Hodnocení od zaměstnanců společnosti BILLA

Nalezeno 48 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (145)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Děkuji nechci.
Zastupce vedoucího (Bývalý zaměstnanec) –  Brno, Jihomoravský kraj15. srpna, 2019
Zdravím. Každý kdo má všech 5 pohromadě si musí pořádně rozmyslet zda je tato práce právě pro něj. Jestli mám maturitu nebo nedokončené základní vzdělání je zcela nepodstatné. Tady jde jen o to být dobrý robot. Vlastnosti dobrého robota : 1. nevadí mu že dělá přesčasy. 2. Pracuje rychle a těžce. 3. Do ničeho nemluví, protože každej druhej ví všechno líp. 4. Spokojí se s velmi nízkým platem a v neposlední řadě je negativní, vytváří pomluvy a intriky na pracovišti aby zapadl do kolektivu.
Děkuji nechci!
Doufám, že tato recenze byla užitečná a jestli pomohla snad jen jednomu člověku při rozhodování, tak splnila účel.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Hrozné už nikdy, mám maturitu a ti lidé jsou tam jiní
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Vestec5. srpna, 2019
Přístup k zaměstnanci i k zákazníkům. Izerný nespokojenost, pomluvy, drby, využívání
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Bída
Skladník (Současný zaměstnanec) –  Děčín, Ústecký kraj30. července, 2019
Práce v Bille opravdu není žádné terno.
Vedoucí je schopná vám provést kdejaký naschvál pokud neskáčete jak píská.
To že to poškodí chod obchodu je jí fuk, hlavně že uškodí vám.
Jako skladník vám na začátku všichni vykládají jak ten sklad bude v podstatě váš a můžete si ho zářídit jak chcete, ale stejně vám do toho vedoucí stále kecá a regionální manažer také.
Firma namísto přijetí více lidí případně přidání zaměstnancům radši vyhazuje peníze za zbytečné letáčky které sotva přijedou hodím do lisu, protože už jsou staré (opravdu).
Přesto že vám do chodu skladu každý druhý mluví je to přece vaše práce tudíž vám skoro nikdo nepomůže naopak jako skladník vy pomáháte ostatním, kteří se často neobtěžují uklidit odpad který po nich ve skladu zůstane a vy pak dostanete vynadáno za nepořádek, protože přece musíte udržovat pořádek. Takže ideálně musíte mít prázdný lis, roztříděné lahve, doplněné pití a pivo, sledovat ostatní jestli vám nedělají nepořádek ve skladu a být připraven převzít zboží zároveň.
Půlhodinu pauzy si jen málokdy vyberete vkuse, spíš půjdete minimálně jednou na příjem kde někdo zvoní.
Samozřejmě nemusí to být všude stejné, ale tohle jsou mé dojmy z pozice skladníka v Bille.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Už nikdy víc
Brigádník na pekárně (Bývalý zaměstnanec) –  Plzeňský kraj9. března, 2019
V supermarketu Billa jsem pracovala od konce května do konce září a už nikdy víc. Pracovala jsem na pekárně, takže směny od 6:00 do 14:00 a od 14:00 do 21:00. Měla jsem 90 Kč /h i když ostatní brigádníci měli 100. Dělala jsem práce, ktere jsem neměla ani v popisu práce ( vynášení košu,zametani cukru, mytí WC). Jelikož neměli nikoho na odpoledni směnu z 90% jsem chodila pouze odpoledni, když bylo nedostatek peněz brigadnikum seškrtali směny. Ve 21:00 zavíral krám, ale dřív jak ve 21:00 jste nemohli začít uklízet pečivo, takže pokaždy tak 20 - 30 min přesčas, ktery nikdo neplatil.Jelikož jsem tam byla hlavně v létě neměla jsem volno i 14 dní, protože na pekárně bylo málo lidi. Vedouci strkal nos do věci, do kterych mu nic nebylo a pote co jsem napsala na svuj instagram, že prace v Bille stoji za hovno mě vyhodil. Asi se mu nelibila pravda....Mimochodem muj instagramu mi sleduje stále, což mi nepřijde uplně normalni.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 47Ne 1Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Člověk je robot za minimální mzdu
Prodavačka lahůdek,dopekařka,penamařka,masařka (Současný zaměstnanec) –  Brno, Jihomoravský kraj10. února, 2019
Pro společnost Billa pracují momentálně 3 rokem. Pracuji jako brigádník, proto budu mít asi jiný pohled na věc,než zaměstnanec.
