Hodnocení od zaměstnanců společnosti BILLA

Nalezeno 58 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (159)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
nelíbilo se mi tam
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Brno13. listopadu, 2019
spolupracovnice na mě donášeli šefovi jen pro to že jsem byla nejmladčí v obchodním kolektivu, přímo na ě mířila kamera nad pokladnou a propustily me za udajné nemarkování pečiva přitom kody jsem znala dobře a kdyby se někdo podíval na ty zaznami ožná by zjistil jak sem to nemarkovala
Výhody
nevím
Nevýhody
nevím
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nikomu nedoporučuji
prodavač (Bývalý zaměstnanec) –  Středočeský kraj12. listopadu, 2019
Tato fa hledá pouze otroky či spíše roboty, vedení je neuspokojivé :(
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Billa nebuzeruje
Prodavac (Současný zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha21. října, 2019
Billa je hodně dobrá. Akorát některý kolegové, brigádníci z agentur, se z nepochopitelných důvodů chovají jak kdyby byli minimálně manažeři. Je neskutečný co si některý dovolí
Výhody
Vše, muzu jen doporucit
Nevýhody
Nektery arogantni az agresivni brigadnici
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Špatně placené a moc práce
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Čáslav9. října, 2019
Špatné a nedostačující platové ohodnocení na to jaké jsou povinnosti
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
esperienza positiva
Commessa/Magazziniera (Bývalý zaměstnanec) –  Horice - Rep.Ceca24. září, 2019
durante la mia esperienza in Billa come commessa ho lavorato bene ricevendo indicazioni chiare e tutto il supporto di cui avevo bisogno
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 3Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Špatná vedoucí, lidé co vám hází klacky pod nohy a nic nedělají protože jsou kamarádi s nadřízenými, málo lidí
Pokladní/ Prodavač (Bývalý zaměstnanec) –  Moravská Třebová, Pardubický kraj19. září, 2019
Vedoucí hodně špatná. Když za ní přijdete s problémem není schopná ho řešit. Své povinnosti hází na zástupce. Pro neuvěřitelný nedostatek lidí není možné lítat na pokladnu, doplňovat zboží, počítat inventuru a kontrolovat jestli vám nějaké zboží neprochází.
Když něco potřebujete objednat nepřijde to, nebo v minimálním množství ale to co se neprodává toho máte plný sklad že nevíte kam se máte pohnout.
Kolektiv rozdělen na dva tábory, kde se všichni pomlouvají. Neumí držet při sobě.
Nevadí mi ani tak fyzická práce, ani komunikace se zákazníky ale co nemůžu vydržet tak jako samoživitelka, která nemá hlídání pro dítě abych chodila na odpolední směny. Vyjádření vedoucí i regionálního manažera je zařiďte si to.
Vrchol je placení manka na cigaretách, salátech nebo sýrech které projdou.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 18Ne 1Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Jde to z kopce
Sklad (Současný zaměstnanec) –  Severomoravský17. září, 2019
Přesně tak jak jsem četl od některých přispěvatelů hrůza, přetvářka ,arogance,malo zaměstnanců na úsecích,když je hlášena možná kontrola z vedení vše se lakuje na růžovo jen ať jde vidět že celý obchod utahne minimální počet zaměstnanců a ti "ředitelé"tomu snad i věří.Arogantni vedeni že makaš bez pauzy a bude ti misto diku řečeno když nemůžeš přidej víc
Výhody
Pravidelný plat
Nevýhody
Karierni postup neexistuje pokud nemáš známého někde nahoře opravdu neexistuje vim o čem mluvím
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 18NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Pracoviště Luna Plzeň , kolektiv vcelku dobrý , vedení ukřičené, neumí pochválit práci , jen křičet , neumí motivovat k lepšímu výkonu.
