Hyundai Motor Company

Hodnocení od zaměstnanců společnosti Hyundai Motor Company

Nalezeno 9 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (1 477)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Fun place to work.
Line Operator (Bývalý zaměstnanec) –  Czech republic11. června, 2019
Production line for car seats. Great management good salary, nice people. Options for overtimes. NO treally hard work. very easy to understand. Recommending.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
jen prace
Operátor výroby (Bývalý zaměstnanec) –  Nošovice2. října, 2018
Fyzicky náročná práce s utahovačkama, stereotypní práce bez možností dalšího růstu,( hlavně pro ženy), arogantní chování některých nadřízených. Neúcta ke starším stálým pracovníkům.
Výhody
levné obědy, doprava zdarma
Nevýhody
noční směny, špatný přístup při zádosti o dovolenou, nevhodné chování nadřízených
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 8NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Sériová produkce s někdy nepochopitelnými požadavky korejského vedení
Vedoucí výrobní kvality (Bývalý zaměstnanec) –  Nošovice, Moravskoslezský kraj20. března, 2018
Za posledních cca 5 let šli hodně nahoru ve firemní kultuře a v komunikaci.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
velmi dobré
údržbář, elektrikář, servis obráběcích strojů (Bývalý zaměstnanec) –  starost, CZ13. března, 2018
Velmi dobré,nebýt problémů na pracovišti pracoval bych dodnes.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 5Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
zajímavá a kreativní práce v oblasti reklamy, marketingu a PR
Advertising Manager (Bývalý zaměstnanec) –  Praha24. února, 2018
Běžný pracovní den se skládal z komunikací s reklamní agenturou, zadáváním reklamy, tvořením rozpočtů, komunikací s dealerskou sítí, s novináři. V této firmě jsem se naučila vše co se týká oblasti marketingu, reklamy a PR komunikace.
Výhody
telefon, auto, odměny, 5 týdnů dovolené, příspěvky na stravu
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Po čase velice stereotypní pracoviště s velmi demotivující atmosférou.
Team leader, Robot programátor (Bývalý zaměstnanec) –  Nošovice2. srpna, 2017
Můj pracovní den začínal kontrolou docházky členů týmu, převzetí informací a emailů, meetingem s ostatnímy vedoucímy zaměstnanci, rozdělení práce, věnování se projektům a programování robotů.

V této firmě jsem se naučil mnoho, jak kladných tak i záporných vlastností.
Co se vedení lidí týče za ty roky jsem zjístil, že určitý odstup je nutný, pochopitelně každý člověk je jiný a na každého platí jiné jednání.

Mí spolupracovníci, záleží jak kdo, někteří jsou produktivní jiní zase méně, co se kolektivu týče myslím, že až na pár vyjímek asi jako všude celkem dobré.

Nejtěžší část práce, byla práce s lidmi, ne každý je stejný a na každého platí něco jiného, některé věci které firma chtěla filtrovat skrze mne k nim byli skutečné oříšky.

Nejzábavnější část práce, byla zřejmě práce na některých projektech jak výrobních tak nevýrobních.
Výhody
Na takovou velkou firmu nic moc.
Nevýhody
Neprofesionální chování. KOCOURKOV
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 8Ne 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Wonderfull place
team member (Bývalý zaměstnanec) –  Czech Republic17. října, 2013
I used to work in car poduction I Hyundai. I enjoyed this work place a lot. It was all about team work and reach the target we were given by the managment.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5Ne 13Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
good experience for young people
Specialist (Bývalý zaměstnanec) –  Nosovice12. října, 2012
- most of day you spend by reporting/monitoring/managing
- due to job rotation I cooperate with many depart. and I could learn by doing.
- there is young team so I made a very good friendship with them
- inventory and monthly closing time is the hardest
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 4Nahlásit

Zobrazit další recenze společnosti Hyundai Motor Company

Můžete zkusit:

Registrovat si tuto stránku zaměstnavatele

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Hyundai Motor Company a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

4,0
Na základě 1 477 recenzí
5625
4466
3247
283
156

Hodnocení dle kategorií

3,7Poměr Práce/Život
3,8Kompenzace/odměny
3,6Jistota zaměstnání/Postup
3,6Vedení
3,8Firemní kultura

Recenze společnosti Hyundai Motor Company dle pracovní pozice

Recenze společnosti Hyundai Motor Company dle lokality