Hodnocení od zaměstnanců společnosti Kaufland

Nalezeno 101 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (482)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
na nic
pracovnice informací (Bývalý zaměstnanec) –  Brno, Slatina10. července, 2018
Osobní život a postup v kariéře = 0, podrazáčtí vedoucí
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 31Ne 3Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Silný nátlak na zaměstnance
Prodavač potravin, papírnictví, oděvy (Současný zaměstnanec) –  Děčín9. července, 2018
Nedostatek zaměstnanců, čímž je vyvíjen nátlak na ostatní zaměstnance k ještě vyššímu výkonu.. Což se už nedá zvládat...
Výhody
Stravenky
Nevýhody
Nedostatek zaměstnanců
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 33Ne 2Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Not bad
Warehouse Worker (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha2. června, 2018
Well organised, friendly colleagues and lots of different things to do. Things usually go smoothly even on busy days. Definitely a good company to work for.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 6Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Katastrofa
Prodavačka-brigadne (Bývalý zaměstnanec) –  Žatec, Ústecký kraj31. května, 2018
Vedoucí ani neví co se děje na place. Bez kontrol, špatná kvalita potravin, atd.
Výhody
Žádné
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 28Ne 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
příjemné pracoviště
pokladni (Bývalý zaměstnanec) –  Český Těšín11. května, 2018
Náročná práce s lidmi, naučila jsem se ovládat a komunikovat s lidmi.
Nejtěžší část práce byla zvládat návaly lidí při slevových akcích.Nejzábavnější byl den výplaty.Ale práce s lidmi mě baví.
Výhody
možnost domlouvat si směny
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 16Ne 8Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nízká firemní kultura
vedoucí obchodního domu (Bývalý zaměstnanec) –  Zlín, Zlínský kraj10. května, 2018
Motivace zaměstnanců k nadstandardním výkonům. Není možnost rozvoje
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 18Ne 4Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
produktivní,atraktivní pracovní náplň
Marketing (Bývalý zaměstnanec) –  Beroun10. května, 2018
v celku zábavná a zajímavá pracovní náplň

nedostatečně proškoleni pracovníci o práci v provozu a interními záležitostmi PROVOZ/BOZP a PO
nedostatečný počet pracovníků vykonávající funkce provoz
Výhody
benefit
Nevýhody
nedostatek osobního volna, nepravidelně rozvržená prac. doba
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 10Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
workplace with friendly people
Filling of sales racks (Bývalý zaměstnanec) –  Okres Klatovy29. dubna, 2018
I started at 7in the morning and I worked 8,5 hours. I filled goods to racks. I helped to customers to find some goods. I was friendly to them all the time. It was a great experience.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 4Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Velká dřina za málo peněz!
Pracovník provozu obchodu u masa (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava, Moravskoslezský kraj27. dubna, 2018
Ranní směny už v 5:30 ( pro dojíždějícího velmi náročné ). Do 7:00 je třeba: přebrat zboží (900 kg až 1 t) uložit na správné místo do velké chladničky, kde jsou 4 st., některé maso je třeba roztřídit po kusech, takže z 18 st. vlezete do 4 st. jste tam min. hodinu, protože se u přebraného zboží musí vše převážit, zkontrolovat data spotřeby a podle toho i uložit.pak konečně můžete jít vybalit zboží do pultu. Vše musí být úhledné a některé druhy masa se i předsekávají, takže je třeba počítat i s tímto. Také vyměnit datumy a vystavit akce (celkem 1 h). Následně sama objednat si zboží na další den (30 min.). Kdo umí počítat, tak už teď ví, že se to všechno za hodinu a půl nedá stíhat, A to jsem ještě nenapsala, že si musíte i sama vytisknout akční cenovky. Kancl, kde jsou dva počítače a dvě tiskárny, je většinou plný, takže čekáte i 15 min. než si budete moci vytisknout cenovky. Poté přijde nával lidí a nezastavíte se do 11:30 a pak jdete na svačinu. Kolem 12:30 je nával druhý. Většinou tak do 15:00 Problém je ale v tom, že na mase jste sama a tudíž musíte zaplnit pulty masem než přijde odpolední směna na 13:30.V průběhu dopolední směny musíte ještě stihnout zapsat teploty, takže práce víc než dost. Odpolední směna je od 13:30 do 22:00 tam už se jen doplňuje zboží do pultu, prodává a večer děláte akce a popř. odpisy. Pak jen sbalíte maso z pultu do beden a odvezete do lednice. To vše děláte sama. Na mase jste pouze jedna. A holky z lahůdek a salámu vás zaskakují, jen když si potřebujete odskočit na záchod nebo na svačinu. Jinak ne!
Vedení po vás rádo "šlape" a hledá chyby kde se
  více... dá. Nikdy mě za nic nepochválili.
Firemní kultura není, proč taky. Prodavačky jsou "spotřební zboží", takže nic takového od této společnosti nečekejte!
  méně
Výhody
Žádné
Nevýhody
Stresové prostředí, nízké platové ohodnocení, náročné pracovní tempo
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 45Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
práce byla skvělá,nikdo nás nesekýroval,vedení bylo super,dokázaly pomoci i při problémech v rodině
pokladni na kase (Bývalý zaměstnanec) –  Přibram, Středočeský kraj14. března, 2018
Přizpůsobovaly se mým požadavkům,v daných situacích.byli vždy slušní k zaměstnancům i k zákazníkům.
Výhody
mohla jsem si odskočit na wc během mé práce
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 8Ne 21Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
V obchodu byla zima, ale finanční odměna skvělá
Doplňování zboží (Bývalý zaměstnanec) –  Plzeň12. března, 2018
V obchodu byla zima, ale finanční odměna skvělá. Spolupracovníci velice příjemní
Výhody
dobrá finanční odměna
Nevýhody
zima na pracovišti
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 20Ne 6Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
V současné době náročné organizačně.Kolektiv dobrý.
Vedoucí směny (Současný zaměstnanec) –  Frýdek-Místek4. března, 2018
Ránní přehled,rozdělení pracovníků,organizační plánování,řešení vyskytujících se problémů.
Komunikace s odděleními,komunikace se zákazníky-udržování přátelského ovzduší mezi pracovníky.

