Hodnocení od zaměstnanců společnosti Kaufland

Nalezeno 103 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (490)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Pracoviště s nesmyslnými směnami
Asistent Prodeje (Bývalý zaměstnanec) –  Český Krumlov9. října, 2019
Tuto práci nedoporučuji lidem co chtějí mít nějaký svůj život a jsou zvyklý na normální pracovní den.

Přístup vedení je nesmyslný, pracovní doba je šílená, rozhodně se najdou lidé s kterými si sednete, našel jsem si jich dosti s kterými udržuji přátelský vztah, takže kolektiv bývá fajn. Pokud se ale budeme bavit o vedení filiálky (obchodu) tak vedení je nepříjemné, co se týče ředitele, tak je to arogantní člověk, s nepříjemným vystupováním, a o jeho zástupcích nemluvím, jen lidé kteří se snaží dostat na vyšší pozice tím že na Vás budou nepříjemní. Nebudete vždy pracovat tam kde by jste měl, dejme tomu že budete veden jako zaměstnanec cukrovinek, ale mezitím se budete věnovat pokladnám, a práci na jiných úsecích, budou Vás využívat tam kde poznají že Vám to jde, takže doporučení - neukazujte se.

A pokud se budem bavit o pracovní době, tak to není jako týden ranní, týden odpolední.

Pracovní doba je např. 2 dny ranní, volno, 3 dny odpolední, 1 den mezi-směna, takže pokud chcete mít nějaký volný čas. Zapomeňte na volné víkendy, ty budete mít tak jeden za měsíc.

