Hodnocení od zaměstnanců společnosti Faurecia

Nalezeno 20 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (3 252)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
uplne na hovno
Operátor Výroby (Bývalý zaměstnanec) –  Nýřany6. listopadu, 2019
prace ve faurecii je dobra ale ty mrdky tlusty nemecky pro ktery ty skurveny sedacky delam plati jako by jsme byli v indii
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nic moc
Operátor výroby (Bývalý zaměstnanec) –  Nýřany21. října, 2019
Velmi špatný pristup k zaměstnanců jak na linkách tak ve skladu
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Po slovenský chvalitebný
Praca v aut.priemysle (Bývalý zaměstnanec) –  Operátor4. října, 2019
Práca dobra,prístup koordinátorov bol dobrý. Snazili sa vijst v ústrety. Musím pochváliť Davida a Miloša z Plzně a MB.
Výhody
Zodpovednosť k zamestnancom
Nevýhody
Výška platu
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nejtěžší část práce je zaskladnění do regalu.
operator logistyki (Současný zaměstnanec) –  Plzeň28. května, 2019
V práci nejtěžší část práce je zaskladnění do regalu.
Výhody
obědy zdarma
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Závod od závodu
Řidič VZV (Bývalý zaměstnanec) –  Písek, Jihočeský kraj22. května, 2019
Za posledních 12let jedna z nejlepších společností kterými jsem prošel
Výhody
Rovné podmínky pro kmenové i agenturní zaměstnance
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Tier 1 experience
HR Director (Bývalý zaměstnanec) –  Plzeňský kraj16. dubna, 2019
Great and challenging environment. Great reward and satisfaction what was acheved
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Hrůza
Bohudík už bývalý zaměstnanec (Bývalý zaměstnanec) –  Plzeň, Plzeňský kraj18. února, 2019
Hnus, anální lezectví, přetvářka. Pro české lidi nebezpečné. 98% cizinci - negramotní, agresivní zfetovaní nebo ožralý kriminálníci.
Firma pro lidi, které nikdo jinde nechce!
Výhody
Nic
Nevýhody
wc, cizinci, porušování zákoníku práce
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Supr
Svářeč,lisař (Bývalý zaměstnanec) –  Bakov nad Jizerou16. ledna, 2019
Výborné zamestnani .jen to dojíždění 120 km bylo neunosne
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Faurecia Mlada Boleslav je katastrofa
THP (Současný zaměstnanec) –  Plazy, Středočeský kraj9. října, 2018
Tato firma jede na plný výkon, že není už skoro kam co dát, ale půlroční bonus je naprosto směšný a něco jako 13.plat tady neexistuje vůbec. Firma prý neplní cíle, no ale neschopný management zůstává. Jestliže tedy dostanete jako THP pracovník, kdy chodíte do práce i o víkendech apod. kdy Vám do 150 hod. na základě smlouvy nic nezaplatí, bonus cca 9000, tak pro škodováka jste naprostý idiot. Také hodně schopných lidí odchází. Bez ohledu na to, jak se tento závod prezentuje, je to totální žumpa, kde se navíc česky už skoro nedomluvíte. Tady pracují lidi, kterým jsou i základní hygienické návyky naprosto cizí. A naprosto souhlasím s tím, že když se snažíte jste ještě za blbce, neboť neschopných, ale zato ukecaných pracovníků je tu dost.
Výhody
žádné, ani stravování nestojí za moc
Nevýhody
nelze ovlivnit, že to zde vedou hlupáci
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Zajímavá práce s možností naučit se plno nového
Master Scheduler (Bývalý zaměstnanec) –  Plzeň, Plzeňský kraj10. srpna, 2018
Ve Furecii jsem pracovala na novém projektu, výroba autosedaček pro Holandského zákazníka Nedcar. Celý proces byl velmi naučný a zajímavý.
Výhody
flexibilní pracovní doba
Nevýhody
každodenní pohotovosti
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Fungující firma
Production Supervisor (Bývalý zaměstnanec) –  Bakov nad Jizerou27. června, 2018
Za mého působení to byla fungující firma pod vedením pana Marka Čížka
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Time to challenge and enjoy
