Hodnocení od zaměstnanců společnosti Kaufland

Nalezeno 98 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (480)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce v pohodě, kolektiv jako všude, vedení horší!
Prodavačka lahůdek (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 83. října, 2017
Pracovala jsem ráda, ráda komunikuji se zákazníkama.
Výhody
Měla jsem to blízko, pracovala jsem jako brigádnice, protže jsem potřebovala pouze ranní směny. Díky tomu jsem se nehodila a byla jsem propuštěna.
Nevýhody
Nevýhody pracovní doby pro maminky s dětma!
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vše jak má být
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 6, Hlavní město Praha26. září, 2017
Vše v pořádku.Vždy když jsem potřebovala bylo vyhověno.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 9Ne 23Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Productive and workplace culture
Sales Assistant (Part-time) (Bývalý zaměstnanec) –  Czech Republic23. září, 2017
I like every job, In last job I learned much relationships between people and how job can be hard. In a typical day in my last position I fulfilled work, which was my.
Výhody
Free lunches
Nevýhody
Long hours
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 15Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Productive workplace
Shop Assistant (Bývalý zaměstnanec) –  Krnov, CZ23. září, 2017
Kaufland is a very busy supermarket so sometimes I was hard for me. I hadn't have to work for all day and had shifts like for 4-8 hours. What I didn't like was the behaviour of my coworkers and bosses as they didn't like me because I was working there only for a summer part-time job.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 12Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Práce v příjemném prostředí
Vybalování zboží (Bývalý zaměstnanec) –  Ústí nad Labem, Ústecký kraj21. září, 2017
Brigáda byla v pořádku ale byl velmi špatný kolektiv.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Pobočka Kauflandu ve Varnsdorfu
obchod (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha27. července, 2017
vedení pobočky je katastrofální, pro udržení pozice musíte pracovat jako roboti, musíte donášet a pochlebovat panu řediteli Kauckému, aby jste se v této pobočce udrželi, aniž by měl udělanou nějakou Vysokou školu, dělá ze sebe prezidenta USA, lidičky sem se určitě nehlašte, neustálá buzerace, práce fyzicky velmi náročná jak na drogerii, tak nápojích, mléčných výrobcích, koloniálu a dalších . Někteří pracovníci zde neustále donáší řediteli na druhé pracovníky a to není dobrý kolektiv, ve kterém by jste chtěli pracovat. Veškeré pozice jsou vhodné pro ti, kteří rádi donáší na druhé, pro slušné lidi to tu není!! Po celém areálu Kauflandu ve Varnsdorfu se line neskutečný zápach.
Výhody
žádné
Nevýhody
neustále propouští
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 66Ne 4Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Když máš pevné nervy a je-li člověk asertivní vydrží pracovat i dlouho
Vedoucí skupiny zásobování (Bývalý zaměstnanec) –  Praha17. července, 2017
Věčný chaos , nesmyslné objednávání zboží, kterého je na skladu spousty.
Neodporovat hlouposti.
Vedení je naprosto vyjímatelné, nikdo neví, kdo co dělá, a nikdo netuší , jak správně by se mělo dělat.
Kolegové byli celkem fajn.
Inventury, to byla nejtěžší část práce.
Ano v této práci moc zábavy nikdo neužije
Výhody
Jako první jsme věděli o všech možných slevách
Nevýhody
Jste skoro 24 hodin nucen být na telefonu
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
kauf,je super
Prodavacka,pokladni (Bývalý zaměstnanec) –  Kopřivnice, Moravskoslezský kraj14. června, 2017
prace mezi lidmi,prima vedeni,nejtezší občas ,snašet nadmiru kritiky
Výhody
tyden dovolene+
Nevýhody
zadne
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 13Ne 19Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Přátelský kolektiv
Pracovník provozu obchodu Lahůdky, Pekárna (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha13. června, 2017
V Kaufland s.r.o jsem spokojena nebyla s vedením a osobním přístupem.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 24Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
v kolektivu co mame na nasem obchode se pracuje velmi dobre