Profavačka (Současný zaměstnanec) –  Plzeň10. září, 2019
Mizerný zaručený plat. Pokud dělá zákazník problémy dostanete vynadáno vy ,že nejste dost vstřícní. Pracovní podmínky mizerné , často nemáte čas ani na svačinu. Pracuje se 8 o víkendu 14 hodin. 12 dní v kuse potom volný víkend když nikdo nechybí.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 8NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
docela přijemné pracovní prostředí
vedoucí skladu (Současný zaměstnanec) –  Beroun, Středočeský kraj4. září, 2019
jde to, ale jako v každém kramu moc lidí moc řečí.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 4Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Děkuji nechci.
Zastupce vedoucího (Bývalý zaměstnanec) –  Brno, Jihomoravský kraj15. srpna, 2019
Zdravím. Každý kdo má všech 5 pohromadě si musí pořádně rozmyslet zda je tato práce právě pro něj. Jestli mám maturitu nebo nedokončené základní vzdělání je zcela nepodstatné. Tady jde jen o to být dobrý robot. Vlastnosti dobrého robota : 1. nevadí mu že dělá přesčasy. 2. Pracuje rychle a těžce. 3. Do ničeho nemluví, protože každej druhej ví všechno líp. 4. Spokojí se s velmi nízkým platem a v neposlední řadě je negativní, vytváří pomluvy a intriky na pracovišti aby zapadl do kolektivu.
Děkuji nechci!
Doufám, že tato recenze byla užitečná a jestli pomohla snad jen jednomu člověku při rozhodování, tak splnila účel.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 35NeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Hrozné už nikdy, mám maturitu a ti lidé jsou tam jiní
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Vestec5. srpna, 2019
Přístup k zaměstnanci i k zákazníkům. Izerný nespokojenost, pomluvy, drby, využívání
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 14NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Bída
Skladník (Současný zaměstnanec) –  Děčín, Ústecký kraj30. července, 2019
Práce v Bille opravdu není žádné terno.
Vedoucí je schopná vám provést kdejaký naschvál pokud neskáčete jak píská.
To že to poškodí chod obchodu je jí fuk, hlavně že uškodí vám.
Jako skladník vám na začátku všichni vykládají jak ten sklad bude v podstatě váš a můžete si ho zářídit jak chcete, ale stejně vám do toho vedoucí stále kecá a regionální manažer také.
Firma namísto přijetí více lidí případně přidání zaměstnancům radši vyhazuje peníze za zbytečné letáčky které sotva přijedou hodím do lisu, protože už jsou staré (opravdu).
Přesto že vám do chodu skladu každý druhý mluví je to přece vaše práce tudíž vám skoro nikdo nepomůže naopak jako skladník vy pomáháte ostatním, kteří se často neobtěžují uklidit odpad který po nich ve skladu zůstane a vy pak dostanete vynadáno za nepořádek, protože přece musíte udržovat pořádek. Takže ideálně musíte mít prázdný lis, roztříděné lahve, doplněné pití a pivo, sledovat ostatní jestli vám nedělají nepořádek ve skladu a být připraven převzít zboží zároveň.
Půlhodinu pauzy si jen málokdy vyberete vkuse, spíš půjdete minimálně jednou na příjem kde někdo zvoní.
Samozřejmě nemusí to být všude stejné, ale tohle jsou mé dojmy z pozice skladníka v Bille.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 21Ne 1Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Už nikdy víc
Brigádník na pekárně (Bývalý zaměstnanec) –  Plzeňský kraj9. března, 2019
V supermarketu Billa jsem pracovala od konce května do konce září a už nikdy víc. Pracovala jsem na pekárně, takže směny od 6:00 do 14:00 a od 14:00 do 21:00. Měla jsem 90 Kč /h i když ostatní brigádníci měli 100. Dělala jsem práce, ktere jsem neměla ani v popisu práce ( vynášení košu,zametani cukru, mytí WC). Jelikož neměli nikoho na odpoledni směnu z 90% jsem chodila pouze odpoledni, když bylo nedostatek peněz brigadnikum seškrtali směny. Ve 21:00 zavíral krám, ale dřív jak ve 21:00 jste nemohli začít uklízet pečivo, takže pokaždy tak 20 - 30 min přesčas, ktery nikdo neplatil.Jelikož jsem tam byla hlavně v létě neměla jsem volno i 14 dní, protože na pekárně bylo málo lidi. Vedouci strkal nos do věci, do kterych mu nic nebylo a pote co jsem napsala na svuj instagram, že prace v Bille stoji za hovno mě vyhodil. Asi se mu nelibila pravda....Mimochodem muj instagramu mi sleduje stále, což mi nepřijde uplně normalni.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 71Ne 2Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Člověk je robot za minimální mzdu
Prodavačka lahůdek,dopekařka,penamařka,masařka (Současný zaměstnanec) –  Brno, Jihomoravský kraj10. února, 2019
Pro společnost Billa pracují momentálně 3 rokem. Pracuji jako brigádník, proto budu mít asi jiný pohled na věc,než zaměstnanec.
