Recenze zaměstnanců na pozici Pokladní ve společnosti BILLA

Nalezeno 11 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (160)
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
nelíbilo se mi tam
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Brno13. listopadu, 2019
spolupracovnice na mě donášeli šefovi jen pro to že jsem byla nejmladčí v obchodním kolektivu, přímo na ě mířila kamera nad pokladnou a propustily me za udajné nemarkování pečiva přitom kody jsem znala dobře a kdyby se někdo podíval na ty zaznami ožná by zjistil jak sem to nemarkovala
Výhody
nevím
Nevýhody
nevím
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Špatně placené a moc práce
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Čáslav9. října, 2019
Špatné a nedostačující platové ohodnocení na to jaké jsou povinnosti
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 9Ne 1Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Hrozné už nikdy, mám maturitu a ti lidé jsou tam jiní
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Vestec5. srpna, 2019
Přístup k zaměstnanci i k zákazníkům. Izerný nespokojenost, pomluvy, drby, využívání
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 14NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nezáživná práce.
Pokladní (Současný zaměstnanec) –  Mníšek pod Brdy15. listopadu, 2018
Pracovní dny jsou tu velmi namáhavé. Pokladní musí dělat více věcí najednou, i přesto, že za to žádné prémie nedostane. Musíme snášet hrubé chování zákazníků.
Výhody
Nemá žádné výhody
Nevýhody
Dovolená za trest - seberou peníze i z toho mála co platí. Pokud je pokladní na konci směny v mínusu, musí to zaplatit ze svých financí.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 31Ne 4Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nedostatek lidí, chaos
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Olomoucký kraj7. listopadu, 2018
Původně jsem měla jen brigádnickou smlouvu, po maturitě mi byl nabídnut plný úvazek. Byla jsem tam zaměstnaná rok, za ten rok se tam lidi střídali jak na běžícím páse a zřejmě všichni zaměstanci vědí proč, není to ideální práce. Když pominu to, že zaučování v podstatě neproběhlo a během půl hodiny jsem hned šla na kasu..brigáda to byla fajn ale stálá práce šílená.
Minimální finanční ohodnocení za 13ti hodinové směny 7:00-20:00 ( abych byla přesná 12 pracovních hodin - 2x 30 minut přestávka), víkendy, svátky, přesčasy neplacené (myslím tím např. úterky kdy se kvůli přeceňování odcházelo mnohem později). Komunikace s vedením minimální, nedostatek lidí, takže se běžně stávalo že jsem celý den stála na hlavní pokladně. Např. zástupce vedoucího a hlavní pokladní se nepřetrhnou, cca od 19:00 do 19:30 se flákají, kouří na rampe ale pak Vás buzerují např. že jste SÁM nepotáhnul celý obchod.
Napříč tomu, kolektiv byl celkem fajn.
Výhody
stravenky
Nevýhody
pracovní doba, ohodnocení
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 34Ne 2Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Hrozný přístup nadřízených
Pokladní (Současný zaměstnanec) –  Český Těšín, Moravskoslezský kraj3. září, 2018
Pracuji na DPP na pokladně. Když hlavní pokladní odešla na pauzu a mě došly bankovky 100 a 200 kč, zavolala jsem nadřízenou z kanceláře a poprosila o směnu peněz. Ta mě odmítla s tím, že to dělá hlavní pokladní, a pakliže má pauzu, tak si to mám nějak vyřešit. Buďto rozměnit s pokladnou vedle (pokud má), nebo si zajít rozmenit do trafiky. Naprostý nezájem. To, že jsem měla frontu lidi, ji nezajímalo. Další věc jsou neplacené hodiny za přesčas. Dlouho tam nebudu. Pokud někdo chce nastoupit, přeji pevné nervy.
Výhody
V létě dobrá klimatizace, příjemný kolektiv (až na nadřízené)
Nevýhody
Nezaplatí práci odpracovanou i po pracovní době, vedení kašle na zaměstnance, nízké platové ohodnocení, nepříjemný přístup nadřízených
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 32NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobrý kolektiv
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Praha31. ledna, 2018
Jediné dobré a práci byl kolektiv, který tam byl, ale vedení stálo za houby.
Výhody
stravenky
Nevýhody
málo volných dnů
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 31Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Az na vedení vše v pořádku.
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Hlinskl5. ledna, 2018
Náplň práce je maximální. Kolektiv docela dobrý. Mohu doporučit.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 28Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
unavne
pokladni (Bývalý zaměstnanec) –  Praha1. prosince, 2017
nejtěžší je komunikace se zákazníkem. Vedení nevyhovující,kultura špatná,zábava žádná
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 19Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Celkem dobrá zkušenost z pohledu pokladní.
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Louny7. srpna, 2017
Pokladní bych asi ve velkoobchodu dělat znovu nechtěla.. Je to hodně náročné.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 1Nahlásit

Zobrazit další recenze společnosti BILLA

Můžete zkusit:

Registrovat si tuto stránku zaměstnavatele

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě BILLA a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,3
Na základě 160 recenzí
539
436
338
220
127

Hodnocení dle kategorií

3,0Poměr Práce/Život
3,0Kompenzace/odměny
3,0Jistota zaměstnání/Postup
2,9Vedení
3,1Firemní kultura

Recenze společnosti BILLA dle lokality