Recenze zaměstnanců na pozici Pokladní ve společnosti Kaufland

Nalezeno 15 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (482)
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Psychicky náročnější práce
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Brno27. srpna, 2019
Práce na pokladně byla psychicky náročnější. Prostředí a vedení bylo dobré.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní a zábavné pracoviště
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Louny, Ústecký kraj25. února, 2019
V Kauflandu jsem byla na pozici pokladní, brigádně při škole. Práce mi vyhovovala, směny jsem si zvolila sama jak jsem měla volno. Vedení mi vždy vyšlo vstříc. Platové ohodnocení bylo v normě.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 11Ne 3Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Otročina
Pokladní (Současný zaměstnanec) –  Pardubice, Pardubický kraj7. prosince, 2018
Šílený kolektiv, nepříjemní nadřízení, nevychází vstříc, nevědí co chtějí, nemůžete pomalu ani na záchod. Snaží se z vás udělat blbce. Nesmyslný systém ve všem.
Výhody
Žádná
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 21NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Otrok v Kauflandu!
Pokladní (Současný zaměstnanec) –  Plzeň, Plzeňský kraj3. října, 2018
Když jsem nastupoval do Kauflandu lákala mě především hodinová sazba 135-, KČ na hodinu pro mne jako studenta super od začátku jsem říkal že chci pracovat pouze na pokladně nebo už na pokladně dělám přes rok ok vše mi slíbili podle mě, nakonec bylo vše jinak, posilali mě na všechny úseky , nikdo mě ani nezaručil i přes to že sem říkal nemám zkušenost s vybalováním zboží jen s pokladnou nikoho to nezajímalo chtěl sem pracovat pouze o víkendu nakonec mě donutily chodit i přes týden nebo se jim to dost nelíbilo a často mi říkali víkendy máme plný , na pokladně měří rychlost jak pokladní skenují museli jsme mít aspoň 30% skenerů pokud ne byl průšvih pár lidí i vyhodily takže jak roboti, jednou sem nepřišel na směnu nebo mi bylo špatně řádně sem se omluvil , vedoucí mě bombardovala na mém soukromém Facebooku a telefonu kvůli dvoum dnům, změnil se ředitel a hned mi bylo telefonem sděleno že mě již jako zaměstnance nechtějí , začal sem si hledat brigádu přes agenturu abych měl něco narychlo nabídli mi kupodivu Kaufland ale jinou prodejnu kterou mám 5.minut cesty ok vzal sem to, první měsíc vše v pohodě s vedoucí jsme se domluvili že přejdu opět pod Kaufland .Po měsíci mě čekalo velké překvapení prej mi běží dál smlouva v jiném Kauflandu a pouze se udělá jen přesun zajímavé hlavně že mi tvrdili něco jiného, vedoucí na mne vyrukovala že sem v tom prvním Kauflandu neměl odpracovat ani jeden den což je úplný nesmysl nebo sem tam pracoval 4.měsíce tak nechápu kde tuhle kravinu vzali, najednou opět chtějí abych chodil i přes týden místo víkendu , na hodiny se mě vedoucí vůbec neptala napsala  více... si to podle sebe když jsem ji na to upozornil tak mám prý respektovat co mi naplánuje ona! Přístup se změnil úplně k horšímu a začínám si hledat jinou brigádu nechci mít s takovou společností už nic společného , pokud možno najděte si lepší práci zvlášť studenti absolutně nedoporučuji!!!!!!  méně
Výhody
135-, KČ na hodinu při brigádě
Nevýhody
Vedení, řekl bych vše!
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 45Ne 4Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Málo zaměstnanců moc práce
Pokladní,informace,kontrola cen,trezor.prac (Bývalý zaměstnanec) –  Brno2. srpna, 2018
Směny víc odpolenich,jeden volný víkend za měsíc,přidávání prace,člověk nevi co dřív.
Výhody
Stravenky
Nevýhody
Jeden volný víkend za měsíc
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 19Ne 3Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
příjemné pracoviště
pokladni (Bývalý zaměstnanec) –  Český Těšín11. května, 2018
Náročná práce s lidmi, naučila jsem se ovládat a komunikovat s lidmi.
Nejtěžší část práce byla zvládat návaly lidí při slevových akcích.Nejzábavnější byl den výplaty.Ale práce s lidmi mě baví.
Výhody
možnost domlouvat si směny
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 16Ne 8Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
práce byla skvělá,nikdo nás nesekýroval,vedení bylo super,dokázaly pomoci i při problémech v rodině
pokladni na kase (Bývalý zaměstnanec) –  Přibram, Středočeský kraj14. března, 2018
Přizpůsobovaly se mým požadavkům,v daných situacích.byli vždy slušní k zaměstnancům i k zákazníkům.
Výhody
mohla jsem si odskočit na wc během mé práce
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 8Ne 21Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vše jak má být
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 6, Hlavní město Praha26. září, 2017
Vše v pořádku.Vždy když jsem potřebovala bylo vyhověno.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 9Ne 23Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
špatné
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  pokladní2. dubna, 2017
Nebudu tady společnost Kaufland hábit, ale nezachovalo se ke mě moc pěkně.
Výhody
příjemný kolektiv
Nevýhody
vedeni, systém
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobrý přivýdělek při studiu
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Louny, Ústecký kraj5. února, 2017
Vlastní nastavování směn.
Milí spolupracovníci.
Bolest zad.
4-5 hodinové směny.
Výhody
5 hodinové směny, flexibilita vůči škole
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Zábavné pracoviště
Pokladní (Současný zaměstnanec) –  Český Těšín15. prosince, 2016
Naše směny pro brigádníky jsou dělané "na míru", dá se dohodnout na směnách. Vedení je přívětivé a trpělivé.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 3Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stresujici zamestnani
Pokladni (Bývalý zaměstnanec) –  Melnik24. listopadu, 2016
Nemam dobre zkušenosti s vedoucími pokladen v Kauflandu Mělník. Jsou nepříjemné a řvou na pokladní za sebemenší chybu i před zakazniky. Když potřebujete na zachod je to problem! Ja dostala vynadano. Ma zkušenost trvala 3 měsíce, dele jsem nevydržela
Nevýhody
Jednani nadrizeneho s podřízeným
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 42Ne 6Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobrý kolektiv
Pultový prodej, Pokladní, Informace (Současný zaměstnanec) –  Bohumín, Moravskoslezský kraj6. října, 2016
Rozházené směny není tolik času na koníčky, přátelé a rrodinu
Výhody
Příspěvek na praní pracovního oděvů
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 3Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
nic
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Blansko31. srpna, 2016
Hodně práce za málo peněz a žádné bonusy, na druhou stranu dobrý kolektiv
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 30Ne 11Nahlásit

Zobrazit další recenze společnosti Kaufland

Můžete zkusit:

Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Kaufland a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,4
Na základě 482 recenzí
5127
4123
3124
246
162

Hodnocení dle kategorií

3,2Poměr Práce/Život
3,4Kompenzace/odměny
3,2Jistota zaměstnání/Postup
3,1Vedení
3,1Firemní kultura

Recenze společnosti Kaufland dle lokality