Hodnocení od zaměstnanců společnosti Kaufland

Nalezeno 86 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (428)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
produktivní a naučné prostředí
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava, Moravskoslezský kraj25. března, 2019
práce za pokladnou.
naučila jsem se pečlivosti a zodpovědnosti
nejtěžší část práce byla markování těžkého zboží
nejzábavnější část práce byla komunikace s lidmi či s pracovním kolektivem
Výhody
krátké směny z důvodů nadbytku brigádníků
Nevýhody
málo směn
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
ryze jen přivýdělek
Roznos inzerce (Bývalý zaměstnanec) –  Olomouc25. února, 2019
Jednoduchý rychlý přivýdělek. Jednou týdně roznos inzerce
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní a zábavné pracoviště
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Louny, Ústecký kraj25. února, 2019
V Kauflandu jsem byla na pozici pokladní, brigádně při škole. Práce mi vyhovovala, směny jsem si zvolila sama jak jsem měla volno. Vedení mi vždy vyšlo vstříc. Platové ohodnocení bylo v normě.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stabilní zaměstnání
prodavač (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava, Moravskoslezský kraj17. února, 2019
Samozřejmě pracujete s lidmi, takže velkou trpělivost a kolikrát pevné nervy.
Výhody
Výplata už 9. den v měsíci
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Náročná práce a někdy otročina za dobré peníze
Brigádník/Ovoce zelenina (Současný zaměstnanec) –  Brno4. února, 2019
Dostal jsem se ke kauflandu přes známého, protože neměli na filiálce dostatek lidí (Což je teď normální asi všude).
Zaučení není nic extra, člověk se učí za pochodu, jednou vám něco ukážou, nebo řeknou a máte to už vědět, ale většinou jsou vedoucí dne, kterých se dá zeptat.
Na zelenině makačka, člověk kolikrát nahazuje paletu co měří přes 2 metry a zboží váží 20 kilo, ještě mezi haldami lidí.
Musí stíhat odpisy, slevy, čerstvost, prostě lítačka.
K tomu ještě jako brigádník jste automaticky pro vedoucí pitomec na všechno, takže kolikrát není problém skončit na kase, sbíráním vozíků, nebo na nápojích a uklízením obchodu.
Hodnotit konkrétní filiálku nemá smysl, na každé ji jiná sestava dobrých lidí a pitomců co využívají lidi. Ale většinou je zde dobrý kolektiv, který si pomáhá a drží u sebe.
Taky jako brigádník nemáte jistotu práce, může se stát, že vám oznámí ze dne na den, že nejsou směny, šetří se hodiny a nebo vás dokonce vyhodí.
Ale jinak vám vyjdou vstříc a dají vám směny jak chcete.
Ale když je člověk trochu přizpůsobivý, trpělivý, nebo až splachovací, tak je to brigáda za celkem slušné peníze.
Výhody
slušný plat, plánování směn
Nevýhody
fyzická/psychická náročnost, trochu nejistota o stálost místa, nepříjemné vedení.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 22Ne 2Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Pokladní
Prodavačka (Bývalý zaměstnanec) –  Otrokovice4. února, 2019
Na dané pozici jsem byla spokojená, skvělá vedoucí, skvělý kolektiv. Avšak za málo peněz. Jinak velká spokojenost.
Výhody
Pauzy na svačinu, možnost domluveni směn dle mě.
Nevýhody
Nízké finanční ohodnocení.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 4Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
klamavá reklama
brigáda (Bývalý zaměstnanec) –  Třinec22. ledna, 2019
vzhledem k tomu že kaufland má klamavou reklamu nikomu nedoporučuji jít pracovat do třineckého Kauflandu. Je to jen pro silné povahy naslibuji vám vše možné a nakonec skutek utek.
např. třinecký kaufland hledá asistenta/tku prodeje nástupní plat cca 24 000Kč na 8 h úvazek, když se tam jdete ptát na práci tak vám paní ředitelka ochotně sdělí následující: na 8 hod úvazek nepřijímáme, na stálo taky nepřijímáme, dostane pouze 6 hodinový úvázek ale nikoliv na stálo ale jen brigádně, pokud už tedy náhodou se vám podaří získat nějaký úvázek na stálo ať na 6 hodin nebo 8 hodin tak vám sice naslibuji smlouvu na dobu neurčitou, a různé benefity ale pokud si ji pozorně člověk pročte tak nakonec zjistí že má smlouvu na dobu určitou a to ještě navíc nikoliv na 6měsíců ale jen 3 měsíce a po 3 měsích ať jste sebe více dobrý pracovník vás nemilosrdně vyhodí a vezmou dalšího. Opravdu nedoporučuji a pokud ano tak jen na přechodnou dobu
Výhody
žádné
Nevýhody
klamavá reklama, hodně špatná zkušenost
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 21NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce v supermarketu
Prodavač (Bývalý zaměstnanec) –  Louny21. ledna, 2019
Vychcanost, co se týče smluv na brigády.
Jinak práce jakž takž dobrá, tenkrát velice nízké ohodnocení, což se postupně zlepšilo.
Nejhorší byl kolektiv - doslova k zblití 😝
Výhody
Nevím.
Nevýhody
Nevím.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6Ne 1Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Jeden velky zmatek
Asistent prodeje (Bývalý zaměstnanec) –  Mladá Boleslav, Středočeský kraj16. ledna, 2019
Před nástupem jsem musel na kontrolu a objednání kauflandu trvalo 2 týdny.