Mé zaučení bylo takřka nulové. V 15 ti letech,dva týdny po nastoupení, mě nechávala vedouci samotnou na celý pult. (Zákusky, uzenina, teplý pult,parky a klobásy, saláty atd.)
Ani jsem se nenadechla a s 5ti minutovým zaučením mě nacpali na dopek. Ihned poté následoval i Penam a maso. Vedoucí absolutně neberou ohledy na to že jste člověk ! Nemáte právo se ani na něco zeptat,okamžitě vás s dotazy pošlou do prd***.
Pracovní nasazení ostatních slavných "zaměstnanců" je na takové úrovni,že cokoliv potřebujete,musíte jít na rampu a vyrušit je od kafíčka a cigára. A rovnou i něco do uší protože neuslyšíte jedinou větu bez nadávek a plivancu na zákazníky a všechno ostatní. Brigadnik? Otrok ná vše. Vedoucí si s vámi dělá co chce a nikomu to nevadí. Prošlé šunky se dávají bez problémů do pultu a štítek se má okamžitě vyhodit, sýry na 10x prebalene...příkazy vedoucích jsou často až směšně.
Pauzy na 13 ti hodinové směně ? Není čas ? Nikam nejdéte. Cituji vedoucí:"Dejte si rychlí cigáro a hned zpět! " A pokud se na tu pauzu naneštěstí dostanete,počítejte s tím,že po 5minutach přijde vedoucí,,který na rampě trávy více než polovinu směny a serve vás že jste furt na rampě ,hulite jednu za druhou a máte vypadnout na obchod. Platové ohodnocení se momentálně zvedlo na 95/hod. Ale stojí ty peníze za ten stres ? Zdravotní problémy ? Abych to shrnula. Po 3 letech u této společnosti mám alarmující problémy se srdcem a lecim se s vysokým tlakem. V 18ti letech
  více... jsem zastávala práci i 3 zaměstnanců zaraz! A nikomu to nebylo proti srsti! Zaucila sem více než polovinu ostatních pracovníků vedlejších filiálek a nedostalo se mi ani půl dobrého slova. Nedoporučuji tuto společnost.  méně
Výhody
Když má kolektiv světlejší chvilku
Nevýhody
Vedoucí, práce za víc lidí, zacházení s brigádníky, neserióznost
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 46Ne 2Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vedení
Bývalý zaměstnanec (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 4, Hlavní město Praha17. ledna, 2019
Dobrý den, mám prosbu, nevěděl by někdo číslo na vyšší vedení než co je v kanceláři?
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6Ne 6Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
hrůza
prodavačka úsek lahudky (Bývalý zaměstnanec) –  Krnov, Moravskoslezský kraj2. ledna, 2019
pojem produktivita ( člověk robot ) každá práce má své ale co je moc je moc
Výhody
plat a stravenky
Nevýhody
rodina stranou
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 32Ne 2Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Neskutečná práce
prodavačka lahůdek (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha30. prosince, 2018
Práce u společnosti Billa je krutá. Vedoucí jen řvou a buzerujou. Nemáte čas si dojít ani na záchod, natož pak na jídlo. Pracovní dobu jsem měla od 6.00 do 22.00. Úžasná pracovní doba. Pracovala jsem v lahůdkách. Byl velký pult pro 4 prodavačky, byly jsme ale jen 2. Já byla zaměstnanec a ta druhá přes agenturu, takže někdy jsem byla na směně sama. Pracovala jsem tam přes rok, na dvou různých pobočkách. Měla jsem za tu dobu 2x neschopenku. Nemoc však Billa zásadně neproplácí. Prostě jsem měla smůlu. Do Billy nikdo nikdy nechoďte pracovat, protože tam jsou jen samí otrokáři.
