Hodnocení od zaměstnanců společnosti Johnson Controls

Nalezeno 19 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (5 859)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Parada
Kontrola kvality (Bývalý zaměstnanec) –  Česká Lípa15. listopadu, 2018
Velmi dobra prace , čistá a hodně dobrý lidi a hlavně hodně toho naučí
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní
Šička (Bývalý zaměstnanec) –  Stráž pod Ralskem, Liberecký kraj2. března, 2018
Byla jse zde spokojená ale moc jsem si praci neuzivala
Výhody
Obedy levnejsi
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Spokojenost
Operátor výroby (Bývalý zaměstnanec) –  Česká Lípa, Liberecký kraj24. února, 2018
V dané firmě jsem pracovala přes dva roky a byla jsem spokojena
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Jistota zaměstnání , ale za velmi malou mzdu / těžká a namáhavá práce
Mechanik šicích strojů - údržba elektro (Bývalý zaměstnanec) –  Roudnice nad Labem13. ledna, 2018
Po 3 letém působení ve firmě Amazon mohu po srovnání, ať už platu , tak pracovních podmínek a chování nadřízených zaměstnanců vůči podřízeným a hlavně způsob výběru vedoucích zaměstnaců (kde nezáleží na vzdělání ,praxe , ale systém kdy nejvíce neschopný pracovník je nedříve přeřazen na pozici zásobovače a posléze povýšen do pozice vedoucího pracovníka i třeba se základním vzděláním a někdy i do pozice vyššího menežmentu) odměny zde jsou rozdělovány (pohyblivá položka platu 30%) na základě oblíbenosti nadřízeného , nikoli výsledku práce.
Výhody
Plat vždy včas na účtě
Nevýhody
Plat pod hranicí průměrné mzdy+nízká hod.saz.ve smlouvě a zbytek pouze formou příslibu příplatků.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Productive workplace
Quality Auditor (Bývalý zaměstnanec) –  Plzeňský kraj22. listopadu, 2017
On this workplace i had the chance to learn something completly new. Doing Poka Yoke veryfications, auditing products. Car seats in this case. I have learned a lot about car seats, Poka yoke verifications and quality control. The workplace culture was complicated. It was a company with lot of nationalities. It was an interesting experience. So the culture was very diferent. When you love your job there is no hardest part. It was very enjoyable.
Výhody
Free lunches
Nevýhody
Working saturdays
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce spíš pro mladé. Stát na nohou 8 - 10 h. vydrží malo kdo.
Šička (Bývalý zaměstnanec) –  Roudnice nad Labem15. září, 2017
Po tolika letech já nemůžu psát objektivní recenzi. Když jsem tam pracovala tak 13 plat byl před Vánoci velice příjemný.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vysoká produktivita a kvalita, hezké a klidné prostředí.
sicka (Bývalý zaměstnanec) –  Stráž pod Ralskem1. dubna, 2017
Velmi dobrá organizace a zacházení s pracovníky, tolerance a pracovních podmínek.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 4Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Snad spolehlivý.
Mechanická údržba (Bývalý zaměstnanec) –  Česká Lípa13. února, 2017
Veliké možnosti se něčemu přiučit to co nebylo v této zemi ale bylo to v té době všude na západě.
Výhody
Opravit to co se nedá opravit.
Nevýhody
Olovo
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobrá firma
Dělnice ve výrobě (Bývalý zaměstnanec) –  Strakonice27. ledna, 2017
Byla jsem spokojena.KOLEGYNĚ BYLI OCHOTNÉ.Chodila jsem na třísmění provoz.A vedení firmy byli také komunikativní.Na vše jsme se vždy dohodly.
Výhody
Skvělá komunikace
Nevýhody
žádné
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
zajímavá práce, příjemný kolektiv
účetnictví, administrativa (Současný zaměstnanec) –  Česká Lípa18. listopadu, 2016
zajímavá práce v příjemném kolektivu
vedení skvělé, spolupracovníci příjemní
naučila jsem se práci v PC programech - Outlook, Excel, Word
a základy AJ díky kurzu
Výhody
stravenky, bonusy
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 2Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Neperspektivní zaměstnání pro růst kariéry bez poškození charakteru a porušení základních lidských práv.
operátor šicího stroje (Současný zaměstnanec) –  Česká Lípa20. července, 2016
Nedůstojné zacházení se zaměstnanci hraničící,čí spíše již překračující základní lidská práva.Přímí nadřízení jednají se zaměstnanci povýšeně,ultimativně,bez alternativ k oboustrannému řešení problému.Celková atmosféra ve firmě je stresující deprimující,neposkytující dlouhodobě (již více jak 2 roky nutné šesté směny a dokonce i provoz 4x12 a 1x8 hodinová směna týdně po dobu několika týdnů za sebou jdoucích) zaměstnancům právo na zákonem daný odpočinek.Pokud se zaměstnanec z nějakého důvodu stoprocentně nepřizpůsobí těmto požadavkům,následují finanční postihy.Pokud má člověk nějaký svůj soukromý mimopracovní program,nedoporučuji zde pracovat ve výrobní sekci .