Zaškolení neproběhlo žádné až na 5 min kdy jsem se dozvěděl, že nejsem přece žádný blbec a že se to naučím za pochodu, nebo až bude klid což samozřejmě nebyl.

Smlouvu jsem dostal na 8h, ale směny jsem měl 6 - 12h dlouhé např.
9:00-19:30, 11:00-16:30, 8 - 16:30, 10:00-18:30 atd. = celé dny zabité i přes to že jsme se domluvili na směnách na ráno 6h a ne přes celý den.

Domluvili jsme se, že budu chodit na jeden úsek, ale po nástupu mě dali jinam, jakože na chvilku a samozřejmě že už se nikdo nehrnul aby to splnili.

Za 2 měsíce se vyměnil ředitel, oblastní ředitel a pak ještě jeden oblastní ředitel takže taky příjemné, když vám účetní tvrdí, že smlouvu musí podepsat a schválit ředitel, který tady bude buh ví kdy protože se zaučuje na jiné filialce atd.

24 000 + 2 000 po zkušební době zní dobře, ale tady není směna 8h ale 8,5h! navíc rozkouskovaná do 6 až 10h směn kde na desetihodinové směně musíte jít na pauzu přesně po 5h a po dalších 5 skončit protože to je maximum podle zákoníku práce.

Upřímně práce dobrá jako jistota kam se můžete na pár měsíců ukrýt, ale na stálé zaměstnání ne!

