  Brno, Jihomoravský kraj24. ledna, 2018
Výhodou práce v AmRest jsou firemní slevy, docela rychlé zaučení a slušná možnost karierního růstu. Dále je práce vhodná pro studenty díky možnosti plánování směn, které mohou být dlouho například jen 2 hodiny
Výhody
slevy u veškerých značek firmy AmRest
Nevýhody
přísné hygienické podmínky a kontroly
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce zajímavá,Vedení hrozné
Kuchař (Bývalý zaměstnanec) –  Teplice8. prosince, 2017
Po půl ročné práci v AmRest s.r.o se za celou dobu vedení nezlepšilo a nemyslím si že to bude i nadále.
Výhody
dyžka
Nevýhody
Vedení, směny
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
hodně práce
Pomocná kuchařka (Bývalý zaměstnanec) –  Brno, Jihomoravský kraj15. listopadu, 2016
Není to moc dobře vedená restaurace , každy si chodí do práce jak chce . ale na hygieně se tam dbá dukladně ..
Výhody
Poloviční cena za menu
Nevýhody
Protivná manažerka, a špatný kolektiv
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
práce v mladém kolektivu
Crew - Instruktor (Současný zaměstnanec) –  Most9. listopadu, 2016
Pozice kde je důležitá komunikace s lidmi, znát jisté postupy, .. naopak je to práce v mladém kolektivu, kde se nabízí různé akce, školení, .. člověk se naučí nacházet způsoby a odnaučit se říkat NE
Výhody
sleva na stravování, mladý kolektiv, akce
Nevýhody
nepravidelná pracovní doba
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
Registrovat si tuto stránku zaměstnavatele

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě AmRest s.r.o. a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

4,1
Na základě 9 recenzí
53
45
30
21
10

Hodnocení dle kategorií

3,7Poměr Práce/Život
3,9Kompenzace/odměny
4,6Jistota zaměstnání/Postup
3,3Vedení
3,9Firemní kultura

Recenze společnosti AmRest s.r.o. dle pracovní pozice

Recenze společnosti AmRest s.r.o. dle lokality