Komunikace s vedením a aplikace jejich požadavků do praxe.

Firemní kultura v této době pokulhává.

Nejtěžší část práce jev současnosti plánování pracovníků-ztěžujete to nemocnost a odchod pracovníků.

Pro mě je výzvou komunikace s lidmi a dobrý chod oddělení pod mým vedením.
Výhody
Stravenky, možnost předkládání nutného volna pro rodinné účely či lékařské návštevy.
Nevýhody
Komunikace s některými vedoucími je těžší.Firma v některých oblastech pokulhává.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5Ne 2Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
V nouzy jsem tam pracoval.
Prodavač-napojář (Bývalý zaměstnanec) –  Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj18. února, 2018
Je to již více let zpět.žádny bonusovy program.zaměstnanci se dost měnily.
Výhody
Volno i ve všední dny.
Nevýhody
Neucta zakazniku k prodavajicim.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 12Ne 9Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
výborná práce
roznos letáků (Bývalý zaměstnanec) –  Děčín10. února, 2018
Vždy solidní jednání,bezvadná komunikace,páce na čerstvém vzduchu-
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 13Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
srednie
order picker (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha27. ledna, 2018
Srednie podejscie do pracownika i moglyby byc lepsze zarobki
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Zajímavá práce.
Kaufland - prodavačka (Bývalý zaměstnanec) –  Slaný25. ledna, 2018
Mnoho nadřízených a kontroloru z venku, kterým chybí emapatie pro správné vyhodnocení dané situce. Neznají poměry v daném působišti a posuzují vše globálně.
Výhody
Přistup k zajímavím akcím.
Nevýhody
Nepravidelné praconí směny.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 1Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Kaufland není jako kaufland
prodavač (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 6, Hlavní město Praha24. ledna, 2018
Tohle si nemůžu nechat pro sebe.!!!! Má maminka dělala v Kauflandu na Kladně a není Kaufland jako Kaufland. Od nového roku zrušili brigádníky a Takový masakr co dělají zaměstnancům jsem nikdy nezažil. Dovolenou si nemůžete naplánovat určují Vám do jakého termínu jakou část musíte mít vybranou. Pak si naplánujete dovolenou a týden před dovolenou zjistíte že vůbec dovolenou nemáte a mají někdo kdo jí nechtěl A vedoucí Vám řekne že už to měnit nebude. l!!!!! Díky propuštění brigádníku zaměstnanci absolutně nezvládají. Ještě jim každý debil vynadá i když za to vůbec nemůžou. Může za to přeci Vedoucí a vedení Kauflandu.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo a to ještě chtěli pokladním které sedí třeba čtyři hodiny v kuse na pokladně zakázat pít...... Naštěstí to neprošlo. To už my připadá jako diskriminace!!!!!!!
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 91Ne 5Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
i'm hawe good experiance
Food and Beverage Assistant (Bývalý zaměstnanec) –  cestlice20. ledna, 2018
im pleased with service.I learned how to work with the end products. There are a lot of technologies that have been processed and packaged by the printers. Familiar with many interesting people from some countries.Familiarity with working with a knife to work well kating.and I have good experience working there.and my colleague always respected me because I am friendly and excited. I am never aggressive to my colleagues and I never have to bI do my work on the heart of the tiraklame anyone.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní a zábavná
Skladník-brigádník (Bývalý zaměstnanec) –  Česká Lípa, Liberecký kraj15. ledna, 2018
Kaufland je velmi výborná firma a naučil jsem se od ní velmi hoodně
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 10Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nejvíce přínosnější zaměstnání co se zkušeností týká.
Vedoucí úseku ovoce + zelenina (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava, Moravskoslezský kraj3. prosince, 2017
Dobrý kolektiv, dřina, ale vždy zaplaceno v termínu.
Výhody
dobrý plat
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 8Nahlásit
Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Kaufland a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,4
Na základě 482 recenzí
5127
4123
3124
246
162

Hodnocení dle kategorií

3,2Poměr Práce/Život
3,4Kompenzace/odměny
3,2Jistota zaměstnání/Postup
3,1Vedení
3,1Firemní kultura