Hodnocení od zaměstnanců společnosti DHL

Nalezeno 33 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (14 090)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vyborna prace s moznosti plne hrazenych stravenek
Operator skladu (Současný zaměstnanec) –  Cheb, Karlovarský kraj29. května, 2019
Jsem velice spokojena hned se mi ozvali jak sem vyplnila dotaznik a to me moc potesilo
Výhody
Stravenky
Nevýhody
Jeste nevim
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Přizpůsobeno pro odpočinek řidiči.
řidič expresní služby (Bývalý zaměstnanec) –  Německo, CZ5. dubna, 2019
Jsem spojen průběhem při nakládce a vykládce zboží v areálu DHL.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Kolegové příjemní, vedení pomalé, bonusy k ničemu, na povýšení zapomeň
Ptp (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava, Moravskoslezský kraj31. března, 2019
Kolegové příjemní, vedení pomalé, bonusy k ničemu, na povýšení zapomeňte, v Ostravě má šanci povýšit jedině IT, paní co cvakaji faktury roky budou cvakat faktury do konce života. Chteji sikovne lidi ale schopnost si je udrzet je nulova, sikovni lidi si tady zajdou po škole pro praxi a pak utečou za lepším. Věkový průměr je tak 25-28, starší lidi se zkušenostmi opět ocení jen na IT nebo možná na účetním, kdyby nějaká paní šla na mateřskou. Je to škoda že takové velké společnosti se podílí na utváření českého pracovního prostředí stylem jako každá jiná firmička, fluktuace lidí prostě ohromná co víc říct.
Výhody
Stravenky 70kč den
Nevýhody
Základní mzda a výkonnostní bonusy jsou slabe
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
výborná práce a velmi dobrý kolektiv
skladový operátor (Bývalý zaměstnanec) –  Jirny9. března, 2019
pracoval jsem na lince,na nakládce a konsolidovali jsme zakázky na nakládku pro zákazníka.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
vyhnout se DBA oddělení v pražské pobočce na Chodově
DBA (Bývalý zaměstnanec) –  Chodov23. února, 2019
A to obloukem. Přetížení zaměstnanců během víkendů a to i v noci. Neustálý stress a cally s jinými pobočkami po světě.
Výhody
stejné jako jinde
Nevýhody
přetížení, přesčasy
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Condusive work environment with possibilities of career growth
SERVICE DESK ANALYST, DESKTOP SUPPORT (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha17. srpna, 2018
Typical work day is always very busy immediately u start your shift. Management is quite collaborative with day-to-day running. Most enjoyable part of the job is the employee recognition program and the referral bonuses.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Zajímavá nerutinní práce
Disponent logistiky&zákaznický servis (Bývalý zaměstnanec) –  Bor, Plzeňský kraj10. srpna, 2018
DHL - sklad pro Německý a Rakouský Primark, velmi zajímavá práce, která mě uvedla do logistiky
Výhody
vedení společnosti
Nevýhody
3 směnný provoz
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
vyhovujúce pracovné podmínky
vykládka nakládka kamiónu a letecká pošta (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha24. července, 2018
bohužel agentúra centralWork byla až moc neseriozná
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Celkovo pozitívny prístup
Picker (Bývalý zaměstnanec) –  Jirny, Středočeský kraj26. dubna, 2018
Vcelku príjemné pracovné prostredie.Ústretový prístup nadriadených.Práca v príjemnom kolektíve,ochotnom poradiť,ohľadne práce.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Exkluzivni pozice
Airside Operation Agent (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, letiste12. dubna, 2018
Pracovat na letistni plose a byt zodpovedny za prilety, odlety, handling byla obrovska zkusenost
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 2Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Zaujímavý kolektív, slabé pracovné ohodnotenie
skladový operátor (Současný zaměstnanec) –  Praha, Jirny20. února, 2018
S nadriadenými som spokojený,rovnako aj s kolektívom, len platovo veľmi slabo ohodnotené.
Výhody
zľavy na tovar
Nevýhody
malý plat
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nice place to work
Invoice Assistant Manager (Bývalý zaměstnanec) –  Czech Republic15. ledna, 2018
Very nice place to work, very busy, they offer you many free courses for personal improvement, nice management, always ready to respond to any of your questions
Výhody
free educational courses
Nevýhody
2 shifts
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Příjemné pracovní prostředí
operatorka třídička (Současný zaměstnanec) –  Nýřany, Plzeňský kraj19. prosince, 2017
typický pracovní den.Nové zkušenosti.Chápající vedení.
Výhody
hrazená cesta do zaměstnání
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Prace v dobrem kolektyvu,da se rict ze tymova
Truhlar,skladnik,sadrokartonar (Bývalý zaměstnanec) –  Ricani-jazlovyce18. prosince, 2017
Naucil jsem se pracovat v kolektyvu jako tym.zaucil jsem se na vysoko zvyznym voziku
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
příjemný kolektiv
Referent kusových přeprav, Fakturant (Automotive) (Současný zaměstnanec) –  Plzeň20. listopadu, 2017
Mnoho nových zkušeností
Starost o zaměstnance
Vlastní firemní software
Výhody
plně hrazené stravenky
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Wonderful clients--young and intelligent
consultant (Bývalý zaměstnanec) –  Prague , Czech Republic28. září, 2017
Teaching internationals at DHL in Prague was delightful. Students were intelligent, focused and willing to take risks in the acquisition of language. I worked with various groups all in the IT sector at their new headquarters so I taught the best of the best. I thoroughly enjoyed interacting with them and the administration accommodated me in giving me free access since I was there more than any other teacher, Eventually the administration determined they no longer needed to provide English language assistance.
Výhody
Great students
Nevýhody
Temporary position
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Junior Support Analyst - DHL Prague (CZ)
Global Problem Manager for desktop environments (Bývalý zaměstnanec) –  Prague, Czech Republic25. září, 2017
DHLs Service Desk offers IT support to DHLs internal users (colleague) in their native language. I was brought on board to support this in Dutch.