doplnovani zbozi (Současný zaměstnanec) –  Kadaň5. června, 2017
prace v kolektivu ktery mame je skvela.radi si navzajem pomahame
Výhody
skvely kolektiv
Nevýhody
vedeni
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 12Ne 11Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
zábavné pracoviště
Manipulant se zbožím. (Bývalý zaměstnanec) –  Louny29. května, 2017
typický pracovní den ..Brigáda v Kauflandu, slibují 95kč/hod., ale práci v noci a svátek však neproplácejí.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 32Ne 3Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Aktivní činnosti, díky kterým práce rychle utíká.
Brigádnice (Bývalý zaměstnanec) –  Mariánské Lázně, Karlovarský kraj19. května, 2017
Jako brigáda dobré. Kolektiv dobrý. Plat ucházenící na dané pracovní zařazení.
Výhody
Akce u nosu
Nevýhody
Neobvyklé pracovní doby
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 10Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Náročná práce
Prodavačka (Současný zaměstnanec) –  Praha15. dubna, 2017
Stálá práce se stálým platem,ale fyzicky hodně náročná.
Výhody
Finančně výhodný plat
Nevýhody
Málo volného času a špatná týmová kultura
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 32Ne 10Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vysoke pracovni nasazeni za neodpovidajici mzdu
Pracovnik skupiny zbozi (Současný zaměstnanec) –  Vsetín, Zlínský kraj7. dubna, 2017
Prace prodavacky za pultem,primy kontakt s lidmi ,ne vzdy prijemny.
Výhody
Jistota zamestnani
Nevýhody
Pracovni doba od 5, 00 do 22, 00
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5Ne 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Byla jsem v Kauflandu v rámci možností spokojená...
Scannerová kontrola (Současný zaměstnanec) –  Šumperk, Olomoucký kraj6. dubna, 2017
Kaufland mění kompletně systém fungování. Ruší pozice a tím i případné směnování. Z tohoto důvodu, zvažuji případný odchod.
Výhody
Uspokojivé platové ohodnocení
Nevýhody
Směny, dovolená...
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 2Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
špatné
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  pokladní2. dubna, 2017
Nebudu tady společnost Kaufland hábit, ale nezachovalo se ke mě moc pěkně.
Výhody
příjemný kolektiv
Nevýhody
vedeni, systém
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4NeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Velmi dobře placené
Distribuce reklamních letáků (Bývalý zaměstnanec) –  Jihlava21. března, 2017
Moje nadřízená byla velmi milá.
Distribuce byla velmi jednoduchá.
Výhody
málo práce-hodně peněz
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 9Ne 16Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
hodnoceni prumerne
uklizecka 5.Zs Cheb,pokladni (Bývalý zaměstnanec) –  Cheb8. března, 2017
Pracovni den probihal tak,ze jsem pomahala pokladnim zajistovalala jsem plynuly chod pokladen,tak any nebyly fronty.Naucila jsem se samostatnosti jednani s lidmi nikdy jsem nemela propblem s kolegy ani s vedenim.Vzdy jsme se dohodly a vysli jsme so vstric.
Výhody
Vtricnost vedeni a kolegu
Nevýhody
Rychle rozhodovani a reseni problemu se zakazniky.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 9Ne 9Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobrý přivýdělek při studiu
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Louny, Ústecký kraj5. února, 2017
Vlastní nastavování směn.
Milí spolupracovníci.
Bolest zad.
4-5 hodinové směny.
Výhody
5 hodinové směny, flexibilita vůči škole
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
a typical day at work
shop assistant (Bývalý zaměstnanec) –  Bohumin12. ledna, 2017
i came to work did get me ready and went to speak to my manager what i will be doing today. the shop did open at 8am. most of the time i have been behind the till. so i scanned all products, did chat with customers, helped them to find the product they needed. sometimes i was working in the warehouse so in that case i did take the trolley and restock the shelves.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Kaufland a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,4
Na základě 480 recenzí
5126
4123
3124
245
162

Hodnocení dle kategorií

3,2Poměr Práce/Život
3,4Kompenzace/odměny
3,2Jistota zaměstnání/Postup
3,1Vedení
3,1Firemní kultura