Hodnocení od zaměstnanců společnosti Randstad

Nalezeno 15 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (14 225)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Kladné
Amazon-Dobrovíz (Bývalý zaměstnanec) –  Praha7. srpna, 2019
Byla jsem pickerka, ale někdy jsem chodila na výpomoc na jiná oddělení např. Ship,afee, pack. Spoustu věcí. Vedení pokud mohlo tak vyhovělo.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
pracoviste nic moc
Operátor výroby (Bývalý zaměstnanec) –  mlada boleslav25. dubna, 2019
v prac agenture jsem nebyl pokojeny bohuzel nemam co vic napsat
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 5Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Neprofesionální, často nedostupní, chyby ve mzdách
Pracovník distribučního centra Amazon PRG1 (Bývalý zaměstnanec) –  Dobrovíz, Středočeský kraj8. dubna, 2019
Zaměstnání pod touto agenturou je zhruba stejné, jako pod jinými agenturami. Plusy - mzdy včas na účtě, někdy i dříve, svozová doprava, příjemné vystupování. Mínusy: Nedostupnost a nemožnost se v kteroukoli denní dobu telefonicky dovolat, které považuji za základní kámen úrazu. Dále se objevují často chyby ve mzdovém vyúčtování. Určitě by zaměstnanec uvítal přímější a férovější jednání, celkovou informovanost o stavu ve firmě. Kariérní postup spíš na agentuře nezáleží, ale proaktivnější přístup by jim jistě přidal body navíc. Silně podúrovňový je pak i přístup pak nesoulad jednotlivých pracovníků jako celku agentury, kdy každý tvrdí něco jiného, málokdo ví, co dělat v případě ročního vyúčtování daní, běháte s papíry sem a tam a zase zpátky, velmi často ztratí a nebo založí vaše dokumenty a tvrdí vám, že je nedostali. Rodné listy, údaje o rodině a podobně. Nyní se dva dny snažím agentuře dovolat, na jakékoliv dostupné číslo, ale stále nikdo nezvedá telefon. Potřebuji informace ohledně daňového vyrovnání, ale ani to se asi nedozvím. Firemní kulturu, obtížnost práce, vedení a ani typický pracovní den hodnotit nelze, jsou to interní informace firmy, pro kterou se pracuje a ta sama má svá pravidla, která s agenturou nesouvisí.
Výhody
Svozová doprava, příjemné vystupování, dostatek informací pro nástup do firmy
Nevýhody
Nesourodé informace zaměstnanců, mzdové výkyvy, nedostupnost na telefonu, mlhavé informace o stavu firmy
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 8NeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Špatné
Operátor výrobní linky (Bývalý zaměstnanec) –  Lovosice26. února, 2019
Byl jsem tam tak krátkou dobu že žádnou recenzi nemůžu mít
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 2Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dalose
Manipulační dělník (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava3. října, 2018
Drina a drina vyhody nic moc uz je to ale davno delalcsemcalu kola
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 8Ne 3Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stereotipical work which was sometimes experiencing
Marketing specialist (Bývalý zaměstnanec) –  Prague15. května, 2018
- administration work during the day, care after a warehouse of promotional stuff, dealing with ad hoc duties, communication with suppliers, planning marketing campaigns
- learned important things about media market in Czech Republic
- marketing department should be better organized
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Perfektní pracoviště s dobrým kolektivem.
Pracovník distribučního a návratového centra (Bývalý zaměstnanec) –  Ústecký kraj21. března, 2018
Záleží kam se dostanete na jakou pozici. Jsou na výběr , Pick-to skenujete skenerem věci z binu a dáváte je do košíku.
Pack- To balíte různé věci co vám přijedou v černém toutu a balíte je bud do krabic nebo do obálek.
Stow-to zaskladňujete věci do binů.
Když se dostanete na Recieve tak tam jsou 4 řadové linky a každý má svůj stůl a jen skenuje věci a třídí je do primárního vozíku, do toutu,damage
.
Každopádně to byla dobrá zkušenost. Najdete tam spoustu kamarádu. A zábava se tam taky najde.

Vedení je super když máte problém snaží se ho s Vámi vyřešit.
Nejtěžší práce bych řekla že je jen na Vás aby jste si vše zapamatovali a respektovali pravidla .
Výhody
Vouchery na obědy
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 2Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
pracovní nasazení
operátor skladu (Bývalý zaměstnanec) –  Dobrovíz31. ledna, 2018
práce nebyla sterotypní
vedení motivovalo
motivační soutěže
Výhody
obědy za pár korun nebo zdarma
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vynikající
Pracovník distribučního centra (Bývalý zaměstnanec) –  Dobrovíz, Středočeský kraj1. ledna, 2018
Příjemný kolektiv, mnoho výhod, dobře placená práce. Trochu fyzický náročná práce.
Výhody
občas zdarma jídlo, oblečení; zdarma kafe a voda
Nevýhody
desetíhodinové směny
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Randstad Agentura
operátor ve výrobě (Bývalý zaměstnanec) –  Klášterec nad Ohří11. září, 2017
Bohužel Vám toho moc nepovím, jelikož dámy z agentury jsem moc nepotkával.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 20Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Velice přátelští lidé
Administrativní podpora (Bývalý zaměstnanec) –  Liberec30. srpna, 2017
Lidský a přátelský přístup konzultantů k novým zaměstnancům.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 6Ne 17Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
N/a
Marketing Manager (Bývalý zaměstnanec) –  Lutin22. srpna, 2017
Good place to work, accelerated my development within the marketing field.
Strong team ethos and varied work pattern which kept me challenged and driven.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5Ne 8Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobré
Pracovnice distribučniho centra Amazon (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 46. srpna, 2017
Práce byla dobrá pozice které jsem byla se chtěla pracovat
Výhody
Obědy za 25Kč
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3NeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Agentura ok, pracovištěmá mnoho zbytečných nedostatků.
operátor výroby (Bývalý zaměstnanec) –  Brno Modřice7. října, 2016
S agenturou jsem byla spokojena a hodnotím ji kladně.
Práce v podniku, kam jsem byla přidělena mi nevyhovovala, byla podle mého názoru vedena v duchu otročení lidí.
Přístup k zaměstnancům nebyl vstřícný, kde by se mohla starším zaměstnancům přidělit vhodnější pozice, nebyla ochota. Nadřízení zaměstnance uráželi, zbytečně stresovali. Lidé tam nebyli spokojeni.
Stejné platové hodnocení všem operátorům. Těm, co se nadřeli i těm, co měli pohodičku.

Práce mi dala hodně. Nové zkušenosti, výdělek.
Výhody
možnost stravování, fontánky na piti na pracovišti
Nevýhody
neochota vedení přihlédnout k potřebám a požadavkům zaměstnanců
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 103Ne 27Nahlásit

Zobrazit další recenze společnosti Randstad

Můžete zkusit:

Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Randstad a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

3,7
Na základě 14 225 recenzí
54 749
44 216
33 075
2968
11 217

Hodnocení dle kategorií

3,6Poměr Práce/Život
3,3Kompenzace/odměny
3,1Jistota zaměstnání/Postup
3,4Vedení
3,5Firemní kultura

Recenze společnosti Randstad dle lokality