Hodnocení od zaměstnanců společnosti Kaufland

Nalezeno 96 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (468)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Zaměstnaní s možností dalsiho růstu vzdělání
Vedoucí oddělení čerstvých potravin (Bývalý zaměstnanec) –  Opava, Moravskoslezský kraj23. července, 2019
Kolektiv, pracovni podminky i vyhovujici platove ohodnoceni.
Výhody
Vyborne platove ohodnocení
Nevýhody
Pracovni doba
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Brigáda ve společnosti Kaufland
Brigáda (Bývalý zaměstnanec) –  Kopřivnice23. července, 2019
Práce nebyla vůbec složitá vše se člověk během chvilky naučí. Personál i zaměstnanci byli milí a se vším poradili. Negativní na tom jediné co bylo tak byli zákaznici musí mít člověk trpělivost a i přesto že se chovají neslušně tak vy na ně musíte být milí.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Chození a vhazování letáků do schránek.
Roznos letáků (Současný zaměstnanec) –  Brno19. června, 2019
V pondělí mi dovezou letáky, někdy je jich málo, což mám rád, někdy více, což moc rád nemám, jelikož mě potom bolí záda. V úterý je roznesu, když jich je málo, tak mi to zabere maximálně dvě hodiny, když moc, tak maximálně čtyři. Měsíčně dostanu v průměru 2000, což je za tak málo práce celkem dost. Sice kvůli tomu někdy nestíhám školu, ale aspoň mám čas se projít, odpočinout si od školy a u toho si vydělat peníze.
Nejtěžší je pro mě, jakožto introverta, zvonit na náhodné zvonky panelových domů a ptát se jestli mě nepustí dovnitř, jinak je to v pohodě.
Jsem rád že můžu během roznášení přemýšlet o čem chci, poslouchat muziku a psychicky vypnout.
Výhody
Spíše manuální práce při které je možné vypnout mozek
Nevýhody
V zimě i v horku musím roznášet
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 2Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
young staff
delicatessen assistant (Bývalý zaměstnanec) –  CZ18. června, 2019
I loved this job there, because there were a lot of young people who were working there. So it was really nice place to work. It was not that hard how I was expecting. And really good money.
Nevýhody
A lot of shifts
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Za tři roky se nic zásadního nezměnilo
Obchod (Současný zaměstnanec) –  Otrokovice31. května, 2019
Práce v kauflandu je velmi fyzicky náročná. Zaměstnanců je nedostatek a musíme vykonávat práci za dvě osoby najednou.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 11NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Skladník vybalovani zboží
Skladník vykládání zboží (Bývalý zaměstnanec) –  Karlovy Vary, Karlovarský kraj21. května, 2019
Dobrý den jaký je rozdíl mezi duchocem normálním člověkem možná stejně si myslím sem taky v důchodu tesko se hledá doufám by v důchodci mají málo peníze nevistaceji zaplatej nájemné inkasa tihle blbosti
Výhody
Dobrý plat
Nevýhody
Dlouho dobe sem v důchodu mohl bych se zeptat mám zájem napište mi máte možnost využít při tom
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 16Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní
Zaměstnanec -doplňování zboží,převážně drogerie (Bývalý zaměstnanec) –  Česká Lípa, Liberecký kraj15. května, 2019
Klasický pracovní den,kde je vidět odvedená práce.Výhodou je ,že jste pořád ve styku se zákazníky a případné názory lze uplatnit na pracovišti.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobré platové ohodnocení, skvělý kolektiv
Obsluha pultu s lahůdkami (Současný zaměstnanec) –  Pelhřimov9. května, 2019
Práce, která vás naučí jednat se zákazníky a řešit konflikty na úrovni
Výhody
Stravenky 80Kč za každou směnu, 35 minut pauza
Nevýhody
Práce ve stresu, někdy vysoký nárok od vedoucích
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 3Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Rychle prijit a take rychle odejit
Pekarna (Bývalý zaměstnanec) –  Třinec, Moravskoslezský kraj1. května, 2019
Práci v Trineckem Kauflandu naprosto nedoporucuji. Delate prakticky vse co so vedouci usmysli a nebo taky Pani reditelka. Uplne je zcela bezne, ze kdyz odejdete domu Tak Vam xxx krat volaji domu a nebo take kdyz mate volno Tak Bad otravuji , ze nekdo vypadl a ze musite prijit. Takze je zcela bezne ze musite delat prescasu a nebo kdyz he dost lidi a neni dostatek pracovniku coz neni Tak musite zustat dele. Nikoho absolutne nezajima zda jste dojizdejici a nebo zda mate Jine plany. Co se tyce Pani reditelky Tak je arogantni a kdyz se ji nezalibite Tak se hold delaji naschvaly a nebo take kdyz nemuze prijit na smenu Tak si vas dalsi den pekne vychutnaji a zaukoluji jaktoze jste si dovolili neprijdu kdyz Vam volaji. Zkratka jste Nova budes made sluzka a musis vsem vyhovet. A Toto nejde je to velice stresujici zamestnani a nemluvne o Tom ze na zelenine j nedostatek pracovniku Tak musite pomoct I vy a taste tezke bedny s pomerancem. Nikdo Vam nic absolutne nevysvetli a akorat vas vsichni pak zdupou co se tyce brigadniku Tak strasne hledaji a pan Jim Daji za mesic Jen par hodin. Takze prace a brigada we opravdu nevyplatilo, nabizeji hodne penez ale to Jen proto ze lidi odchazeji a nikdo si po sobe nenecha jastet a delat Pani pro vsechno
Nevýhody
Pani reditelka, arogantni vedeni, moc prace
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 14Ne 3Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Prace hezká
