Brose

Hodnocení od zaměstnanců společnosti Brose

Nalezeno 12 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (544)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stres
Dělník (Bývalý zaměstnanec) –  Kopřivnice, Moravskoslezský kraj18. ledna, 2020
Práce v Brose není placená dobře vzhledem k tomu, že člověk se časem sedře, trpí na záda a hlavně na karpální tunel.
Práce jako taková, je založena na tom, umět pracovat co nejrychleji aby se splnila nejvyšší možná norma a to je na 130% pokavad chce člověk nějaké prémie. A to plnění na 130% musí mít celý měsíc.
V létě na hale je přes 30°C, vážně na kolaps.
Nadřízení nejednají striktně s podřízenými, podřízenýmivždy si najdou neco
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Good work in team
Line Operator (Bývalý zaměstnanec) –  Czech republic11. června, 2019
Production line for car seats. Great management good salary, nice people. Options for overtimes. NO treally hard work. very easy to understand. Recommending.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Katastrofa
Servis/operátor (Současný zaměstnanec) –  Kopřivnice21. února, 2019
Vsude se vykládá jak je to v Brose super spoustu akci atd ale na spoustu věcí se obycejny člověk nedostane je to jen pro kancelarske myši aby se mohli misto práce flakat. Absolutní neucta k zkusenym a dlouhodobym zaměstnancům chování některých vedoucích zaměstnanců je na úrovni chráněné dílny. Mistr běžně chodí do práce pod vlivem alkoholu a jeho nadřízený to přehlíží.
Výhody
Benefity, čisté prostředí
Nevýhody
Neucta k zkusenym a starším zaměstnancům
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 13NeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Firma mit System
MA Management (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava, CZ11. prosince, 2018
Karrieremöglichkeiten auch in jungen Jahren, sehr professionell
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 4Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stresující práce
Operátorka Rožnov (Současný zaměstnanec) –  Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský kraj15. října, 2018
Hrozný přístup serizovacu k operátorům. Mistri to neřeší. Raději nabírají zahraniční pracovníky. Plánování směn špatné. Katastrofa,stres, šikana.
Výhody
Žádné
Nevýhody
Krátké 5 minutové pauzy, vysoké normy..
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 17Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
skvělé akce pro rodiny s dětmi
dělník (Současný zaměstnanec) –  Rožnov pod Radhoštěm10. srpna, 2018
Práce u pásu,jsou určitě věci,které by se tam dali změnit.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 3Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Myslím si že nejlepší firma v širokém okolí
Vedoucí - kompletní vedení projektů (Bývalý zaměstnanec) –  Coventry Velká Britanie a Kopřivnice1. července, 2018
Je to firma kde s nebudete nudit, THP konstruktivní pracovníci si myslím ani jeden den není stejný. Cítite se být důležitý v soukolí

Vaše rady či námitky nejsou hozeny do koše, dále se pracuje s nimi

Pracuje se na rozvoji lidí.

Jako vedoucí svěřeného úseku máte velkou odpovědnost za rozpočet dané věci, vy řídite lidi nebo procesy nebo kvalitu

Pracovní den je vyplněny většinou týden dopředu již

Na schůzky se opravdu musíte připravovat není to jen hloupé tlachání

Nejtežší část práce má každý jinou

Naučíte se zapojit mozek na hodně procent analyzovat data a rozhodovat se na základě těchto dat nebo intuitivně ale to pouze minimálně, používat rzličné SW, spolupracovat s zahraničními kolegy

Nejzábavnější část práce je posouvání hranic, objevování nových možností
Výhody
Technické zázemí firmy jak v lidech tak SW i HW, starají se o lidi Fyzioterapie, školka, Psycholog
Nevýhody
Pracovní doba nekončí odchodem od stolu
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 17Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
...
Operator (Bývalý zaměstnanec) –  Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský kraj15. března, 2018
Brose rožnov - Mistri a vedoucí by se měli ví Ce zajímat jestli zaměstnanci nemají problémy se svými serizovacemi a jestli se náhodou nevyskytuje na pracovišti šikana hlavně ze strany seřizovaču. Vezmou na takovou pozici každého druhého idiota který pak při větší Honičce chytá nervy na slabší povahy a vyleva si na nich zlost. Lidi se o tom boji mluvit nebo to řešit s nadřízeným z důvodu že by o své pracovní místo přišli tak si radši nechají ubližovat!!! Je to hnus a měli by se o to vedoucí zajímat a ne jenom sedět v kanceláři a honit normy!!! Choďte mezi zaměstnance, ptejte se jich, komunikujte sními...
Výhody
Super finanční ohodnocení
Nevýhody
Šikana!!!
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 26Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní a čisté pracoviště
dělník ve výrobě (Současný zaměstnanec) –  Kopřivnice, Moravskoslezský kraj23. června, 2017
Toto zaměstnání mi přineslo schopnost práce v kolektivu.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Příjemné prostředí spojená se smysluplnou prací
zpracování výkresů v programu AutoCAD (Současný zaměstnanec) –  Kopřivnice13. června, 2017
Co mě na firmě zaujalo bylo převážně to, jak se starají o své zaměstnance. Nemyslím si, že je mnoho firem, které se snaží svým zaměstnancům zpříjemnit jejich pracovní dobu a nabízet různé programy podporující jejich zdraví. Sám jsem v příjemném prostředí a má práce mi dává smysl a mám pocit, že jsem také jeden z důležitých článků týmu.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 12Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
dobry
skladove hopodařstvi (Současný zaměstnanec) –  Kopřivnice, Moravskoslezský kraj29. května, 2017
OKI Dobry dobra firma .Nemám k tomu co říci. Magda
Výhody
moc vyhod
Nevýhody
nic
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5Ne 21Nahlásit

Zobrazit další recenze společnosti Brose

Můžete zkusit:

Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Brose a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,8
Na základě 544 recenzí
5164
4196
3110
234
140

Hodnocení dle kategorií

3,5Poměr Práce/Život
3,7Kompenzace/odměny
3,3Jistota zaměstnání/Postup
3,3Vedení
3,7Firemní kultura

Recenze společnosti Brose dle lokality