PS. V kauflandu jsem byl zaměstnán za pět let 3x (7 měs,1 rok, 5 měs). Vždy mě s úsměvem přivítali.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 11Ne 3Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Pracoviště s moznym karierním postupem.
Doplňovač (Bývalý zaměstnanec) –  Litvínov, Ústecký kraj13. prosince, 2018
Kromé finančního ohodnocení jsem byl s prací spokojen.
Výhody
Sobéstačnost, odpovédnost za úsek.
Nevýhody
Slabe fin. Ohodnocení
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6Ne 3Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Otročina
Pokladní (Současný zaměstnanec) –  Pardubice, Pardubický kraj7. prosince, 2018
Šílený kolektiv, nepříjemní nadřízení, nevychází vstříc, nevědí co chtějí, nemůžete pomalu ani na záchod. Snaží se z vás udělat blbce. Nesmyslný systém ve všem.
Výhody
Žádná
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 14NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Skvělá brigáda
Brigádník (Současný zaměstnanec) –  Brno3. prosince, 2018
Jedna z nejlepších brigád, co jsem zažil. Odměna za práci je nadprůměrná. První den jsem si tak nepředstavoval. Po nástupu mě přivedli k "hotové věci". Žádného pořádného zaškolení se mi nedostalo. Musel jsem na většinu věcí přijít sám nebo se ptát zaměstnanců. Po zapracování jsem se seznámil se skvělými kolegy, panuje zde přátelská atmosféra. Vedoucí jsou milí a vychází mi vstříc. Vychází mi vstříc se směnami, což velmi oceňuji, jelikož jsem student. Pokud hledáte brigádu, tak je to ideální volba. Práce je to náročná, ale po pár dnech si zvyknete. Jak na fyzickou zátěž, tak na tu psychickou.
Výhody
nadprůměrná odměna na brigádu, práce blízko bydliště
Nevýhody
špatné zaškolování nových zaměstnanců, stres při špičce (čt, pá, so)
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 13Ne 6Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nesouhlasím s podmínkami přijetí
nžadatel o zaměstnání (Bývalý zaměstnanec) –  hledám8. listopadu, 2018
Nevím proř tato společnost požaduje na pozici VS vzdělání nebo Bakalářské. Myslím si, že i středoškolské vzdělání by stačilo a hlavně praxe v oboru.
Výhody
žádné
Nevýhody
0
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Paráda
Brigádník (Bývalý zaměstnanec) –  Benešov13. října, 2018
Práce v Kauflandu byla super. Bavilo mě to tam, kolektiv také skvělý.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 15Ne 18Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Otrok v Kauflandu!
Pokladní (Současný zaměstnanec) –  Plzeň, Plzeňský kraj3. října, 2018
Když jsem nastupoval do Kauflandu lákala mě především hodinová sazba 135-, KČ na hodinu pro mne jako studenta super od začátku jsem říkal že chci pracovat pouze na pokladně nebo už na pokladně dělám přes rok ok vše mi slíbili podle mě, nakonec bylo vše jinak, posilali mě na všechny úseky , nikdo mě ani nezaručil i přes to že sem říkal nemám zkušenost s vybalováním zboží jen s pokladnou nikoho to nezajímalo chtěl sem pracovat pouze o víkendu nakonec mě donutily chodit i přes týden nebo se jim to dost nelíbilo a často mi říkali víkendy máme plný , na pokladně měří rychlost jak pokladní skenují museli jsme mít aspoň 30% skenerů pokud ne byl průšvih pár lidí i vyhodily takže jak roboti, jednou sem nepřišel na směnu nebo mi bylo špatně řádně sem se omluvil , vedoucí mě bombardovala na mém soukromém Facebooku a telefonu kvůli dvoum dnům, změnil se ředitel a hned mi bylo telefonem sděleno že mě již jako zaměstnance nechtějí , začal sem si hledat brigádu přes agenturu abych měl něco narychlo nabídli mi kupodivu Kaufland ale jinou prodejnu kterou mám 5.minut cesty ok vzal sem to, první měsíc vše v pohodě s vedoucí jsme se domluvili že přejdu opět pod Kaufland .Po měsíci mě čekalo velké překvapení prej mi běží dál smlouva v jiném Kauflandu a pouze se udělá jen přesun zajímavé hlavně že mi tvrdili něco jiného, vedoucí na mne vyrukovala že sem v tom prvním Kauflandu neměl odpracovat ani jeden den což je úplný nesmysl nebo sem tam pracoval 4.měsíce tak nechápu kde tuhle kravinu vzali, najednou opět chtějí abych chodil i přes týden místo víkendu , na hodiny se mě vedoucí vůbec neptala napsala  více... si to podle sebe když jsem ji na to upozornil tak mám prý respektovat co mi naplánuje ona! Přístup se změnil úplně k horšímu a začínám si hledat jinou brigádu nechci mít s takovou společností už nic společného , pokud možno najděte si lepší práci zvlášť studenti absolutně nedoporučuji!!!!!!  méně
Výhody
135-, KČ na hodinu při brigádě
Nevýhody
Vedení, řekl bych vše!
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 39Ne 2Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
dobré
směnová vedoucí pokladen (Bývalý zaměstnanec) –  Mladá Boleslav24. září, 2018
Dřív byla prac.doba do 20hod.a stačilo to. Střídání na svačinu po prvních3hod. a když bylo hodně zákazníku už se nemohlo střídat-pokladní pak byly nepříjemné i na zákazníky.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 13NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce fyzicky jednoduchá, ale po psychické stránce to bylo těžší. Skvělý pracovní kolektiv.