Ovoce zelenina.nápoje.pekárna (Bývalý zaměstnanec) –  Žatec14. dubna, 2019
Spokojenost........ dobrý kolektiv dobrá nálada ...
Výhody
Možnost nákupu potravin domů
Nevýhody
Žádné
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 5Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
produktivní a naučné prostředí
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava, Moravskoslezský kraj25. března, 2019
práce za pokladnou.
naučila jsem se pečlivosti a zodpovědnosti
nejtěžší část práce byla markování těžkého zboží
nejzábavnější část práce byla komunikace s lidmi či s pracovním kolektivem
Výhody
krátké směny z důvodů nadbytku brigádníků
Nevýhody
málo směn
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 5Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
ryze jen přivýdělek
Roznos inzerce (Bývalý zaměstnanec) –  Olomouc25. února, 2019
Jednoduchý rychlý přivýdělek. Jednou týdně roznos inzerce
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní a zábavné pracoviště
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Louny, Ústecký kraj25. února, 2019
V Kauflandu jsem byla na pozici pokladní, brigádně při škole. Práce mi vyhovovala, směny jsem si zvolila sama jak jsem měla volno. Vedení mi vždy vyšlo vstříc. Platové ohodnocení bylo v normě.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 11Ne 3Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stabilní zaměstnání
prodavač (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava, Moravskoslezský kraj17. února, 2019
Samozřejmě pracujete s lidmi, takže velkou trpělivost a kolikrát pevné nervy.
Výhody
Výplata už 9. den v měsíci
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Náročná práce a někdy otročina za dobré peníze
Brigádník/Ovoce zelenina (Současný zaměstnanec) –  Brno4. února, 2019
Dostal jsem se ke kauflandu přes známého, protože neměli na filiálce dostatek lidí (Což je teď normální asi všude).
Zaučení není nic extra, člověk se učí za pochodu, jednou vám něco ukážou, nebo řeknou a máte to už vědět, ale většinou jsou vedoucí dne, kterých se dá zeptat.
Na zelenině makačka, člověk kolikrát nahazuje paletu co měří přes 2 metry a zboží váží 20 kilo, ještě mezi haldami lidí.
Musí stíhat odpisy, slevy, čerstvost, prostě lítačka.
K tomu ještě jako brigádník jste automaticky pro vedoucí pitomec na všechno, takže kolikrát není problém skončit na kase, sbíráním vozíků, nebo na nápojích a uklízením obchodu.
Hodnotit konkrétní filiálku nemá smysl, na každé ji jiná sestava dobrých lidí a pitomců co využívají lidi. Ale většinou je zde dobrý kolektiv, který si pomáhá a drží u sebe.
Taky jako brigádník nemáte jistotu práce, může se stát, že vám oznámí ze dne na den, že nejsou směny, šetří se hodiny a nebo vás dokonce vyhodí.
Ale jinak vám vyjdou vstříc a dají vám směny jak chcete.
Ale když je člověk trochu přizpůsobivý, trpělivý, nebo až splachovací, tak je to brigáda za celkem slušné peníze.
Výhody
slušný plat, plánování směn
Nevýhody
fyzická/psychická náročnost, trochu nejistota o stálost místa, nepříjemné vedení.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 45Ne 3Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Pokladní
Prodavačka (Bývalý zaměstnanec) –  Otrokovice4. února, 2019
Na dané pozici jsem byla spokojená, skvělá vedoucí, skvělý kolektiv. Avšak za málo peněz. Jinak velká spokojenost.
Výhody
Pauzy na svačinu, možnost domluveni směn dle mě.
Nevýhody
Nízké finanční ohodnocení.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 7Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
klamavá reklama
brigáda (Bývalý zaměstnanec) –  Třinec22. ledna, 2019
vzhledem k tomu že kaufland má klamavou reklamu nikomu nedoporučuji jít pracovat do třineckého Kauflandu. Je to jen pro silné povahy naslibuji vám vše možné a nakonec skutek utek.
např. třinecký kaufland hledá asistenta/tku prodeje nástupní plat cca 24 000Kč na 8 h úvazek, když se tam jdete ptát na práci tak vám paní ředitelka ochotně sdělí následující: na 8 hod úvazek nepřijímáme, na stálo taky nepřijímáme, dostane pouze 6 hodinový úvázek ale nikoliv na stálo ale jen brigádně, pokud už tedy náhodou se vám podaří získat nějaký úvázek na stálo ať na 6 hodin nebo 8 hodin tak vám sice naslibuji smlouvu na dobu neurčitou, a různé benefity ale pokud si ji pozorně člověk pročte tak nakonec zjistí že má smlouvu na dobu určitou a to ještě navíc nikoliv na 6měsíců ale jen 3 měsíce a po 3 měsích ať jste sebe více dobrý pracovník vás nemilosrdně vyhodí a vezmou dalšího. Opravdu nedoporučuji a pokud ano tak jen na přechodnou dobu
Výhody
žádné
Nevýhody
klamavá reklama, hodně špatná zkušenost
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 33Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce v supermarketu
Prodavač (Bývalý zaměstnanec) –  Louny21. ledna, 2019
Vychcanost, co se týče smluv na brigády.
Jinak práce jakž takž dobrá, tenkrát velice nízké ohodnocení, což se postupně zlepšilo.
Nejhorší byl kolektiv - doslova k zblití 😝
Výhody
Nevím.
Nevýhody
Nevím.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 15Ne 1Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Jeden velky zmatek
Asistent prodeje (Bývalý zaměstnanec) –  Mladá Boleslav, Středočeský kraj16. ledna, 2019
Před nástupem jsem musel na kontrolu a objednání kauflandu trvalo 2 týdny.

