Hodnocení od zaměstnanců společnosti Kaufland

Nalezeno 111 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (512)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
velký obchod
uklízečka (Bývalý zaměstnanec) –  Vsetín, Zlínský kraj29. listopadu, 2019
úklid obchodu, doplňování zboží, chování nakupujících
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní a jisté pracoviště
Asistent prodeje (Bývalý zaměstnanec) –  Strakonice24. listopadu, 2019
práce, která vás naučí jednat se zákazníky a řešit konflikty na úrovni. Velmi příjemný kolektiv a vyhovující platové podmínky, Produktivní a naučná práce.
nejzábavnější část práce byla komunikace s lidmi či s pracovník kolektivem.
zajímavé a velmi příjemné benefity (vánoční večírky atd..)
Výhody
Stravenky, pěkné zázemí
Nevýhody
psychicky náročná práce
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Jsem zklamaná přístupem a chováním některých spolupracovníků,místo aby vás podrželi a pomohli vám v začátku,podrazí vám nohy.O vedení nemluvě.Neochota
Domovní kontrola (Bývalý zaměstnanec) –  Havířov, Moravskoslezský kraj21. listopadu, 2019
Ve vedení je arogantní karierista,bez slušnosti a deptá a stresuje.Buzerace,stres...zaučovala jsem se na jiné filialce na domovku,bez předchozí praxe a byla jsem překvapena přístupem a měla jsem pocit,že když jsem byla 15 let živnostník a měla restauraci,bar,obchod a hernu,že tohle zvládnu v pohodě.I když jsem se snažila vše naučit,nic nebylo dobře-vše špatně.Neochota ,za každou chybu mě setřeli.Hrozné prostředí.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Brigáda v Kauflandu
Brigádník (Bývalý zaměstnanec) –  Přibram, Středočeský kraj20. listopadu, 2019
Na brigádě v Kauflandu jsem byl v létě. Vedení bylo v pohodě. Až na pár ostatních zaměstanců byli všichni celkem příjemní. Komunikace s vedoucí Foodu trošku horší, jinak ale také sympatická, vždy mi vyšla vstříc. Dokonce i ředitel obchodu byl často na prodejně, dokonce dělal i pokladního. Jako brigádník máte na starosti jeden daný úsek, takže v obchodě nemusíte běhat z jedné části do druhé jako ostatní stálí zaměstnanci. Kromě vybalování "házeček" a vkládání zboží do regálů děláte tzv "faceování". To znamená, že všechny výrobky musí být v regálech vepředu, aby to vypadalo hezky. Jednou za čas chodí na to i kontroly a celý obchod kontrolují, jak jsou regály upravené. Dále jsem pak chodil přemisťovat nákupní vozíky z boudek na parkovišti ke vchodu (1-2× denně). Jednou jsem pomáhal i ve výkupu lahví. Jinak vždy zůstáváte na svém úseku.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobré
Roznos Letáků (Bývalý zaměstnanec) –  Radim11. listopadu, 2019
Jako menší přivýdělek to bohatě stačilo pro studenta ss
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce psychicky náročná , plat nějak přemrštěný , ale lepší než v jiném obchodě.
Prodavačka lahůdky (Bývalý zaměstnanec) –  Plzeň30. října, 2019
Kolektiv celkem dobrý, plat 100kč/hod + osobní ohodnocení. Práce na 8 hodin. So+Ne je to obchod. Svátky se dodržují. Zvláštností jsou tzv. mezisměny.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
drina za malo penez
Prodavač (Bývalý zaměstnanec) –  Valašské Meziříčí23. října, 2019
Chteji po vas delat jeden usek ale nakonec vam pridaji dalsi tri useky za ktere nejste radne placeni
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3NeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Pracoviště s nesmyslnými směnami
Asistent Prodeje (Bývalý zaměstnanec) –  Český Krumlov9. října, 2019
Tuto práci nedoporučuji lidem co chtějí mít nějaký svůj život a jsou zvyklý na normální pracovní den.

Přístup vedení je nesmyslný, pracovní doba je šílená, rozhodně se najdou lidé s kterými si sednete, našel jsem si jich dosti s kterými udržuji přátelský vztah, takže kolektiv bývá fajn. Pokud se ale budeme bavit o vedení filiálky (obchodu) tak vedení je nepříjemné, co se týče ředitele, tak je to arogantní člověk, s nepříjemným vystupováním, a o jeho zástupcích nemluvím, jen lidé kteří se snaží dostat na vyšší pozice tím že na Vás budou nepříjemní. Nebudete vždy pracovat tam kde by jste měl, dejme tomu že budete veden jako zaměstnanec cukrovinek, ale mezitím se budete věnovat pokladnám, a práci na jiných úsecích, budou Vás využívat tam kde poznají že Vám to jde, takže doporučení - neukazujte se.

A pokud se budem bavit o pracovní době, tak to není jako týden ranní, týden odpolední.

Pracovní doba je např. 2 dny ranní, volno, 3 dny odpolední, 1 den mezi-směna, takže pokud chcete mít nějaký volný čas. Zapomeňte na volné víkendy, ty budete mít tak jeden za měsíc.