HSE Manager, HTIW and HSE FECT representative (Bývalý zaměstnanec) –  Středočeský kraj8. listopadu, 2017
A lot of challenges, which were really connected together for the future development. Was pleasure to meet all the managers there. Fast and furious company to fullfill customer requirements.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nenaplnující
seřizovač (Současný zaměstnanec) –  Mladá Boleslav29. srpna, 2017
Firma je sice seriozní to jistě ano ale aby jste byli deně i víkendy neustále v zaměstnání a pod tlakem a pak viděli že firma to ani finančně neocení vám dá impuls k změně,nehledě na to pokud je někdo lepší než ostatní tak ti vám to dokážou závidět a podrážet nohy a to je důvod proč chci z této firmy odejít.Neloajálnost kolegů.A to je jedna z mála věcí proč z této firmy chci odejít.
Výhody
žádné
Nevýhody
špatná komunikace, zneužívání pravomocí
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Firma,která prochází změnami
Supervizor (Bývalý zaměstnanec) –  Pardubice6. ledna, 2017
Recenze nejsou an i kladné,ani záporné z mé strany.Práce je to náročná a tlak je na supervizora celkem veliký.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Možnosti kariery
směnový mistr - Supervisor (Současný zaměstnanec) –  Pardubice10. října, 2016
Firma jako taková, je stabilní a nadále hledající nové projekty.
Výborný HR přístup k lide kde na Vás mají stále čas.
Malá výtka k vedení společnosti, co se týče manažera, ale to je jen věc názoru.
Mladý kolektiv, hodně agenturních zaměstnanců.
Pracovní prostředí je velice prašné, takže nedoporučuji alergikům.
Celkový dojem na firmu velmi špatný a určitě nedoporučuji v této firmě dělat lidem, co mají strach z nadřízených.
Výhody
obědy za 23 kč + stravenky
Nevýhody
časté přesčasy, takže málo času na rodinu a přátelé
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4NeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
dobrej skladackovi system autopriemislu
gap lidr (Současný zaměstnanec) –  Plzeňský kraj27. září, 2016
faurecie je jeden z najlebsich automobylovich firem na svete
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 8Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce na lince pod tlakem
operátor výroby (Bývalý zaměstnanec) –  Mladá Boleslav7. září, 2016
Práci jsem vykonával na lince, kde jsem zakládal díly do stroje na sváření.
Naučil jsem se opravovat nepovedené sváry ze stroje pomocí svářečkou TIG.
Vedení nebylo špatné ale občas nějakou tu chybu mělo.
Spolupracovníci byli milí a příjemný.
To nejtěžší bylo že vedení neustále vyžadovalo KVALITU a KVANTITU a neustále po nás chtěli větší počet vyrobených dílů. Jediné co bylo zábavné na této práci byli spolupracovnici který se společně snažili udržet morálku nad bodem mrazu.
Výhody
žádné
Nevýhody
Žádná jídelna, jídlo si musíte brát z domova nebo si koupit jakousi bagetu v automatu.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Very open and interesting company
SAP Bussines Analyst SD (Současný zaměstnanec) –  Mladá Boleslav18. května, 2016
Very experienced and strong team. Clever and attentive management.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
hekticke prostredi pro zamestnance
operator vyroby (Bývalý zaměstnanec) –  Plzeň12. března, 2016
Velmi hekticke pracoviste,dlouhe smeny a sobotni smeny .
Volne pouze nedele
Výhody
obedy zdarma
Nevýhody
sobotni smeny
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 7Nahlásit

Zobrazit další recenze společnosti Faurecia

Můžete zkusit:

Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Faurecia a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,7
Na základě 3 252 recenzí
5985
41 050
3748
2232
1237

Hodnocení dle kategorií

3,4Poměr Práce/Život
3,7Kompenzace/odměny
3,2Jistota zaměstnání/Postup
3,2Vedení
3,5Firemní kultura

Recenze společnosti Faurecia dle lokality