Hodnocení od zaměstnanců společnosti Kaufland

Nalezeno 101 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (482)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
hodnoceni prumerne
uklizecka 5.Zs Cheb,pokladni (Bývalý zaměstnanec) –  Cheb8. března, 2017
Pracovni den probihal tak,ze jsem pomahala pokladnim zajistovalala jsem plynuly chod pokladen,tak any nebyly fronty.Naucila jsem se samostatnosti jednani s lidmi nikdy jsem nemela propblem s kolegy ani s vedenim.Vzdy jsme se dohodly a vysli jsme so vstric.
Výhody
Vtricnost vedeni a kolegu
Nevýhody
Rychle rozhodovani a reseni problemu se zakazniky.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 9Ne 9Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobrý přivýdělek při studiu
Pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Louny, Ústecký kraj5. února, 2017
Vlastní nastavování směn.
Milí spolupracovníci.
Bolest zad.
4-5 hodinové směny.
Výhody
5 hodinové směny, flexibilita vůči škole
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
a typical day at work
shop assistant (Bývalý zaměstnanec) –  Bohumin12. ledna, 2017
i came to work did get me ready and went to speak to my manager what i will be doing today. the shop did open at 8am. most of the time i have been behind the till. so i scanned all products, did chat with customers, helped them to find the product they needed. sometimes i was working in the warehouse so in that case i did take the trolley and restock the shelves.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Pracoviště Třinec - hodně špatná zkušenost
Prodavačka (Bývalý zaměstnanec) –  Třinec8. ledna, 2017
Vedení této pobočky katastrofální .Pro udržení pracovní pozice musíte fungovat jako robot bez vlastního názoru , dostatečně pochlebovat paní ředitelce a v neposlední řadě donášet ,donášet a ještě jednou donášet na spolupracovníky, pak máte maličkou možnost se udržet.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 60Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Zábavné pracoviště
Pokladní (Současný zaměstnanec) –  Český Těšín15. prosince, 2016
Naše směny pro brigádníky jsou dělané "na míru", dá se dohodnout na směnách. Vedení je přívětivé a trpělivé.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 3Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stresujici zamestnani
Pokladni (Bývalý zaměstnanec) –  Melnik24. listopadu, 2016
Nemam dobre zkušenosti s vedoucími pokladen v Kauflandu Mělník. Jsou nepříjemné a řvou na pokladní za sebemenší chybu i před zakazniky. Když potřebujete na zachod je to problem! Ja dostala vynadano. Ma zkušenost trvala 3 měsíce, dele jsem nevydržela
Nevýhody
Jednani nadrizeneho s podřízeným
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 42Ne 6Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
fun workplace
Sales Assistant (Bývalý zaměstnanec) –  czech republic21. října, 2016
Kaufland novy bor is perfect place to work at. It is like to work in the zoo with panda bears. It is a hard work and sometimes makes you tired, but it is fun.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Fun Workplace
Sales Assistant (Bývalý zaměstnanec) –  czech republic21. října, 2016
It was seriously enjoyable to work on this position. the team was amazing and everyone was happy to do their job. I enjoyed every hour of the job till the ending of the shift.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobrý kolektiv
Pultový prodej, Pokladní, Informace (Současný zaměstnanec) –  Bohumín, Moravskoslezský kraj6. října, 2016
Rozházené směny není tolik času na koníčky, přátelé a rrodinu
Výhody
Příspěvek na praní pracovního oděvů
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 3Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
nic
pokladní (Bývalý zaměstnanec) –  Blansko31. srpna, 2016
Hodně práce za málo peněz a žádné bonusy, na druhou stranu dobrý kolektiv
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 30Ne 11Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
stresující zaměstanání
Uklízečka (Bývalý zaměstnanec) –  Roudnice nad Labem20. července, 2016
Dokud tam bylo staré vedení, bylo to fajn ale jak se vyměnilo začalo peklo
Výhody
žadné Klady
Nevýhody
výplata, stres
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 52Ne 7Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
fun working place
Warehouse Assistant (Bývalý zaměstnanec) –  Praha2. března, 2016
good management and co-workers
the hardest was the night shift
the enjoyable part is that the role was understandable and was wll explai by the Tearm leader.
I lan how to work well in a short notice and how to deliver good result in a short time notics
Výhody
i love wear hous work
Nevýhody
hard job
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 19Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Organized by the Import and Export
Despach transport (Bývalý zaměstnanec) –  Prague Czech Republic19. října, 2015
12 hours shifts
storage and removal orders for individual branch in Cities across the Czech republic
Co-workers: pickers and packers, forklift drivers and truck drivers,
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 9Ne 39Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
A lot of work for little money.
Czech Republic - shop assistant, cashier (Bývalý zaměstnanec) –  Opava (Czech Republic)7. února, 2015
My work was:
- Communication with customers.
- Works with money and material responsibility.
- Goods orders.
- Unpacking of goods on the shelf.
- Work at checkout.
Výhody
Cheaper food for me.
Nevýhody
little money.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 34Ne 93Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Productive and hard working place
Handling of goods (Bývalý zaměstnanec) –  Uherský Brod, ZL13. října, 2014
There is a team culture but shifts are planned so difficulty.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 37Ne 87Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
not so bad
Warehouse worker (Bývalý zaměstnanec) –  czech republic9. října, 2014
because it is supermarket, sometimes was the job very rushy and chaotic...
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5Ne 23Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
funny work
Shop assistant in Kaufland (Bývalý zaměstnanec) –  Jeseník, OL13. září, 2014
-4 day,10 hour per week
- I learned a systematic
-cooperative
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1NeNahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stressful workplace
Cashier (Bývalý zaměstnanec) –  Czech Republic16. dubna, 2014
I have learnt that being a cashier in a busy retail chain is not an easy work.
Výhody
Uniform
Nevýhody
Three work shifts
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 10Ne 18Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Very Responsible and Cooperating Workplace
Cashier (Bývalý zaměstnanec) –  Frýdek-Místek, MO22. června, 2013
I was working long hours and dealing with customers. I had to be very aware of money and goods scanned. Preventing and detecting all possible defrauds
Výhody
Working hours self-managment
Nevýhody
No benefits
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 27Ne 95Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
yes
costumer service (Bývalý zaměstnanec) –  Sokolov Czech Republic9. srpna, 2012
Basicly my job title is casher but i work there all typical

Any taype of work i can face very easy and any hours i can work
Výhody
yes
Nevýhody
max 9 hours
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 34Ne 126Nahlásit

Zobrazit další recenze společnosti Kaufland

Můžete zkusit:

Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Kaufland a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,4
Na základě 482 recenzí
5127
4123
3124
246
162

Hodnocení dle kategorií

3,2Poměr Práce/Život
3,4Kompenzace/odměny
3,2Jistota zaměstnání/Postup
3,1Vedení
3,1Firemní kultura