Between the -over a hundred, service desk agents knowledge was shared through a knowledge base. This was very useful during my start as a Junior agent there, and was increasingly more interesting as I was allowed to add to it as a Senior Agent.

I was most satisfied with how quickly the hours would fly by when I was helping our customers and as DHL's always treated me well I was happy to do the best I could in return.
Výhody
Food Vouchers
Nevýhody
I have no cons to speak of
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
zajímavá různorodá práce
Planner (referent plánování) (Současný zaměstnanec) –  Jirny, Středočeský kraj12. září, 2017
každodenní komunikace s dopravci,řidiči i lidmi na skladě,rozvoj komunikace v příjemném prostředí, zatížení celý den, baví mě práce s lidmi
Výhody
mnoho benefitů
Nevýhody
nic mne nenapadá
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Spatne vedeni
Skladnik (Současný zaměstnanec) –  Nový Jičín, Moravskoslezský kraj7. září, 2017
Hodně prace málo peněz. Za 14000kc čistého na 3.směny v zimním období v 13 stupních. Za to vedoucí skladu si už z platu postavil dva domy a další stavi pro další dceru.Falešni vedoucí i jeho podřízení. Neustále podrazy srážky ze mzdy.Nedodržování bezpečnosti prace.Viz dva smrtelné úrazy za cenu splnění prace.Neochota jednat z pracovníky.
Výhody
Zadne
Nevýhody
Čerpání dovolene dle vedeni, falesni a pysni nadrizeni
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 34Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Great Organisation
Programme Manager (Contract) (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha10. srpna, 2017
As an external consultant it is difficult to measure how internal people are treated but it seemed to an excellent environment to work in, particularly given the international nature of the staff.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě DHL a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,8
Na základě 14 090 recenzí
54 795
44 358
33 088
2929
1920

Hodnocení dle kategorií

3,6Poměr Práce/Život
3,6Kompenzace/odměny
3,4Jistota zaměstnání/Postup
3,4Vedení
3,6Firemní kultura

Recenze společnosti DHL dle lokality