Hodnocení od zaměstnanců společnosti BILLA

Nalezeno 62 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (163)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
špatne vedení
Prodavačka (Bývalý zaměstnanec) –  Krnov30. listopadu, 2017
Nedělalo mi dobře krájet staré salámy do pizza žemlí a okrajovat plíseň ze sýrů Přebalovat data spotřeby atd na příkaz vedoucí
Výhody
měla jsem práci
Nevýhody
špatné vedení
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 62Ne 2Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce s lidmi v přátelském prostředí
Prodavačka-pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Hlinsko22. listopadu, 2017
Ráda jsem tam pracovala, mám ráda lidi a práci s nimi. Horší je směnování po 14ti hodinách denně, neplacené přesčasy, přístup vedení, které nemá moc pochopení. Zaměstnanci jsou unavení a přepracovaní v důsledku malých či žádných pauz. Práce o víkendu. Malá výplata, jen 4 týdny dovolené.
Výhody
Stravenky
Nevýhody
Krátká dovolená, malé pauzy, mnoho práce a málo personálu.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 49Ne 1Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Replenishment of goods
Replenishment of goods (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha3. listopadu, 2017
A typical day begins in the morning at 7:30 when I come to the workplace and start unpacking the pallets with the goods.Then I took the goods to the store.
Nevýhody
Long hours
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobra prace
Prodavačka pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha1. listopadu, 2017
Mam rada komunikaci s lidmi.Jsem pracovita a nebojim se novym vecem.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 20Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
střední
prodavač lahůdek (Bývalý zaměstnanec) –  Písek31. října, 2017
Billa má špatné vedení,na to že je to tak velkej komplex obchodů, tak nejsou schopni si zajistit zkušené managery ve vedení a nezkušené!!!!
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 66Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Productive workplace
Sales Assistant (Bývalý zaměstnanec) –  Krnov23. září, 2017
My work was sometimes quite challenging and I had to work during the busy periods for all day. But overall I enjoyed my time there as I was working with kind coworkers and bosses.
Nevýhody
Long hours
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 8Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
poměr prace peníze vyhovující
Pokladní- prodavač (Bývalý zaměstnanec) –  Žamberk, Pardubický kraj7. září, 2017
Dobrá práce v přijemném kolektivu, moznost rychlého karierniho růstu.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5Ne 34Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Celkem dobrá zkušenost z pohledu pokladní.
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Louny7. srpna, 2017
Pokladní bych asi ve velkoobchodu dělat znovu nechtěla.. Je to hodně náročné.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Zábavné pracoviště
Prodavačka (Bývalý zaměstnanec) –  Humpolec, Kraj Vysočina13. července, 2017
Pěkné pracovní prostředí a vedení. Mzdové ohodnocení mohlo býti větší ale jinak práce dobrá.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6Ne 37Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Příjemný kolektiv
Brigádník (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 813. července, 2017
Příjemný kolektiv a usměvaví zákazníci mi zpříjemňovali den.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5Ne 12Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
příjemné prostředí s možností profesního růstu,profesionální přístup nadřízených ve vztahu k podřízeným
vedoucí čerstvého servisu (Současný zaměstnanec) –  18. června, 2017
doporučila bych mladým lidem,rozmanitá práce v příjemném prostředí
Výhody
STRAVENKY
Nevýhody
O práci v obchodě je malý zájem
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 3Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nedoporučuji
Skladník (Současný zaměstnanec) –  Zlín8. května, 2017
Fyzicky náročné pozice
Časově náročné pozice = žádný osobní život
Nedostatečně ohodnocená práce = podhodnocená
Výhody
Včasná mzda
Nevýhody
Časová i fyzická náročnost
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 24Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
dobry kolektiv
prodavač čerstvého sortimentu (Bývalý zaměstnanec) –  Ústí nad Labem15. března, 2017
jen proto že jsem nechtel jako brigadnik delat 14tky,tak mi byla ukoncena smlouva.a bylo mi sdeleno ze nemám chut pracovat a že pracovat nechci.kdybych pracovat nechtel tak bych tam asi nevydrzel 7 mesicu ne?
Sice zamestnanci maji narok na 2 hodiny pauzy kdyz delaji 14tky,ale jsou radi kdyz vyuziji z tech dvou hodin hodinu.a za tech 15000(coz asi prehanim) i ze stravenkama to opravdu nestoji
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 71Ne 3Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
neny
Pekarna (Současný zaměstnanec) –  Sofie14. března, 2017
nejtezsi cast prace je kvuli pocet pracovniku ktrery je nedostatecny
Nevýhody
kratke dovolene
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Excelente
Responsable Comercial (Bývalý zaměstnanec) –  Senec24. listopadu, 2016
valoracion un 10

estabilidad laboral, te pueden cambiar de pais en cualquier momento sin tener encuenta tu situacion personal.

facilidad de promocion, prima la nacionalidad alemana o austriaca, antes que la profesionalidad, entre personas de diferentes nacionalidades
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 2Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Podmínky vcelku ucházející
Zástupce vedoucího filiálky (Současný zaměstnanec) –  Krnov10. listopadu, 2016
1. Téměř 100% vytíženost, dost náročné, při dobré organizaci práce zvládnutelné.
2. Efektivní spolupráce jak s dodavateli, tak s nadřízenými.
3. Vedení požaduje kvalitní přístup k zadaným úkolům
4. Spolupracovníci jsou vesměs na dobré úrovni
5. Nejtěžší prací je práce s lidmi
6. Společnost ve které pracuji je nadnárodním řetězcem, který je velmi pečlivě organizován
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 7Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
cashier part-time job
Shop assistent (Bývalý zaměstnanec) –  Zlín7. listopadu, 2016
A part-time job as a cashier in a supermarket. There were problems in management of the store so they did not treat us properly. Sometimes it was hard to work there and pretend you're happy when customers or bosses were rude on me.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 9Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Příjemná práce
balení masa (Bývalý zaměstnanec) –  Praha13. července, 2016
Byla jsem spokojená se svým vedoucím a práce pro lidi mě bavila.A naučila jsem se poznat maso
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 37Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
boring job
Republic - butcher (Bývalý zaměstnanec) –  Litvinov, Czech republic14. května, 2016
debone beef, pork and making meat product such as salami ham. I learned new recipes and methods. Hardest part of the job was the job on it's own. I didn't enjoyed at all.
Výhody
discount for meat
Nevýhody
boring job
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Work
Retail assistant (Bývalý zaměstnanec) –  Prelouc, Czech Republic16. ledna, 2016
Handling any meat, hams. Cutting, weighting. Making sure the place is clean and the products are always ready to be given to customers.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 15Nahlásit
Registrovat si tuto stránku zaměstnavatele

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě BILLA a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,2
Na základě 163 recenzí
539
436
339
220
129

Hodnocení dle kategorií

2,9Poměr Práce/Život
2,9Kompenzace/odměny
3,0Jistota zaměstnání/Postup
2,9Vedení
3,1Firemní kultura

Recenze společnosti BILLA dle lokality