Mé zaučení bylo takřka nulové. V 15 ti letech,dva týdny po nastoupení, mě nechávala vedouci samotnou na celý pult. (Zákusky, uzenina, teplý pult,parky a klobásy, saláty atd.)
Ani jsem se nenadechla a s 5ti minutovým zaučením mě nacpali na dopek. Ihned poté následoval i Penam a maso. Vedoucí absolutně neberou ohledy na to že jste člověk ! Nemáte právo se ani na něco zeptat,okamžitě vás s dotazy pošlou do prd***.
Pracovní nasazení ostatních slavných "zaměstnanců" je na takové úrovni,že cokoliv potřebujete,musíte jít na rampu a vyrušit je od kafíčka a cigára. A rovnou i něco do uší protože neuslyšíte jedinou větu bez nadávek a plivancu na zákazníky a všechno ostatní. Brigadnik? Otrok ná vše. Vedoucí si s vámi dělá co chce a nikomu to nevadí. Prošlé šunky se dávají bez problémů do pultu a štítek se má okamžitě vyhodit, sýry na 10x prebalene...příkazy vedoucích jsou často až směšně.
Pauzy na 13 ti hodinové směně ? Není čas ? Nikam nejdéte. Cituji vedoucí:"Dejte si rychlí cigáro a hned zpět! " A pokud se na tu pauzu naneštěstí dostanete,počítejte s tím,že po 5minutach přijde vedoucí,,který na rampě trávy více než polovinu směny a serve vás že jste furt na rampě ,hulite jednu za druhou a máte vypadnout na obchod. Platové ohodnocení se momentálně zvedlo na 95/hod. Ale stojí ty peníze za ten stres ? Zdravotní problémy ? Abych to shrnula. Po 3 letech u této společnosti mám alarmující problémy se srdcem a lecim se s vysokým tlakem. V 18ti letech
  více... jsem zastávala práci i 3 zaměstnanců zaraz! A nikomu to nebylo proti srsti! Zaucila sem více než polovinu ostatních pracovníků vedlejších filiálek a nedostalo se mi ani půl dobrého slova. Nedoporučuji tuto společnost.  méně
Výhody
Když má kolektiv světlejší chvilku
Nevýhody
Vedoucí, práce za víc lidí, zacházení s brigádníky, neserióznost
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 65Ne 3Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vedení
Bývalý zaměstnanec (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 4, Hlavní město Praha17. ledna, 2019
Dobrý den, mám prosbu, nevěděl by někdo číslo na vyšší vedení než co je v kanceláři?
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 11Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
hrůza
prodavačka úsek lahudky (Bývalý zaměstnanec) –  Krnov, Moravskoslezský kraj2. ledna, 2019
pojem produktivita ( člověk robot ) každá práce má své ale co je moc je moc
Výhody
plat a stravenky
Nevýhody
rodina stranou
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 39Ne 2Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Neskutečná práce
prodavačka lahůdek (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha30. prosince, 2018
Práce u společnosti Billa je krutá. Vedoucí jen řvou a buzerujou. Nemáte čas si dojít ani na záchod, natož pak na jídlo. Pracovní dobu jsem měla od 6.00 do 22.00. Úžasná pracovní doba. Pracovala jsem v lahůdkách. Byl velký pult pro 4 prodavačky, byly jsme ale jen 2. Já byla zaměstnanec a ta druhá přes agenturu, takže někdy jsem byla na směně sama. Pracovala jsem tam přes rok, na dvou různých pobočkách. Měla jsem za tu dobu 2x neschopenku. Nemoc však Billa zásadně neproplácí. Prostě jsem měla smůlu. Do Billy nikdo nikdy nechoďte pracovat, protože tam jsou jen samí otrokáři.