Výhody
žádné
Nevýhody
příšerní šéfové, hrozný přístup k zaměstnancům
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 51Ne 2Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vedeni by se melo chytnout za nos
Vedouci useku (Současný zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha28. listopadu, 2018
Ubiraji a krati hodiny.Naopak zamestnanci agentur casto nechodi nebo jsou tzv.hodinari a jakmile nemaji 12h nepracuji,prestanou chodit.Doplacime na to my jako vedouci useku.Casto se potyka s nedostatkem pracovnich sil a po tydnu jsem totalne vycerpana.O rodinnem zivote nic nevim,ten mam jen ve volnu ktery je jednou za 12dni.Psychicky i fyzicky narocna prace.Casto prehlizim a uz jen proplouvam.Vedeni to bohuzel nevidi.Vzdy kdyz ma prijet na prodejnu tak vse uklizeno,srovnano a nastavi se jim obrazek ze vse je v poradku.Meli by se podivat ve spicce jak nam to jde.Kram na sracky,pokladni unavene,na kramu jen asistentka na 10palet a to jeste dobiha na prijem a zastupuje na zelenine,ci za pokladnou.Ale je to o te pohadce kdy ma prijet tchyne tak se doma taky vse uklizi aby bylo vse nadherne.Pak si muzem stezovat kdyz vedeni vidi ze co remcame kdyz to tak krasne davame i ve 4lidech.Ze skladnik beha rano na prijem,doplnuje vody piva,taha palety tam a zpatky a sam to bohuzel nestiha,to uz nikdo nevidi.O buzeraci ani nemluvim.Kolikrat jdu na pauzu a o pauze zamnou prijde vedouci ze neco mam spocitat.Rikam ji ze ano ale az dosvacim.Rozkaz hned!opravdu vas zvedne ze zidle a bud bouchnete do stolu nebo to zkousnete.Za ty roky si vsimam ze vedouci se svami a ostatnimi bavi jako s harantem a ne vubec jako s dospelym clovekem.Hodne pochlebuje novym prichozim a to jeste brigadnikum a vlastnim stalym zamestnancum na ty zhora plive.
Výhody
Kratka pracovni doba.
Nevýhody
Prescasy o ktere nestojim.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 44NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nezáživná práce.
Pokladní (Současný zaměstnanec) –  Mníšek pod Brdy15. listopadu, 2018
Pracovní dny jsou tu velmi namáhavé. Pokladní musí dělat více věcí najednou, i přesto, že za to žádné prémie nedostane. Musíme snášet hrubé chování zákazníků.
Výhody
Nemá žádné výhody
Nevýhody
Dovolená za trest - seberou peníze i z toho mála co platí. Pokud je pokladní na konci směny v mínusu, musí to zaplatit ze svých financí.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 24Ne 3Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Hrůza
pečivo (Současný zaměstnanec) –  Liberec, Liberecký kraj9. listopadu, 2018
Práce na dvě věci,pomalu bez přestávky,seřváno za to co člověk ani nemůže.Nezaplacené přesčasy,prostě hrůza.13 hodin,krátký dlouhý. Liberec švermova.
Výhody
nic
Nevýhody
všechno
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 24Ne 1Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nedostatek lidí, chaos
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Olomoucký kraj7. listopadu, 2018
Původně jsem měla jen brigádnickou smlouvu, po maturitě mi byl nabídnut plný úvazek. Byla jsem tam zaměstnaná rok, za ten rok se tam lidi střídali jak na běžícím páse a zřejmě všichni zaměstanci vědí proč, není to ideální práce. Když pominu to, že zaučování v podstatě neproběhlo a během půl hodiny jsem hned šla na kasu..brigáda to byla fajn ale stálá práce šílená.
