Hodnocení od zaměstnanců společnosti Manpower

Nalezeno 16 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (16 325)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobre
Operátor výroby (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava29. listopadu, 2019
Byl jsem spokojený v této firmě neměl jsem jim co vytknout.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivni
Operátor ve virobe (Bývalý zaměstnanec) –  Brno7. března, 2019
Byl sem spokojený ale mezi.kolektivy znikal.rasizmus proto sem ukončil.pracovni pomner
Výhody
Oděv a karta na stravovani
Nevýhody
Špatný kolektiv
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 24Ne 8Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
uplně na nic :)
na tom nezaleží:) (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava, Moravskoslezský kraj28. února, 2019
Plat hrozný :) Pořad mění směny jednou ranni/odpolední potom jenom na jednu směnu a vyhažou polovinu firmy i ty co před tydnem nebo dvěma nabraly kvuli snižovaní stavu :D no uplně na víte co ;) Přistup take hrozný. Nedoporučuju, Agentury by opravdu měly zrušit všechny a nechat jen nějake malé pro cizince jinak nejsou třeba:)
Výhody
Nic
Nevýhody
všechno :)
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 47Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
sklad Humanik byl fajn, produktivita v pohodě, dobrá domluva
Skladník (Bývalý zaměstnanec) –  Pohořelice, Jihomoravský kraj17. října, 2018
Byla jsem spokojená, práce mě bavila a dala se zvládat. Škoda byla, že jsem měla produktivitu nad 100%, která nebyla u mě nijak ohodnocena, protože stačilo ji mít jen nad 90%.
Výhody
Dala se přehodit směna, odpolední za ranní
Nevýhody
dlouhá doba dojíždění pro mě, velké teplo na hale v létě
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 30Ne 9Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Hodně peněz za docela dost dřiny
karosář, lakýrník (Bývalý zaměstnanec) –  Mladá Boleslav9. října, 2018
Práce jako taková velice dobrá a člověk se opravdu nenudí, jenže to nese i své mínusy, neboť většina víkendů se pracovalo, takže volna byla v nedohlednu
Výhody
Slevy do muzea a poukázky do obchodů
Nevýhody
krátké dovolené, žádný pozitivní přístup od mistrové
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 46Ne 3Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Jsem spokojen
Trenér školitel traine centrum mb (Současný zaměstnanec) –  Mladá Boleslav, Středočeský kraj5. října, 2018
Do wszystkich polaków którzy pracuja albo chca pracować w agenturze Manpower ludzie jak was tak poslucham w tych recęzjach tak niektórzy tę agenturę chwala a niektórzy narzekaja po pierwszy jak przyjedziesz do czech nie dostaniesz odrazu za pierwszy miesiac pracy 32000 koron czeskich ani 35000 koron czeskich w czystym té kwoty to wszystko jest brutto pierwszy wyplata to jest tak 18000 aż 21000 a tak aż przez 3 miesiace potem jest możne że wam zrobia podwyszkę a czytajcie umowy o pracę dokladnie w czechach jest prawo że pracodawca może wam powiedzieć abyście zostali w pracy nadgodziny a w škoda auto jest dobrze się zapisać do odborów a oni maja prawo bronić was jeśli się wam coś nie lubi z wyplata i agentura morze wyladowac u nich na dywaniku.
Výhody
Super kolektiv
Nevýhody
Kratka dovolená
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 18Ne 5Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
zábava
koordinace zaměstnanců (Bývalý zaměstnanec) –  Kladno, Středočeský kraj4. srpna, 2018
Krásné období, moc se mi líbílo. Žádná nuda a stereotyp
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 28Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
dobrá
Yanfeng (Bývalý zaměstnanec) –  Žatec21. července, 2018
vedení bylo ochotné ke svým zaměstancum , ruzné bonusy
Výhody
s ubytovaním
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 16Ne 13Nahlásit
2,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
tato firma mne moc nenadchla, zkušenost 2 měsíce,ale potřeboval jsem práci
dělník operátor (Bývalý zaměstnanec) –  Rakovník, Středočeský kraj1. dubna, 2018
Neochota přeřadit po určité zkušenosti na jiné místo,okamžité zrušení smlouvy ve zkušební době po 2 nedostatcích
Výhody
stravování ve firmě kde jsem pracoval teplé jídlo i v noci
Nevýhody
prostory šaten a sociální zařízení/wc+sprchy/
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 39Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Poměrně dobrá agentura, kterou přesunuli
operátor ve výrobě (Bývalý zaměstnanec) –  Kadaň, Tušimice11. září, 2017
Pobočka přesunuta, nevím kam. Už je to dlouho, ale problémy jsem s ní neměl. Pokud se o Vás stará vedení z místa výkonu práce, tak se s nimi ani moc nespojujete, pokud nedávají měsíčně stravenky.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 14Ne 23Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Najgorsza Firma w jakiej pracowałem !!!
spawacz (Bývalý zaměstnanec) –  Kvasiny18. května, 2017
Pracowałem w tej pseudo firmie!
Miałem wypadek , do dzisiaj czyli już 6 miesięcy po nie dostałem wynagrodzenia za chorobowe nikt się tym nie interesuje , jeszcze by tego było mało zwolnili mnie i też do dzisiaj nie dostałem żadnego świadectwa pracy .