Výhody
žádné
Nevýhody
příšerní šéfové, hrozný přístup k zaměstnancům
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 70Ne 3Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vedeni by se melo chytnout za nos
Vedouci useku (Současný zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha28. listopadu, 2018
Ubiraji a krati hodiny.Naopak zamestnanci agentur casto nechodi nebo jsou tzv.hodinari a jakmile nemaji 12h nepracuji,prestanou chodit.Doplacime na to my jako vedouci useku.Casto se potyka s nedostatkem pracovnich sil a po tydnu jsem totalne vycerpana.O rodinnem zivote nic nevim,ten mam jen ve volnu ktery je jednou za 12dni.Psychicky i fyzicky narocna prace.Casto prehlizim a uz jen proplouvam.Vedeni to bohuzel nevidi.Vzdy kdyz ma prijet na prodejnu tak vse uklizeno,srovnano a nastavi se jim obrazek ze vse je v poradku.Meli by se podivat ve spicce jak nam to jde.Kram na sracky,pokladni unavene,na kramu jen asistentka na 10palet a to jeste dobiha na prijem a zastupuje na zelenine,ci za pokladnou.Ale je to o te pohadce kdy ma prijet tchyne tak se doma taky vse uklizi aby bylo vse nadherne.Pak si muzem stezovat kdyz vedeni vidi ze co remcame kdyz to tak krasne davame i ve 4lidech.Ze skladnik beha rano na prijem,doplnuje vody piva,taha palety tam a zpatky a sam to bohuzel nestiha,to uz nikdo nevidi.O buzeraci ani nemluvim.Kolikrat jdu na pauzu a o pauze zamnou prijde vedouci ze neco mam spocitat.Rikam ji ze ano ale az dosvacim.Rozkaz hned!opravdu vas zvedne ze zidle a bud bouchnete do stolu nebo to zkousnete.Za ty roky si vsimam ze vedouci se svami a ostatnimi bavi jako s harantem a ne vubec jako s dospelym clovekem.Hodne pochlebuje novym prichozim a to jeste brigadnikum a vlastnim stalym zamestnancum na ty zhora plive.
Výhody
Kratka pracovni doba.
Nevýhody
Prescasy o ktere nestojim.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 60NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nezáživná práce.
Pokladní (Současný zaměstnanec) –  Mníšek pod Brdy15. listopadu, 2018
Pracovní dny jsou tu velmi namáhavé. Pokladní musí dělat více věcí najednou, i přesto, že za to žádné prémie nedostane. Musíme snášet hrubé chování zákazníků.
Výhody
Nemá žádné výhody
Nevýhody
Dovolená za trest - seberou peníze i z toho mála co platí. Pokud je pokladní na konci směny v mínusu, musí to zaplatit ze svých financí.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 30Ne 4Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Hrůza
pečivo (Současný zaměstnanec) –  Liberec, Liberecký kraj9. listopadu, 2018
Práce na dvě věci,pomalu bez přestávky,seřváno za to co člověk ani nemůže.Nezaplacené přesčasy,prostě hrůza.13 hodin,krátký dlouhý. Liberec švermova.
Výhody
nic
Nevýhody
všechno
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 29Ne 1Nahlásit
Registrovat si tuto stránku zaměstnavatele

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě BILLA a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,3
Na základě 159 recenzí
539
436
338
219
127

Hodnocení dle kategorií

3,0Poměr Práce/Život
3,0Kompenzace/odměny
3,1Jistota zaměstnání/Postup
2,9Vedení
3,1Firemní kultura

Recenze společnosti BILLA dle lokality