Ubiraji a krati hodiny.Naopak zamestnanci agentur casto nechodi nebo jsou tzv.hodinari a jakmile nemaji 12h nepracuji,prestanou chodit.Doplacime na to my jako vedouci useku.Casto se potyka s nedostatkem pracovnich sil a po tydnu jsem totalne vycerpana.O rodinnem zivote nic nevim,ten mam jen ve volnu ktery je jednou za 12dni.Psychicky i fyzicky narocna prace.Casto prehlizim a uz jen proplouvam.Vedeni to bohuzel nevidi.Vzdy kdyz ma prijet na prodejnu tak vse uklizeno,srovnano a nastavi se jim obrazek ze vse je v poradku.Meli by se podivat ve spicce jak nam to jde.Kram na sracky,pokladni unavene,na kramu jen asistentka na 10palet a to jeste dobiha na prijem a zastupuje na zelenine,ci za pokladnou.Ale je to o te pohadce kdy ma prijet tchyne tak se doma taky vse uklizi aby bylo vse nadherne.Pak si muzem stezovat kdyz vedeni vidi ze co remcame kdyz to tak krasne davame i ve 4lidech.Ze skladnik beha rano na prijem,doplnuje vody piva,taha palety tam a zpatky a sam to bohuzel nestiha,to uz nikdo nevidi.O buzeraci ani nemluvim.Kolikrat jdu na pauzu a o pauze zamnou prijde vedouci ze neco mam spocitat.Rikam ji ze ano ale az dosvacim.Rozkaz hned!opravdu vas zvedne ze zidle a bud bouchnete do stolu nebo to zkousnete.Za ty roky si vsimam ze vedouci se svami a ostatnimi bavi jako s harantem a ne vubec jako s dospelym clovekem.Hodne pochlebuje novym prichozim a to jeste brigadnikum a vlastnim stalym zamestnancum na ty zhora plive.
pokladní (Bývalý zaměstnanec) – Brno – 13. listopadu, 2019
spolupracovnice na mě donášeli šefovi jen pro to že jsem byla nejmladčí v obchodním kolektivu, přímo na ě mířila kamera nad pokladnou a propustily me za udajné nemarkování pečiva přitom kody jsem znala dobře a kdyby se někdo podíval na ty zaznami ožná by zjistil jak sem to nemarkovala
Soubory cookie nám pomáhají poskytovat naše služby. Naše Zásady spojené s cookies popisují, jak soubory cookie používáme a jak je lze vypnout.Zjistit více