Recenze zaměstnanců na pozici Prodavač/ka ve společnosti BILLA

Nalezeno 19 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (159)
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nikomu nedoporučuji
prodavač (Bývalý zaměstnanec) –  Středočeský kraj12. listopadu, 2019
Tato fa hledá pouze otroky či spíše roboty, vedení je neuspokojivé :(
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Billa nebuzeruje
Prodavac (Současný zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha21. října, 2019
Billa je hodně dobrá. Akorát některý kolegové, brigádníci z agentur, se z nepochopitelných důvodů chovají jak kdyby byli minimálně manažeři. Je neskutečný co si některý dovolí
Výhody
Vše, muzu jen doporucit
Nevýhody
Nektery arogantni az agresivni brigadnici
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Špatná vedoucí, lidé co vám hází klacky pod nohy a nic nedělají protože jsou kamarádi s nadřízenými, málo lidí
Pokladní/ Prodavač (Bývalý zaměstnanec) –  Moravská Třebová, Pardubický kraj19. září, 2019
Vedoucí hodně špatná. Když za ní přijdete s problémem není schopná ho řešit. Své povinnosti hází na zástupce. Pro neuvěřitelný nedostatek lidí není možné lítat na pokladnu, doplňovat zboží, počítat inventuru a kontrolovat jestli vám nějaké zboží neprochází.
Když něco potřebujete objednat nepřijde to, nebo v minimálním množství ale to co se neprodává toho máte plný sklad že nevíte kam se máte pohnout.
Kolektiv rozdělen na dva tábory, kde se všichni pomlouvají. Neumí držet při sobě.
Nevadí mi ani tak fyzická práce, ani komunikace se zákazníky ale co nemůžu vydržet tak jako samoživitelka, která nemá hlídání pro dítě abych chodila na odpolední směny. Vyjádření vedoucí i regionálního manažera je zařiďte si to.
Vrchol je placení manka na cigaretách, salátech nebo sýrech které projdou.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 18Ne 1Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Člověk je robot za minimální mzdu
Prodavačka lahůdek,dopekařka,penamařka,masařka (Současný zaměstnanec) –  Brno, Jihomoravský kraj10. února, 2019
Pro společnost Billa pracují momentálně 3 rokem. Pracuji jako brigádník, proto budu mít asi jiný pohled na věc,než zaměstnanec.
Mé zaučení bylo takřka nulové. V 15 ti letech,dva týdny po nastoupení, mě nechávala vedouci samotnou na celý pult. (Zákusky, uzenina, teplý pult,parky a klobásy, saláty atd.)
Ani jsem se nenadechla a s 5ti minutovým zaučením mě nacpali na dopek. Ihned poté následoval i Penam a maso. Vedoucí absolutně neberou ohledy na to že jste člověk ! Nemáte právo se ani na něco zeptat,okamžitě vás s dotazy pošlou do prd***.
Pracovní nasazení ostatních slavných "zaměstnanců" je na takové úrovni,že cokoliv potřebujete,musíte jít na rampu a vyrušit je od kafíčka a cigára. A rovnou i něco do uší protože neuslyšíte jedinou větu bez nadávek a plivancu na zákazníky a všechno ostatní. Brigadnik? Otrok ná vše. Vedoucí si s vámi dělá co chce a nikomu to nevadí. Prošlé šunky se dávají bez problémů do pultu a štítek se má okamžitě vyhodit, sýry na 10x prebalene...příkazy vedoucích jsou často až směšně.
Pauzy na 13 ti hodinové směně ? Není čas ? Nikam nejdéte. Cituji vedoucí:"Dejte si rychlí cigáro a hned zpět! " A pokud se na tu pauzu naneštěstí dostanete,počítejte s tím,že po 5minutach přijde vedoucí,,který na rampě trávy více než polovinu směny a serve vás že jste furt na rampě ,hulite jednu za druhou a máte vypadnout na obchod. Platové ohodnocení se momentálně zvedlo na 95/hod. Ale stojí ty peníze za ten stres ? Zdravotní problémy ? Abych to shrnula. Po 3 letech u této společnosti mám alarmující problémy se srdcem a lecim se s vysokým tlakem. V 18ti letech
  více... jsem zastávala práci i 3 zaměstnanců zaraz! A nikomu to nebylo proti srsti! Zaucila sem více než polovinu ostatních pracovníků vedlejších filiálek a nedostalo se mi ani půl dobrého slova. Nedoporučuji tuto společnost.  méně
Výhody
Když má kolektiv světlejší chvilku
Nevýhody
Vedoucí, práce za víc lidí, zacházení s brigádníky, neserióznost
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 65Ne 3Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
hrůza
prodavačka úsek lahudky (Bývalý zaměstnanec) –  Krnov, Moravskoslezský kraj2. ledna, 2019
pojem produktivita ( člověk robot ) každá práce má své ale co je moc je moc
Výhody
plat a stravenky
Nevýhody
rodina stranou
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 39Ne 2Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Neskutečná práce
prodavačka lahůdek (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha30. prosince, 2018
Práce u společnosti Billa je krutá. Vedoucí jen řvou a buzerujou. Nemáte čas si dojít ani na záchod, natož pak na jídlo. Pracovní dobu jsem měla od 6.00 do 22.00. Úžasná pracovní doba. Pracovala jsem v lahůdkách. Byl velký pult pro 4 prodavačky, byly jsme ale jen 2. Já byla zaměstnanec a ta druhá přes agenturu, takže někdy jsem byla na směně sama. Pracovala jsem tam přes rok, na dvou různých pobočkách. Měla jsem za tu dobu 2x neschopenku. Nemoc však Billa zásadně neproplácí. Prostě jsem měla smůlu. Do Billy nikdo nikdy nechoďte pracovat, protože tam jsou jen samí otrokáři.
Výhody
žádné
Nevýhody
příšerní šéfové, hrozný přístup k zaměstnancům
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 70Ne 3Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
práce mě bavila
prodavačka (Bývalý zaměstnanec) –  Blansko, Jihomoravský kraj29. října, 2018