Práci v tomto obchodě nedoporučuji lidem co chtějí nějak žít, a věnovat se svému hobby.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 19Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Každý koruna dobrá
Distributor reklamních letáků (Bývalý zaměstnanec) –  Cvikov29. září, 2019
Roznaset letáky je někdy radost a někdy poradna starost, záleží na počasí 😀😀
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nezastavitelné tempo
Zásobovač (Bývalý zaměstnanec) –  Ústí nad Labem12. září, 2019
Tato práce je velmi zajímavá avšak náročná. Přísná vedoucí směny. Bez ohledu na nástup, než si najdete způsob jak všechno stíhat nebo než se rozkoukáte. Je prostě přísná, bez ohledu na zkušenosti a dobu v Kauflandu. (Ústí nad Labem - Klíše)
Výhody
Pěkné zázemí, dobrý kolektiv, bezpečná práce
Nevýhody
přísná vedoucí, zbytečné povinnosti (dresscode)
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 10Ne 3Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Productive workplace
Cashier (Bývalý zaměstnanec) –  Czech republic, Znojmo11. září, 2019
Kaufland creates a very professional and productive environment. It puts emphasis on the satisfaction of the customers. I have learnt how to deal with all types of customers as I was working until late night, as well as this specific Kaufland being placed very close to borders with Austria.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 10Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Na 2
Asistent prodeje (Současný zaměstnanec) –  Úklid9. září, 2019
V Kauflandu sem deset let pracují .sou tam spravnY kolegové
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 9Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Psychicky náročnější práce
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Brno27. srpna, 2019
Práce na pokladně byla psychicky náročnější. Prostředí a vedení bylo dobré.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 3Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Spokojenost
Brigádník (Bývalý zaměstnanec) –  Jaroměř, Královéhradecký kraj24. srpna, 2019
Velice dobrý kolektiv,dělám na brigádě,ale umím si představit práci v Kauflandu,jako zaměstnání.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vedení nic moc
Obsluha pultu a pelarny (Bývalý zaměstnanec) –  Žďár nad Sázavou9. srpna, 2019
Ať děláte cokoliv vedení se stejně nezavdecite. Vždy si najdou na něčem chyby.
Výhody
Kuratna
Nevýhody
Směny
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 12NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Zaměstnaní s možností dalsiho růstu vzdělání
Vedoucí oddělení čerstvých potravin (Bývalý zaměstnanec) –  Opava, Moravskoslezský kraj23. července, 2019
Kolektiv, pracovni podminky i vyhovujici platove ohodnoceni.
Výhody
Vyborne platove ohodnocení
Nevýhody
Pracovni doba
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 8Ne 2Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Brigáda ve společnosti Kaufland
Brigáda (Bývalý zaměstnanec) –  Kopřivnice23. července, 2019
Práce nebyla vůbec složitá vše se člověk během chvilky naučí. Personál i zaměstnanci byli milí a se vším poradili. Negativní na tom jediné co bylo tak byli zákaznici musí mít člověk trpělivost a i přesto že se chovají neslušně tak vy na ně musíte být milí.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 8Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Chození a vhazování letáků do schránek.
Roznos letáků (Současný zaměstnanec) –  Brno19. června, 2019
V pondělí mi dovezou letáky, někdy je jich málo, což mám rád, někdy více, což moc rád nemám, jelikož mě potom bolí záda. V úterý je roznesu, když jich je málo, tak mi to zabere maximálně dvě hodiny, když moc, tak maximálně čtyři. Měsíčně dostanu v průměru 2000, což je za tak málo práce celkem dost. Sice kvůli tomu někdy nestíhám školu, ale aspoň mám čas se projít, odpočinout si od školy a u toho si vydělat peníze.
Nejtěžší je pro mě, jakožto introverta, zvonit na náhodné zvonky panelových domů a ptát se jestli mě nepustí dovnitř, jinak je to v pohodě.
Jsem rád že můžu během roznášení přemýšlet o čem chci, poslouchat muziku a psychicky vypnout.
Výhody
Spíše manuální práce při které je možné vypnout mozek
Nevýhody
V zimě i v horku musím roznášet
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 8Ne 3Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
young staff
delicatessen assistant (Bývalý zaměstnanec) –  CZ18. června, 2019
I loved this job there, because there were a lot of young people who were working there. So it was really nice place to work. It was not that hard how I was expecting. And really good money.
Nevýhody
A lot of shifts
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Za tři roky se nic zásadního nezměnilo
Obchod (Současný zaměstnanec) –  Otrokovice31. května, 2019
Práce v kauflandu je velmi fyzicky náročná. Zaměstnanců je nedostatek a musíme vykonávat práci za dvě osoby najednou.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 22NeNahlásit
Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Kaufland a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,4
Na základě 512 recenzí
5130
4128
3134
249
171

Hodnocení dle kategorií

3,1Poměr Práce/Život
3,4Kompenzace/odměny
3,2Jistota zaměstnání/Postup
3,1Vedení
3,1Firemní kultura