Zaškolení neproběhlo žádné až na 5 min kdy jsem se dozvěděl, že nejsem přece žádný blbec a že se to naučím za pochodu, nebo až bude klid což samozřejmě nebyl.

Smlouvu jsem dostal na 8h, ale směny jsem měl 6 - 12h dlouhé např.
9:00-19:30, 11:00-16:30, 8 - 16:30, 10:00-18:30 atd. = celé dny zabité i přes to že jsme se domluvili na směnách na ráno 6h a ne přes celý den.

Domluvili jsme se, že budu chodit na jeden úsek, ale po nástupu mě dali jinam, jakože na chvilku a samozřejmě že už se nikdo nehrnul aby to splnili.

Za 2 měsíce se vyměnil ředitel, oblastní ředitel a pak ještě jeden oblastní ředitel takže taky příjemné, když vám účetní tvrdí, že smlouvu musí podepsat a schválit ředitel, který tady bude buh ví kdy protože se zaučuje na jiné filialce atd.

24 000 + 2 000 po zkušební době zní dobře, ale tady není směna 8h ale 8,5h! navíc rozkouskovaná do 6 až 10h směn kde na desetihodinové směně musíte jít na pauzu přesně po 5h a po dalších 5 skončit protože to je maximum podle zákoníku práce.

Upřímně práce dobrá jako jistota kam se můžete na pár měsíců ukrýt, ale na stálé zaměstnání ne!

PS. V kauflandu jsem byl zaměstnán za pět let 3x (7 měs,1 rok, 5 měs). Vždy mě s úsměvem přivítali.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 30Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Pracoviště s moznym karierním postupem.
Doplňovač (Bývalý zaměstnanec) –  Litvínov, Ústecký kraj13. prosince, 2018
Kromé finančního ohodnocení jsem byl s prací spokojen.
Výhody
Sobéstačnost, odpovédnost za úsek.
Nevýhody
Slabe fin. Ohodnocení
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 10Ne 3Nahlásit
Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Kaufland a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,4
Na základě 468 recenzí
5120
4122
3122
245
159

Hodnocení dle kategorií

3,1Poměr Práce/Život
3,4Kompenzace/odměny
3,2Jistota zaměstnání/Postup
3,1Vedení
3,1Firemní kultura