Výhody
Výplata ve stanoveném termínu ve výši pokrývající průměrné měsíční výdaje.
Nevýhody
Stres, nepřiměřené pracovní tempo, nedůstojné zacházení se zaměstnanci.Nadmíra přesčasových hodin po dobu již více než 2 let.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Exhausting but interesting workplace
Quality inspector (Bývalý zaměstnanec) –  Česká Lípa, LI22. ledna, 2016
Working with Johnson Controls was very useful experience for me as I started working there right after finishing high school. After one year when working as a cutter (person which is included in leather cutting process) I have been promoted and I started working as a Quality inspector, which included written communication in English language on daily basis (complaint process). Basically I was responsible for separating nonconform goods in our stock and I was also conducting tests of material behaviour every week. Sometimes when the fault wasn't discovered in time, we had a problem as the nonconform product reached our customer and I was also many times supervising stock controls. I have learned many things in customer / supplier relationship and I am looking forward to new life experiences.
Výhody
discounted lunches
Nevýhody
Long hours, Overtime hrs not paid
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Getting experience instantly.
Quality Engineer Systems (Současný zaměstnanec) –  Bor, CZ19. listopadu, 2015
The plant is a greenfield, which means that the people are mostly fresh and full of energy. The issues are solved at once, the plant is changing day by day and one can always say - it is also because I do my job as well as I can.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Hard but successfull plant turnaround
Plant Manager (Bývalý zaměstnanec) –  Strakonice, JC15. července, 2015
Hard but well done job with large common team built across plant and BU.
All achieved improvements and their stabilization demanded enormous consumption of making effort to achieve it. There was clear imbalance between energy expenditure and results.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Productive workplace
Forklift driver (Bývalý zaměstnanec) –  Strakonice28. října, 2014
My typical day started at 6:00 and finished at 14:30. My role was drive a forklift and load and unload material from truck and move material to manufactury. My co-workers was fine we haven't any problems each other, we help each other when was necessary.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 12Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
sewing machine
operator (Bývalý zaměstnanec) –  Roudnice nad Labem, US27. ledna, 2014
every morning at the job i sewing cars seat
making all working process
don¨t staying every minut
small hours making enough sets
every time cheking maked seats
Výhody
free lunches
Nevýhody
long hours
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Productive and fun place
CNC operator (Bývalý zaměstnanec) –  Straz pod Ralskem, Czech Republic27. dubna, 2013
Every day was happy and fun.My position was CNC operator on machine cutting leather.Quality control, searching and labeling defects of the leather and service machines.Management was very good, tried to make a pleasant and safe environment for us.I finished, because I went to United Kingdom
Výhody
pay transport
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
productive and good and fun place
CNC operator (Bývalý zaměstnanec) –  Straz pod Ralskem Czech Republic27. dubna, 2013
Every day was good day.All team was realy enjoyable and well coordinated.My profession was CNC operator.Work on the CNC machine on cutting leather,quality control, searching and labeling defects of the leather and service machines.Management was very enjoyable,communicatively and receptive.The work was fun and peaceful.I loved my job but I finished because I've moved to UK.
Výhody
excellent working team
Nevýhody
little overtime
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit

Zobrazit další recenze společnosti Johnson Controls

Můžete zkusit:

Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Johnson Controls a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,8
Na základě 5 859 recenzí
51 889
41 926
31 269
2415
1360

Hodnocení dle kategorií

3,6Poměr Práce/Život
3,8Kompenzace/odměny
3,3Jistota zaměstnání/Postup
3,3Vedení
3,6Firemní kultura

Recenze společnosti Johnson Controls dle lokality