Recenze zaměstnanců společnosti BILLA v místě Praha

Nalezeno 10 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (160)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vedení
Bývalý zaměstnanec (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 4, Hlavní město Praha17. ledna, 2019
Dobrý den, mám prosbu, nevěděl by někdo číslo na vyšší vedení než co je v kanceláři?
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 8Ne 11Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Neskutečná práce
prodavačka lahůdek (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha30. prosince, 2018
Práce u společnosti Billa je krutá. Vedoucí jen řvou a buzerujou. Nemáte čas si dojít ani na záchod, natož pak na jídlo. Pracovní dobu jsem měla od 6.00 do 22.00. Úžasná pracovní doba. Pracovala jsem v lahůdkách. Byl velký pult pro 4 prodavačky, byly jsme ale jen 2. Já byla zaměstnanec a ta druhá přes agenturu, takže někdy jsem byla na směně sama. Pracovala jsem tam přes rok, na dvou různých pobočkách. Měla jsem za tu dobu 2x neschopenku. Nemoc však Billa zásadně neproplácí. Prostě jsem měla smůlu. Do Billy nikdo nikdy nechoďte pracovat, protože tam jsou jen samí otrokáři.
Výhody
žádné
Nevýhody
příšerní šéfové, hrozný přístup k zaměstnancům
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 73Ne 3Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vedeni by se melo chytnout za nos
Vedouci useku (Současný zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha28. listopadu, 2018
Ubiraji a krati hodiny.Naopak zamestnanci agentur casto nechodi nebo jsou tzv.hodinari a jakmile nemaji 12h nepracuji,prestanou chodit.Doplacime na to my jako vedouci useku.Casto se potyka s nedostatkem pracovnich sil a po tydnu jsem totalne vycerpana.O rodinnem zivote nic nevim,ten mam jen ve volnu ktery je jednou za 12dni.Psychicky i fyzicky narocna prace.Casto prehlizim a uz jen proplouvam.Vedeni to bohuzel nevidi.Vzdy kdyz ma prijet na prodejnu tak vse uklizeno,srovnano a nastavi se jim obrazek ze vse je v poradku.Meli by se podivat ve spicce jak nam to jde.Kram na sracky,pokladni unavene,na kramu jen asistentka na 10palet a to jeste dobiha na prijem a zastupuje na zelenine,ci za pokladnou.Ale je to o te pohadce kdy ma prijet tchyne tak se doma taky vse uklizi aby bylo vse nadherne.Pak si muzem stezovat kdyz vedeni vidi ze co remcame kdyz to tak krasne davame i ve 4lidech.Ze skladnik beha rano na prijem,doplnuje vody piva,taha palety tam a zpatky a sam to bohuzel nestiha,to uz nikdo nevidi.O buzeraci ani nemluvim.Kolikrat jdu na pauzu a o pauze zamnou prijde vedouci ze neco mam spocitat.Rikam ji ze ano ale az dosvacim.Rozkaz hned!opravdu vas zvedne ze zidle a bud bouchnete do stolu nebo to zkousnete.Za ty roky si vsimam ze vedouci se svami a ostatnimi bavi jako s harantem a ne vubec jako s dospelym clovekem.Hodne pochlebuje novym prichozim a to jeste brigadnikum a vlastnim stalym zamestnancum na ty zhora plive.
Výhody
Kratka pracovni doba.
Nevýhody
Prescasy o ktere nestojim.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 65NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stres, stres, stres opravdu náročné
Úsek mlecne (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha23. října, 2018
Úsek mléčné-planogramy nesedí, pokud je dodrzis stejně nesedí na cenovku, mají v tom bordel. Pokud se zeptáš na pomoc jsi poslány do....vedení nechce nic řešit a pokud jede kontrola tak všichni lítají jako vrabci a buzerujou. Pokud si však děláš svoji práci dají ti pokoj, ale není to stejně podle toho jak to má být, ale je to takové plácání od ničeho k ničemu. Pokud upozorníš na nesrovnalosti ve zboží, že je potřeba odepsat ze stavu tak je jim to jedno a udělá se to potom potom potom. Zaučení žádné kupříkladu mě označení na cenovkach učila kontrolorka od společnosti co tam chodí kontrolovat počet položek vystavených k prodeji. Takže obrázek si udělejte sami. Platově je to taky mizerný raději jděte dělat pod agenturu podstatně více peněz. Jinak úsek mléčné je opravdu fyzicky náročný - celý den se nezastavis, opravdu nezastavis.pokladni jsem taky vyzkoušela - musíš se usmívat, moc nevyčníval a hlavně pokud jsi akční a nabízíš časák, bonus nebo členství tak tě brzdí, aby to potom nemuseli dělat vsichni
Výhody
Pokud děláš alespoň z 40% co máš dají ti pokoj
Nevýhody
Stres, buzerace za pauzu, buzerace od oblastaku
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 34Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobrý kolektiv
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Praha31. ledna, 2018
Jediné dobré a práci byl kolektiv, který tam byl, ale vedení stálo za houby.
Výhody
stravenky
Nevýhody
málo volných dnů
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 31Ne 2Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
unavne
pokladni (Bývalý zaměstnanec) –  Praha1. prosince, 2017
nejtěžší je komunikace se zákazníkem. Vedení nevyhovující,kultura špatná,zábava žádná
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 19Ne 1Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Replenishment of goods
Replenishment of goods (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha3. listopadu, 2017
A typical day begins in the morning at 7:30 when I come to the workplace and start unpacking the pallets with the goods.Then I took the goods to the store.
Nevýhody
Long hours
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobra prace
Prodavačka pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha1. listopadu, 2017
Mam rada komunikaci s lidmi.Jsem pracovita a nebojim se novym vecem.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 20Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Příjemná práce
balení masa (Bývalý zaměstnanec) –  Praha13. července, 2016
Byla jsem spokojená se svým vedoucím a práce pro lidi mě bavila.A naučila jsem se poznat maso
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 37Nahlásit

Zobrazit další recenze společnosti BILLA

Můžete zkusit:

Registrovat si tuto stránku zaměstnavatele

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě BILLA a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,3
Na základě 160 recenzí
539
436
338
220
127

Hodnocení dle kategorií

3,0Poměr Práce/Život
3,0Kompenzace/odměny
3,0Jistota zaměstnání/Postup
2,9Vedení
3,1Firemní kultura

Recenze společnosti BILLA dle lokality