práce s lidmi byla fajn.....obcas nejaky protiva ale co k tomu rict...kazdy jsme nejaky
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6Ne 14Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
nauka se zdokonalovat
prodavač,přebírka a doplněk zboží (Bývalý zaměstnanec) –  Brno24. dubna, 2018
samostatnost,zručnost,práce s pda,přecenování zboží,tvorba cenovek.
Výhody
stravenky
Nevýhody
každý den v práci
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 15Ne 6Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
dlouhá pracovní doba za málo peněz
prodavačka v lahudek (Současný zaměstnanec) –  Teplice26. února, 2018
málo komunikace s vedením nikdo vás nezaučí a hned vás dají za pult od prosince mi nikdo neřekl jak brousit nařezák jak udělat inventůru za provozu strašně malá komunikace s vedenim
Výhody
žádné
Nevýhody
málo lidí nikdo nevydrží 15 hodin a placeno je pouze 12
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 35Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Příjemné pracovní prostředí, možnost kariérního postupu, férové jednání
Prodavačka v oddělení lahůdek (Bývalý zaměstnanec) –  Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský kraj11. února, 2018
Do firmy jsem nastoupila v roce 2010 na přechodnou dobu. Nejdříve jsem pracovala v úseku lahůdek a obsluhy zákazníků. Po 2 letech mi bylo nabídnuto místo zástupce vedoucího prodejny. Tato pozice byla časově více náročná, avšak velmi zajímavá. Poté jsem nastoupila na mateřskou, následně rodičovskou dovolenou. Vrátila jsem se zpět po roce a půl na občasnou výpomoc na brigádu opět do oddělení lahůdek. Když bylo potřeba, zastala jsem práci pokladní.
Následovala druhá mateřská dovolená, nyní rodičovská. Pracovní místo mi zaměstnavatel stále drží, ale v nynější situaci si hledám jiné zaměstnání z důvodu časové vytíženosti v této společnosti.
Výhody
Přátelský kolektiv, stabilní zaměstnání, včasná výplata mzdy
Nevýhody
Časté kontroly nadřízených
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 16Ne 20Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Pěkné a čisté pracoviště.
Prodavač (Současný zaměstnanec) –  Kraslice14. prosince, 2017
Dobrý kolektiv lidí. Práce není moc náročná. Příjemné vedení.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 14Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
špatne vedení
Prodavačka (Bývalý zaměstnanec) –  Krnov30. listopadu, 2017
Nedělalo mi dobře krájet staré salámy do pizza žemlí a okrajovat plíseň ze sýrů Přebalovat data spotřeby atd na příkaz vedoucí
Výhody
měla jsem práci
Nevýhody
špatné vedení
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 61Ne 2Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce s lidmi v přátelském prostředí
Prodavačka-pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Hlinsko22. listopadu, 2017
Ráda jsem tam pracovala, mám ráda lidi a práci s nimi. Horší je směnování po 14ti hodinách denně, neplacené přesčasy, přístup vedení, které nemá moc pochopení. Zaměstnanci jsou unavení a přepracovaní v důsledku malých či žádných pauz. Práce o víkendu. Malá výplata, jen 4 týdny dovolené.
Výhody
Stravenky
Nevýhody
Krátká dovolená, malé pauzy, mnoho práce a málo personálu.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 48Ne 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobra prace
Prodavačka pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha1. listopadu, 2017
Mam rada komunikaci s lidmi.Jsem pracovita a nebojim se novym vecem.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 20Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
střední
prodavač lahůdek (Bývalý zaměstnanec) –  Písek31. října, 2017
Billa má špatné vedení,na to že je to tak velkej komplex obchodů, tak nejsou schopni si zajistit zkušené managery ve vedení a nezkušené!!!!
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 66Ne 4Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
poměr prace peníze vyhovující
Pokladní- prodavač (Bývalý zaměstnanec) –  Žamberk, Pardubický kraj7. září, 2017
Dobrá práce v přijemném kolektivu, moznost rychlého karierniho růstu.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5Ne 34Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Zábavné pracoviště
Prodavačka (Bývalý zaměstnanec) –  Humpolec, Kraj Vysočina13. července, 2017
Pěkné pracovní prostředí a vedení. Mzdové ohodnocení mohlo býti větší ale jinak práce dobrá.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6Ne 37Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
dobry kolektiv
prodavač čerstvého sortimentu (Bývalý zaměstnanec) –  Ústí nad Labem15. března, 2017
jen proto že jsem nechtel jako brigadnik delat 14tky,tak mi byla ukoncena smlouva.a bylo mi sdeleno ze nemám chut pracovat a že pracovat nechci.kdybych pracovat nechtel tak bych tam asi nevydrzel 7 mesicu ne?
Sice zamestnanci maji narok na 2 hodiny pauzy kdyz delaji 14tky,ale jsou radi kdyz vyuziji z tech dvou hodin hodinu.a za tech 15000(coz asi prehanim) i ze stravenkama to opravdu nestoji
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 71Ne 3Nahlásit

Zobrazit další recenze společnosti BILLA

Můžete zkusit:

Registrovat si tuto stránku zaměstnavatele

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě BILLA a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,3
Na základě 159 recenzí
539
436
338
219
127

Hodnocení dle kategorií

3,0Poměr Práce/Život
3,0Kompenzace/odměny
3,1Jistota zaměstnání/Postup
2,9Vedení
3,1Firemní kultura

Recenze společnosti BILLA dle lokality