Minimální finanční ohodnocení za 13ti hodinové směny 7:00-20:00 ( abych byla přesná 12 pracovních hodin - 2x 30 minut přestávka), víkendy, svátky, přesčasy neplacené (myslím tím např. úterky kdy se kvůli přeceňování odcházelo mnohem později). Komunikace s vedením minimální, nedostatek lidí, takže se běžně stávalo že jsem celý den stála na hlavní pokladně. Např. zástupce vedoucího a hlavní pokladní se nepřetrhnou, cca od 19:00 do 19:30 se flákají, kouří na rampe ale pak Vás buzerují např. že jste SÁM nepotáhnul celý obchod.
Napříč tomu, kolektiv byl celkem fajn.
Výhody
stravenky
Nevýhody
pracovní doba, ohodnocení
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 25Ne 2Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Ze začátku milé pracovní prostředí a dost jsem se naučila.
Pracovník v obchodu (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava26. října, 2018
Dost jsem se naučila,ale i přes mou zkušenost bych nikomu tuto práci nedoporučovala.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 17Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stres, stres, stres opravdu náročné
Úsek mlecne (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha23. října, 2018
Úsek mléčné-planogramy nesedí, pokud je dodrzis stejně nesedí na cenovku, mají v tom bordel. Pokud se zeptáš na pomoc jsi poslány do....vedení nechce nic řešit a pokud jede kontrola tak všichni lítají jako vrabci a buzerujou. Pokud si však děláš svoji práci dají ti pokoj, ale není to stejně podle toho jak to má být, ale je to takové plácání od ničeho k ničemu. Pokud upozorníš na nesrovnalosti ve zboží, že je potřeba odepsat ze stavu tak je jim to jedno a udělá se to potom potom potom. Zaučení žádné kupříkladu mě označení na cenovkach učila kontrolorka od společnosti co tam chodí kontrolovat počet položek vystavených k prodeji. Takže obrázek si udělejte sami. Platově je to taky mizerný raději jděte dělat pod agenturu podstatně více peněz. Jinak úsek mléčné je opravdu fyzicky náročný - celý den se nezastavis, opravdu nezastavis.pokladni jsem taky vyzkoušela - musíš se usmívat, moc nevyčníval a hlavně pokud jsi akční a nabízíš časák, bonus nebo členství tak tě brzdí, aby to potom nemuseli dělat vsichni
Výhody
Pokud děláš alespoň z 40% co máš dají ti pokoj
Nevýhody
Stres, buzerace za pauzu, buzerace od oblastaku
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 28Ne 1Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Velký tlak vedení,málo zaměstnanců
Vedoucí úseku (Bývalý zaměstnanec) –  Česká Republika9. září, 2018
1,5 roku stačilo! Vysoké nároky na zaměstnance, šílene moc stresu, zaučení žádné ať se jedná o jakýkoliv úsek. Vedení si dělá co chce, hodiny píšou do systému jak chtějí, neustále zakázané přesčasy, takže člověk nedosáhne na výplatu co má vůbec danou, jelikož celkem velkou částku tvoří přesčasy. Neprofesionální přístup vedení, neustálý nátlak na produktivitu ( člověk by musel v práci i spát,aby oni byli spokojeni).
Řešení problémů za zády zaměstnanců .Místo, aby se daný problém řešil s osobou které se to týká.
Co vím, tak na některých filiálkách se rádi manažeři vozí po svých podřízených,věčně s něčím nespokojeni -neprofesionalita.
Pokud člověk přijde s nápadem na vylepšení je to smeteno ze stolu, jelikož si nejspíše společnost libuje ve stereotypu.
Práce v tomto řetězci je opravdu jen pro lidi otrlé a kterým nevadí maximální nálož stresu!
