Získejte týdenní aktualizace, nové pracovní nabídky a recenze

Kariéra a zaměstnání ve společnosti ING

O nás
Met ruim 8 miljoen rekeninghouders is de ING één van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland.

We zijn onderdeel van ING Groep, een wereldwijd opererende financiële instelling met 52.000 medewerkers, waarvan er ruim 12.000 bij ING Nederland werken. ING Groep heeft klanten in meer dan 40 landen in Europa, Noord-Amerika,
 – více... Latijns-Amerika, Azië en Australië.

Het is onze ambitie om mee te bouwen aan een financieel gezonde en duurzame samenleving voor Nederland, voor haar inwoners, voor haar bedrijfsleven en voor haar instellingen. Hierin willen we voorop lopen. Daarom zijn we veranderd. Wendbaarder geworden. Waar we ooit grote afdelingen hadden en traditionele hiërarchieën, werken we nu in zelfstandige, multidisciplinaire squads van ongeveer 9 collega’s. Deze squads (start-ups) werken agile en zijn end-to-end verantwoordelijk voor al onze nieuwe producten en diensten. Van ontwerp tot oplevering.


Het werkt. In 2016 is ING uitgeroepen tot de Beste Digitale Bank van West-Europa. In 2017 zijn we verkozen tot Beste Bank ter Wereld.


Sinds 2005 investeren we samen met UNICEF in onderwijsprojecten. Sinds 2010 is ING hoofdsponsor van het Nederlands Elftal.
 – méně
Viz stránka Proč se přidat?

Jaké to je pracovat ve společnosti ING?

3,8
Poměr Práce/Život
3,9
Kompenzace/odměny
3,5
Jistota zaměstnání/Postup
3,5
Vedení
3,8
Firemní kultura

Co říkají lidé o vedení společnosti ING?

84 %
zaměstnanců je spokojeno s prací výkonného ředitele
Ohodnocení výkonného ředitele vychází z 662 hodnocení