Zabierali ludiom z wynagrodzenia opłatę za dojazdy ich autobusem , gdzie ludzie dojeżdżali własnym autem :)
Albo zabierali z wynagrodzenia opłaty za Hotel gdzie ludzie dojeżdżali z domu w Polsce własnym transportem. Normalnie żenujące , a najlepsze w tym wszystkim jest to że jak się postawisz i chcesz dociekać swoich praw i wyjaśnienia to po prostu cię zwolnią bo podpisujecie umowę w której mają do tego prawo . No i zmuszanie ludzi do pracy po 16 godzin to już nagminne . NACIĄGACZE I NIC INNEGO !!!
Tak że zastanówcie się zanim podejmiecie decyzje tam pracowania.
Výhody
w firmie Manpower nie ma żadnych plusów
Nevýhody
bardzo wiele jest minusów, plusy tylko po stronie Skody nie tej firmy
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 22Ne 4Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
produktivni
operator vyrobi (Bývalý zaměstnanec) –  Písek23. dubna, 2017
Spokojenost dobrý kolektiv ani ne náročná práce jinak vše dobre
Výhody
odmeny
Nevýhody
krátké dovolene
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 24Ne 6Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
средно
Asistent obsluha stroje. (Současný zaměstnanec) –  Plzeň, Plzeňský kraj26. ledna, 2017
без коментар .
имат мнго пропуски в отношението си към работниците.
не спазват договорките.
Nevýhody
имат мнго пропуски в отношението си към работниците. не спазват договорките
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 28Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
New projects as a challenge
Recruiter (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, ST17. října, 2015
Our branch was specific because we were solving new challenging projects. Fortunately, I like this work style, the great vision, a lot of potential ways how to achieve the goal and a changing environment. So, every day was different and must to manage the changes and gain back the "normal state of things".
Výhody
Flexible environment, people. Great goals. Challenging
Nevýhody
Salary
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5Ne 37Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Multitast challenging environment
Office Coordinator at the main office in Prague (Bývalý zaměstnanec) –  Prague25. listopadu, 2014
As an office coordinator I had an opportunity to become a part of great dynamic team. Very quickly I obtained wide knowledge of HR environment and I was able to participate on various projects. I used to work both ways - individualy and also in a close contact with other team members.I learned to multitask and state priroties and organize my work very well.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 18Ne 77Nahlásit

Zobrazit další recenze společnosti Manpower

Můžete zkusit:

Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Manpower a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,8
Na základě 16 325 recenzí
55 940
44 816
33 494
21 011
11 064

Hodnocení dle kategorií

3,7Poměr Práce/Život
3,3Kompenzace/odměny
3,2Jistota zaměstnání/Postup
3,5Vedení
3,6Firemní kultura

Recenze společnosti Manpower dle lokality