Výhody
Poukazy na nákup, stravenky 80, -
Nevýhody
Nemožnost přesčasů (menší výplata), špatný přístup vedení, neprofesionalita nadřízených
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 23NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Hrozný přístup nadřízených
Pokladní (Současný zaměstnanec) –  Český Těšín, Moravskoslezský kraj3. září, 2018
Pracuji na DPP na pokladně. Když hlavní pokladní odešla na pauzu a mě došly bankovky 100 a 200 kč, zavolala jsem nadřízenou z kanceláře a poprosila o směnu peněz. Ta mě odmítla s tím, že to dělá hlavní pokladní, a pakliže má pauzu, tak si to mám nějak vyřešit. Buďto rozměnit s pokladnou vedle (pokud má), nebo si zajít rozmenit do trafiky. Naprostý nezájem. To, že jsem měla frontu lidi, ji nezajímalo. Další věc jsou neplacené hodiny za přesčas. Dlouho tam nebudu. Pokud někdo chce nastoupit, přeji pevné nervy.
Výhody
V létě dobrá klimatizace, příjemný kolektiv (až na nadřízené)
Nevýhody
Nezaplatí práci odpracovanou i po pracovní době, vedení kašle na zaměstnance, nízké platové ohodnocení, nepříjemný přístup nadřízených
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 27NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Strašné
Pekařka (Bývalý zaměstnanec) –  České Budějovice28. srpna, 2018
Hrozný kolektiv,jeste horší vedení... Za vaši odvedenou práci a odpracované hodiny dostanete skoro žádnou výplatu ..
Výhody
Žadné
Nevýhody
Žádné pauzi, žádné WC, skoro žádné penize
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 19NeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
nauka se zdokonalovat
prodavač,přebírka a doplněk zboží (Bývalý zaměstnanec) –  Brno24. dubna, 2018
samostatnost,zručnost,práce s pda,přecenování zboží,tvorba cenovek.
Výhody
stravenky
Nevýhody
každý den v práci
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 15Ne 4Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
dlouhá pracovní doba za málo peněz
prodavačka v lahudek (Současný zaměstnanec) –  Teplice26. února, 2018
málo komunikace s vedením nikdo vás nezaučí a hned vás dají za pult od prosince mi nikdo neřekl jak brousit nařezák jak udělat inventůru za provozu strašně malá komunikace s vedenim
Výhody
žádné
Nevýhody
málo lidí nikdo nevydrží 15 hodin a placeno je pouze 12
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 33Ne 3Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Příjemné pracovní prostředí, možnost kariérního postupu, férové jednání
Prodavačka v oddělení lahůdek (Bývalý zaměstnanec) –  Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský kraj11. února, 2018
Do firmy jsem nastoupila v roce 2010 na přechodnou dobu. Nejdříve jsem pracovala v úseku lahůdek a obsluhy zákazníků. Po 2 letech mi bylo nabídnuto místo zástupce vedoucího prodejny. Tato pozice byla časově více náročná, avšak velmi zajímavá. Poté jsem nastoupila na mateřskou, následně rodičovskou dovolenou. Vrátila jsem se zpět po roce a půl na občasnou výpomoc na brigádu opět do oddělení lahůdek. Když bylo potřeba, zastala jsem práci pokladní.
Následovala druhá mateřská dovolená, nyní rodičovská. Pracovní místo mi zaměstnavatel stále drží, ale v nynější situaci si hledám jiné zaměstnání z důvodu časové vytíženosti v této společnosti.
Výhody
Přátelský kolektiv, stabilní zaměstnání, včasná výplata mzdy
Nevýhody
Časté kontroly nadřízených
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 15Ne 17Nahlásit
Registrovat si tuto stránku zaměstnavatele

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě BILLA a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,3
Na základě 145 recenzí
538
434
334
217
122

Hodnocení dle kategorií

3,0Poměr Práce/Život
3,1Kompenzace/odměny
3,1Jistota zaměstnání/Postup
3,0Vedení
3,2Firemní kultura

Recenze společnosti BILLA dle lokality