Hodnocení od zaměstnanců společnosti Siemens AG

Nalezeno 16 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (9 309)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
jako každá jiná fabrika
ruční vkládání a zapojování cívek (o.v. 180 - 200) (Bývalý zaměstnanec) –  Mohelnice, Olomoucký kraj11. prosince, 2018
co vám mám říkat o siemensu kdo chce ať si to jde zkusit na vlastní kůži prozrazovat vám nic nebudu
Výhody
zhulovačky
Nevýhody
buzerace
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Nadnárodní korporát a open space
REFERENT TECHNICKÉ DOKUMENTACE (Bývalý zaměstnanec) –  Brno, Jihomoravský kraj29. října, 2018
Práce v této firmě je přavážně v open space, což je velmi náročné, ale po čase si člověk zvykne.
Naučila jsem se za 13 let velmi mnoho znalostí a zkušeností ve strojírenství. Firma je otevřená vzdělávání. Vedení je různorodé, chybí tu vesměs větší motivace pro práci, pokud nepočítám peněžní odměny. Zpětná vazba probíhá 1x za rok, považuji to za málo.
Firemní kulktura a lidé jsou vesměs příjemní.
Výhody
benefity na sport a kulturu, PP
Nevýhody
Vedení německé firmy
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
výborné
Specialist (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava29. srpna, 2018
Home office, pružná pracovní doba, výborné benefity
Výhody
Home office, pružná pracovní doba
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Good for starting a career
Software Engineer (Bývalý zaměstnanec) –  Prague, Czech Republic26. února, 2018
The overall review depends greatly on where, on which department and team you are going to work. If you are lucky with the team and your manager then it is good place to be your first job place.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Kvalitné vedenie, dobrá pracovná atmosféra, vstriecnosť.
Administratívna práca v oblasti účtovníctva (Současný zaměstnanec) –  Ostrava13. února, 2018
Práca každý deň s pasívnym využím nemeckého, prípadne anglického jazyka. Vedenie oddelenia aj celej spoločnosti dbá na svojich zamestnancov a tiež na pracovnú atmosféru. Dodržiavanie vzájomných dohodnutí. Maximálna výhoda v možnosti pracovať z domu (home office). Stravenky sú ďalšou výhodou.
Výhody
home office, káva zdarma, stravenky
Nevýhody
práca cez víkendy (občas), práca cez sviatky
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Loved the responsibility
Production Control Clerk (Bývalý zaměstnanec) –  Hlavní město Praha7. ledna, 2018
I really enjoyed working with the team, managing, motivating and arranging the production requirements for the manufacturing process. It was very satisfying to see the end result after all the pressure of the process.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 2Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Uluslararası bir iş ortamı
HR SENIOR SPECIALIST (Bývalý zaměstnanec) –  PRAG-CZECH REPUBLIC15. června, 2017
Yönetimin ve de çalışma ortamının çok adil olduğu, kendinizi her zaman geliştirme şansını elde edeceğiniz bir çalışma ortamı.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 4Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Časově náročné zaměstnání, dobře finančně ohodnocené
Obchodní zástupce (Současný zaměstnanec) –  Brno13. února, 2017
Pracovní den
- v kanceláři - korespondence k nabídkám a zakázkám, telefony, tvorba nových nabídek, dohled nad zakázkami
- služební cesty v ČR - návštěvy zákazníků, dohled nad realizací projektů,
- služební cesty v zahraničí - přejímky se zákazníky ve výrobních závodech
Výhody
Flexibilní pracovní doba, možnost práce z domu několik dní za měsíc
Nevýhody
společná kancelář open space pro asi 70 lidí, hluk
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Very good employer
Junior Developer (Současný zaměstnanec) –  Prague, Czech Republic7. února, 2017
Siemens is one of my best employers ever. I joined the company recently but for now I can say this is the best. Business trips to Germany, flexible working hours.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2Ne 3Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Due Siemens was the first step in my carrier, I am happy I could choose Siemens to slowly grow into a professional.
Customer Order Processing Manager (Sales) (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava21. prosince, 2016
Working at Siemens was the typical Stereotype, I am trying to avoid.
Every working day was the same, no changes at all.

The management wasn't helpful, the only thing they were focusing on were their salaries and bonuses. The management was holding good employees back.

My colleagues I had in Siemens were amazing, helpful, professionals.
Výhody
Great first step in my carrier ladder
Nevýhody
Management
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Klidné a čisté pracoviště
worker (Bývalý zaměstnanec) –  Trutnov30. května, 2016
Po příchodu plnit úkoly od přímého nadřízeného.
Osazování, pájení a testování plošných spojů, týmová práce.
Dobře organizované vedení.
Samostatně zadané úkoly,návaznost na předchozí výrobu, přesčasy.
Výhody
Benefity
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 12Ne 8Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Productive and fun workplace
Assistant (Současný zaměstnanec) –  Prague17. května, 2016
Great place when you can get a possibility to grow.
Productive and fun workplace
Very friendly team
Good management
Productive for individual development
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
well-growing workplace
Practitioner (Bývalý zaměstnanec) –  Frenštát pod Radhoštěm6. února, 2016
I really appreciate the opportunity to have practise in this well growing company.I really enjoyed to see process of production.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Hard work
Expeditor (Bývalý zaměstnanec) –  Mohelnice, OL28. srpna, 2015
Working as 2 people on our position during shitf it was more fun than expected, but on the other side we had to focus on every detail. I've learned a lot about discipline.
Výhody
Decent amount of salary (in Czech Republic), health benefits, fixed working hours (shifts), 5 working days, weekends off
Nevýhody
I can't really say that something was bad there.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 3Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
buen ambiente, horario flexible, home office
senior specialist AR (Současný zaměstnanec) –  Praga10. července, 2015
una compañia estable y Buena. cuida a sus empleados y los valora.
Výhody
horario flexible, trabajar desde casa
Nevýhody
sueldos alog bajos
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit

Zobrazit další recenze společnosti Siemens AG

Můžete zkusit:

Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě Siemens AG a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

4,0
Na základě 9 309 recenzí
53 559
43 442
31 610
2416
1282

Hodnocení dle kategorií

3,8Poměr Práce/Život
3,9Kompenzace/odměny
3,5Jistota zaměstnání/Postup
3,5Vedení
3,8Firemní kultura

Recenze společnosti Siemens AG dle lokality