Recenze zaměstnanců společnosti Honeywell v místě Brno

Nalezeno 14 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (8 187)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nefunkční, nepružna, nerozhodná, nevážící si zaměstnanancu
Test technician (Bývalý zaměstnanec) –  Brno, Jihomoravský kraj22. září, 2019
Společnost s poměrně zajímavým kapitálem avšak šetřící na nepravých místech.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Summary
SQ&D Engineer casting and machining commodity (Současný zaměstnanec) –  Okres Brno-město21. července, 2019
Current work load not in balance with personal file.
Learned supplier management, process development technique.
Hardest part of the job is to manage day to day activity during business trips.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
good
Operative worker (Bývalý zaměstnanec) –  Brno11. května, 2019
Big company, nice working place, Aver day the same work, only sitting and assembly the same part or testing alll day, start at 6 am and finish at 2 pm,
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
innovative place with lot of autonomy in work
contractor biophysicist / Embedded C developer (Bývalý zaměstnanec) –  Okres Brno-město8. ledna, 2019
Best job I had so far, I learned a lot and really liked the place. I was working on regular NPI project - product was dedicated for customer market and I also worked on innovation projects, where we showed proof of concept and after delivering functional prototype in short time marketing was deciding if they are going to switch the project NPI project dedicated for a customer market.
Výhody
team, technology, innovations
Nevýhody
processes, marketing low speed
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
many
Operator production (Bývalý zaměstnanec) –  Okres Brno-město23. listopadu, 2018
the financial evaluation of the work is not low. to the ratio of the work done

3£ per 1hour is not good.



the structure of the company is not bad.
lack of human access.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Worst software engineering experience
Software Design Engineer (Bývalý zaměstnanec) –  Brno, Jihomoravský kraj18. ledna, 2018
- Salary is not competitive against best SW companies in Brno
- No real benefits, if you can count 2000CZK cafeteria points per year :D
- No cash bonus in the end of the year
- Management works like boss not a leader
- Now they hired senior sw engineers which are far away from SW engineers
- HR is in one word catastrophical
- Just very few projects are like modern SW companies, i.e. agile, mostly …
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 13Ne 2Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nechci uvádět
Technical Support (Současný zaměstnanec) –  Brno, Jihomoravský kraj10. ledna, 2018
Naučial jsem se práci s big daty - Cassandra, Azure, JIRA
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 4Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
A terrible experience
Indirect Buyer (Bývalý zaměstnanec) –  Okres Brno-město3. ledna, 2018
Working there was the worst experience ever in my career. I am sorry to write it here but I was not happy there at all and the only positive thing on the job was to learn what I never want to do at all.
Výhody
nothing
Nevýhody
worplace culture, the communication etc.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Grupo enorme com possibilidades de mudar de emprego
R&D footwear Engineer (Současný zaměstnanec) –  Brno - CZ4. května, 2017
Boa empresa para que quiser aceitar novos desafios. .
Possibilidade de adquirir novas competências.
Výhody
Beneficios
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Decent, but far from ideal
Test Engineer (Současný zaměstnanec) –  Brno27. prosince, 2016
Honeywell is a giant machine that doesnt operate in a flexible way, bureaucracy and processes makes everyone life very complicated. People in our department are very nice.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
smart work place
Mechanical Component Engineer (Současný zaměstnanec) –  Brno, JM20. října, 2015
It is really not bad but not even perfect Just ask me if you want to know something particular. I'll tell you some minor details, maybe.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Good place to work
Windows Server / Cloud Administrator (Bývalý zaměstnanec) –  Brno, JM17. prosince, 2014
Good place to work:
- many new things to learn
- friendly atmosphere
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 3Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
One of the most modern Testing Labs in the World
Student Testing Engineer (Současný zaměstnanec) –  Brno, JM4. prosince, 2014
I am very proud I can work in Honeywell's Silver certificate Turbo Testing Lab in Brno. As the Student Testing Engineer I can get in touch with modern technologies, measurement systems and also get important practical experience. I learn something new every day which is brilliant.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 3Nahlásit

Zobrazit další recenze společnosti Honeywell

Můžete zkusit:

Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Honeywell a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,8
Na základě 8 187 recenzí
52 574
42 770
31 732
2637
1474

Hodnocení dle kategorií

3,6Poměr Práce/Život
3,6Kompenzace/odměny
3,2Jistota zaměstnání/Postup
3,3Vedení
3,5Firemní kultura

Recenze společnosti Honeywell dle lokality