Práci v tomto obchodě nedoporučuji lidem co chtějí nějak žít, a věnovat se svému hobby.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nezastavitelné tempo
Zásobovač (Bývalý zaměstnanec) –  Ústí nad Labem12. září, 2019
Tato práce je velmi zajímavá avšak náročná. Přísná vedoucí směny. Bez ohledu na nástup, než si najdete způsob jak všechno stíhat nebo než se rozkoukáte. Je prostě přísná, bez ohledu na zkušenosti a dobu v Kauflandu. (Ústí nad Labem - Klíše)
Výhody
Pěkné zázemí, dobrý kolektiv, bezpečná práce
Nevýhody
přísná vedoucí, zbytečné povinnosti (dresscode)
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Productive workplace
Cashier (Bývalý zaměstnanec) –  Czech republic, Znojmo11. září, 2019
Kaufland creates a very professional and productive environment. It puts emphasis on the satisfaction of the customers. I have learnt how to deal with all types of customers as I was working until late night, as well as this specific Kaufland being placed very close to borders with Austria.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 4Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Na 2
Asistent prodeje (Současný zaměstnanec) –  Úklid9. září, 2019
V Kauflandu sem deset let pracují .sou tam spravnY kolegové
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 5Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Psychicky náročnější práce
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Brno27. srpna, 2019
Práce na pokladně byla psychicky náročnější. Prostředí a vedení bylo dobré.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Spokojenost
Brigádník (Bývalý zaměstnanec) –  Jaroměř, Královéhradecký kraj24. srpna, 2019
Velice dobrý kolektiv,dělám na brigádě,ale umím si představit práci v Kauflandu,jako zaměstnání.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vedení nic moc
Obsluha pultu a pelarny (Bývalý zaměstnanec) –  Žďár nad Sázavou9. srpna, 2019
Ať děláte cokoliv vedení se stejně nezavdecite. Vždy si najdou na něčem chyby.
Výhody
Kuratna
Nevýhody
Směny
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Zaměstnaní s možností dalsiho růstu vzdělání
Vedoucí oddělení čerstvých potravin (Bývalý zaměstnanec) –  Opava, Moravskoslezský kraj23. července, 2019
Kolektiv, pracovni podminky i vyhovujici platove ohodnoceni.
Výhody
Vyborne platove ohodnocení
Nevýhody
Pracovni doba
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Brigáda ve společnosti Kaufland
Brigáda (Bývalý zaměstnanec) –  Kopřivnice23. července, 2019
Práce nebyla vůbec složitá vše se člověk během chvilky naučí. Personál i zaměstnanci byli milí a se vším poradili. Negativní na tom jediné co bylo tak byli zákaznici musí mít člověk trpělivost a i přesto že se chovají neslušně tak vy na ně musíte být milí.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Chození a vhazování letáků do schránek.
Roznos letáků (Současný zaměstnanec) –  Brno19. června, 2019
V pondělí mi dovezou letáky, někdy je jich málo, což mám rád, někdy více, což moc rád nemám, jelikož mě potom bolí záda. V úterý je roznesu, když jich je málo, tak mi to zabere maximálně dvě hodiny, když moc, tak maximálně čtyři. Měsíčně dostanu v průměru 2000, což je za tak málo práce celkem dost. Sice kvůli tomu někdy nestíhám školu, ale aspoň mám čas se projít, odpočinout si od školy a u toho si vydělat peníze.
Nejtěžší je pro mě, jakožto introverta, zvonit na náhodné zvonky panelových domů a ptát se jestli mě nepustí dovnitř, jinak je to v pohodě.
Jsem rád že můžu během roznášení přemýšlet o čem chci, poslouchat muziku a psychicky vypnout.
Výhody
Spíše manuální práce při které je možné vypnout mozek
Nevýhody
V zimě i v horku musím roznášet
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6Ne 3Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
young staff
delicatessen assistant (Bývalý zaměstnanec) –  CZ18. června, 2019
I loved this job there, because there were a lot of young people who were working there. So it was really nice place to work. It was not that hard how I was expecting. And really good money.
Nevýhody
A lot of shifts
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Za tři roky se nic zásadního nezměnilo
Obchod (Současný zaměstnanec) –  Otrokovice31. května, 2019
Práce v kauflandu je velmi fyzicky náročná. Zaměstnanců je nedostatek a musíme vykonávat práci za dvě osoby najednou.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 16NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Skladník vybalovani zboží
Skladník vykládání zboží (Bývalý zaměstnanec) –  Karlovy Vary, Karlovarský kraj21. května, 2019
Dobrý den jaký je rozdíl mezi duchocem normálním člověkem možná stejně si myslím sem taky v důchodu tesko se hledá doufám by v důchodci mají málo peníze nevistaceji zaplatej nájemné inkasa tihle blbosti
Výhody
Dobrý plat
Nevýhody
Dlouho dobe sem v důchodu mohl bych se zeptat mám zájem napište mi máte možnost využít při tom
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 16Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní
Zaměstnanec -doplňování zboží,převážně drogerie (Bývalý zaměstnanec) –  Česká Lípa, Liberecký kraj15. května, 2019
Klasický pracovní den,kde je vidět odvedená práce.Výhodou je ,že jste pořád ve styku se zákazníky a případné názory lze uplatnit na pracovišti.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobré platové ohodnocení, skvělý kolektiv
Obsluha pultu s lahůdkami (Současný zaměstnanec) –  Pelhřimov9. května, 2019
Práce, která vás naučí jednat se zákazníky a řešit konflikty na úrovni
Výhody
Stravenky 80Kč za každou směnu, 35 minut pauza
Nevýhody
Práce ve stresu, někdy vysoký nárok od vedoucích
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 3Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Rychle prijit a take rychle odejit
Pekarna (Bývalý zaměstnanec) –  Třinec, Moravskoslezský kraj1. května, 2019
Práci v Trineckem Kauflandu naprosto nedoporucuji. Delate prakticky vse co so vedouci usmysli a nebo taky Pani reditelka. Uplne je zcela bezne, ze kdyz odejdete domu Tak Vam xxx krat volaji domu a nebo take kdyz mate volno Tak Bad otravuji , ze nekdo vypadl a ze musite prijit. Takze je zcela bezne ze musite delat prescasu a nebo kdyz he dost lidi a neni dostatek pracovniku coz neni Tak musite zustat dele. Nikoho absolutne nezajima zda jste dojizdejici a nebo zda mate Jine plany. Co se tyce Pani reditelky Tak je arogantni a kdyz se ji nezalibite Tak se hold delaji naschvaly a nebo take kdyz nemuze prijit na smenu Tak si vas dalsi den pekne vychutnaji a zaukoluji jaktoze jste si dovolili neprijdu kdyz Vam volaji. Zkratka jste Nova budes made sluzka a musis vsem vyhovet. A Toto nejde je to velice stresujici zamestnani a nemluvne o Tom ze na zelenine j nedostatek pracovniku Tak musite pomoct I vy a taste tezke bedny s pomerancem. Nikdo Vam nic absolutne nevysvetli a akorat vas vsichni pak zdupou co se tyce brigadniku Tak strasne hledaji a pan Jim Daji za mesic Jen par hodin. Takze prace a brigada we opravdu nevyplatilo, nabizeji hodne penez ale to Jen proto ze lidi odchazeji a nikdo si po sobe nenecha jastet a delat Pani pro vsechno
Nevýhody
Pani reditelka, arogantni vedeni, moc prace
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 19Ne 3Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Prace hezká
Ovoce zelenina.nápoje.pekárna (Bývalý zaměstnanec) –  Žatec14. dubna, 2019
Spokojenost........ dobrý kolektiv dobrá nálada ...
Výhody
Možnost nákupu potravin domů
Nevýhody
Žádné
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 5Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
produktivní a naučné prostředí
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava, Moravskoslezský kraj25. března, 2019
práce za pokladnou.
naučila jsem se pečlivosti a zodpovědnosti
nejtěžší část práce byla markování těžkého zboží
nejzábavnější část práce byla komunikace s lidmi či s pracovním kolektivem
Výhody
krátké směny z důvodů nadbytku brigádníků
Nevýhody
málo směn
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 8Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
ryze jen přivýdělek
Roznos inzerce (Bývalý zaměstnanec) –  Olomouc25. února, 2019
Jednoduchý rychlý přivýdělek. Jednou týdně roznos inzerce
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní a zábavné pracoviště
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Louny, Ústecký kraj25. února, 2019
V Kauflandu jsem byla na pozici pokladní, brigádně při škole. Práce mi vyhovovala, směny jsem si zvolila sama jak jsem měla volno. Vedení mi vždy vyšlo vstříc. Platové ohodnocení bylo v normě.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 12Ne 3Nahlásit
Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Kaufland a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,4
Na základě 490 recenzí
5128
4124
3127
247
164

Hodnocení dle kategorií

3,1Poměr Práce/Život
3,4Kompenzace/odměny
3,2Jistota zaměstnání/Postup
3,1Vedení
3,1Firemní kultura