Pracovník informací (Bývalý zaměstnanec) –  Orlová14. září, 2018
Pacoviště jsem měla pět minut od domova, tudíž jsem nic neprojezdila.
Výhody
Multisport karta, stravenky
Nevýhody
Pracovní víkendy a svátky
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 8Ne 2Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
good employer
Shop Assistant (Bývalý zaměstnanec) –  Okres Uherské Hradiště8. září, 2018
Good employer, management also good, could choose the hours I wanted and that fit me. Good work environment, usually busy, lot to do, but in a good way
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 7Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
tezke na psychiku
Manipulant se zbožím (Bývalý zaměstnanec) –  Jičín29. srpna, 2018
Za ranni smenu pouze jedna pauza. Na svacinu jdete podle toho jak vam to kdo rozhodne a na zachod cekate treba i hodinu. zaucivas na pokladne a zbytek cinnosti co vam daji si musite zjistit sami. A kdyz vykonate praci tak jak ji znate tak vam nakonec vynadaji ale i tak nevysvetli co delat. vedouci si naladu vybiji na podrizenych. a kdyz chcete pomoci zakaznikovi tak vam reknou ze mate sve prace dost a zakaznika obyjou.
Výhody
Moznost rani smeny pro matky
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 22NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Utekla jsem po měsíci
Asistent prodeje (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava, Moravskoslezský kraj26. srpna, 2018
Začalo to tím že jsem nastoupila na zkrácený úvazek kvůli dítěti. Měla jsem pracovat na r-o podle domluvy,a na pultech. Mam i špatné záda a nemohu zvedat těžká břemena. Po vstupní prohlídce na jednosmenny provoz jsem šla podepsat smlouvu ale ejhle - nepřetržitý provoz, 5 nočních-den na vyspani,den volna a zase 5 nočních. Končila jsem v 4:35 a autobus mi jel domů až v 6 tudíž jsem dělala přesčasy protože prý dříve nebo později nemohu pracovat. Dali mě na domácí potreby kde jsem tahala sezoni zbozi ted jsou to momentalne skrinky a regaly, jedna krabice cca 35kg a paleta asi o 20 kusech. Byla jsem na to sama a z dvoumetrove palety to neslo jinak nez shodit. Jo - pri podpisu smlouvy mi bylo receno ze tam neni pan reditel na podpis ( pan Kure asi tak 25 let). Trvalo 3 tydny !!!!!! Nez mi tu smlouvu dali. Az na popud UP mi tu smlouvu vydali. Jo a bylo mi receno ze za me zazadal reditel o multisport kartu. Nechapu odkdy se musi o benefity zadat a zadruhe jsem si o ni mela zadat ja - chce to muj podpis. Samozrejme ze mi o ni nikdy nezadal. Jen me chteli opit rohlikem. Nedoporucuji nikomu kdo chce jit do Kauflandu v Ostravě. Vedouci za den tak 8x v kurarne a vsechna prace byla na me. Obcas prisly kolegyne jeste pod hladinkou do prace. Vybalovani,akce,cenovky... Uplna otrocina. Clovek ještě když ma doma 2 lete batole tak byl uplne vycerpany. Vydrzela jsem 2 týdny nocni a 2 týdny odpolední. Ranni jsem mela 3, z toho vsechny na 5:00 - nikoho opet nezajimalo ze dojizdim,vstavacka ve 3 a ve 4 uz jsem letela na bus (v aute bych usla) Nikoho nezajimalo ze nemam dítě odpoledne kam dát i když  více... jsem u pohovoru říkala že občas odpoledni mohu a občas i nocni a bylo mi receno ze si mohu směny naplanovat jelikož jsem zkraceny.
Do toho reditel chodil a kafral kolegyni ze prej sem mu nepadla do oka a ze chodim pomalu a tak podobne. Pritom jsem svou praci mela hotovou, za sichtu 6h vybalenych 3 palety po 2metrech,cenovky,regaly,posledni hodinu uz jsem nekdy i nemela co delat.V minulem zamestnani si me chvalili. Bohužel myslela jsem ze to bude fajn privydelek k MD, abych nesedela doma a chlapovi navic pomohla finance ale opravdu uz nikdy vice. Lzi a ojeby, vse je nakonec jinak.
Nakonec jsem neprisla do prace.
Mám titul Bc., jsem pracovita mam funkcni rodinu, do prace jsem sla kvuli nalakani na hezke penize a zkraceny uvazek abych nam prilepsila,ale nikdy jsem nezazila takove chovani vedoucich k podrizenym, arogance,jste pro ne jen robot, maji pocit ze neustale pracujete malo a tak vam prikladaji, kdyz uvidi ze mate splneno je zle a ulevate se a mate delat praci co maji holky na ranni smenu nebo navic za nekoho kdo zrovna kouri.
  méně
Výhody
Žádné - možná jen super kolegovè
Nevýhody
Zdrzovani se smlouvou, drina, nesmyslne smeny- treba v 14:45 nebo 5:00, 13:15., Nalakaji vas na penize a zkraceny uvazek, (v reklame rikaji i vhodne pro MD a studenty), nakonec delate 10 nocnivh, na nic nemate cas jen misto 8 hodin 6, 5., Ale to uz je tak nastejno.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 72Ne 7Nahlásit
Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Kaufland a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,4
Na základě 428 recenzí
5112
4109
3112
242
153

Hodnocení dle kategorií

3,1Poměr Práce/Život
3,4Kompenzace/odměny
3,3Jistota zaměstnání/Postup
3,1Vedení
3,1Firemní kultura