Hodnocení od zaměstnanců společnosti T-Mobile

Nalezeno 27 recenzí, odpovídajících vyhledávání Zobrazit všechny recenze (10 259)
Řadit podle: Užitečnosti | Hodnocení | Data recenze
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Ideální pracoviště
Prodejce (Bývalý zaměstnanec) –  Mladá Boleslav, Středočeský kraj11. září, 2019
Pokud plníte cíle, budete zaměstnání v pozici prodejce milovat. T-mobile se o své zaměstnance umí postarat a já nemohu říct, že bych na zaměstnání něco neměl rád. Samozřejmě záleží na pobočce, kolektivu a vedení shopu.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vyborne
Procurement manager (Bývalý zaměstnanec) –  Praha, Hlavní město Praha12. srpna, 2019
Dobry zamestnavatel kdyz trefite spravny team. Rozhodne doporucuju.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Skvělá firma
Brigáda (Bývalý zaměstnanec) –  Plzeň, Plzeňský kraj25. července, 2019
Stabilní zázemí. Skvělá firma. Dobrý team. Žádný stres.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Dobrý kolektiv, vysoká odbornost kolegů, příjemné pracovní prostředí
Senior Microsoft Applications Consultant (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 423. července, 2019
Během mého působení ve společností jsme se kromě nezbytných technických dovedností rozvinul i v mezilidských vztazích. Součástí běžného pracovní dne nebyly jen úkony spojené s psaním kódu a vývojem software, ale i setkávání s kolegy v rámci týmů u většinou produktívních debat a také jednání se zákazníky při tvorbě analýz, či při postupných iteračních krocích v rámci implementace.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Super parta lidi
Pracovala jsem tu 19 let- silná a stabilní společnost, která neustále hledá prostory pro zlepšení a zefektivnění.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Příjemné prostředí
Specialista taktického nákupu - všeobecné komodity (Bývalý zaměstnanec) –  Praha2. dubna, 2019
Společnost nabízí mnoho možností pracovních nabídek, rozvoje pro zaměstnance, dobré benefity, je zde určitá volnost, není zde tlak na práci. Záleží na daném oddělení a profesi
Výhody
Benefitní systém
Nevýhody
prosazení některých změn
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 1Ne 1Nahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stressful place to work at
Customer Service Specialist (Bývalý zaměstnanec) –  Okres Hradec Králové29. března, 2019
I worked at T-Mobile in Czech Republic and it was the absolute worst job I've ever had. Management definitely picks on people and continuously fires people they don't like even though they are great for the job. The company is a lawsuit waiting to happen. The best part was the occasional amazing people you worked with but that's about it. Continuously tried to make you do things out of your job description and tell you its a "learning opportunity" and always made changes with the excuse that it was for "business needs" when really everything is done out of favoritism. it's sad how I fell involve with the company and now i can barely eat because i am so stressed with unrealistic goals and poor management.
Výhody
free phone, phone tarif, paid lunche, health insurance
Nevýhody
short brakes
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 2NeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Na prodejně Pankrác úplně chybné vedení nováčků. Nezákonné tresty.
Žádná. Už (Bývalý zaměstnanec) –  Pankrác10. března, 2019
Paní manažerka dává tresty. Za jeden pozdní příchod snídaně pro všechny a tři obědy pro všechny. Nedají vám trenéra na zaučení a pak vás vyhodí, protože nesplníte limity. A nakonec Vám na zavolání nového zaměstnavatele dá takové negativní hodnocení, že vás v nové práci nevezmou. Zasedne si na jednoho člověka a jde po něm dokud ho nezničí. Podstav tam měla celé tři měsíce a tak na zaučení neměla lidi. Dají vás rovnou ke stolku a pak vám jen nadávají za to, co děláte špatně. Na limit nikdy nikdo z nových bez pomoci její nedosáhne a ona si podle sympatií vybírá komu pomůže a koho potopí. Takže bonusy k platu jsou nulové. Máte jen základ.
Výhody
Směny
Nevýhody
Špatné vedení nováčků paní manažerkou
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 5Ne 2Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Maximální spokojenost
Skvělý kolektiv, dobré vedení, možnost domluvy směn
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3Ne 4Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Produktivní pracoviště zaměřené na tah na branku a na obchod.
Konzultant (Bývalý zaměstnanec) –  Praha 4, Hlavní město Praha13. srpna, 2018
Na některých pracovištích bylo velice těžké splnit vedením nastavené minimum z důvodu menší návštěvnosti pobočky.
Výhody
Stravenky
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 3NeNahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
great team, great communication with boss
Back Office Administrator (Bývalý zaměstnanec) –  Usti nad Labem, Czech4. července, 2018
Every day control over agents they sell product and services of T-Mobile. And then communication with customers and care their orders.
I have nice memories about my team, good communication with our boss who listened to our needs and ideas. In the last time this job was hard because we was only 4 in Back office for all of Czech republic and the orders was more and more.
I wanted to stay here but I moved out to another country.
Výhody
good communication with our boss, good commission
Nevýhody
a lot of overtime
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Absolutně nefungující služby, marketing založený a skrývání informací a účtování za neposkytnuté služby.
ochodní zástupce (Bývalý zaměstnanec) –  Brno, Jihomoravský kraj11. června, 2018
Absolutně nefungující služby, marketing založený a skrývání informací a účtování za neposkytnuté služby.
Netransparentní fakturace služeb, nespolehlivost, etická zaostalost T-mobilu a jeho zaměstnanců.
Ztělesnění zla!
Výhody
žádné
Nevýhody
dělají z lidí ovce, protože se lidé nechají-zneužívání důvěry lidí ve svůj prospěch.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 12Ne 1Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Opportunities to try different project approaches
Test Analyst in Incident Management (Současný zaměstnanec) –  Hlavní město Praha27. května, 2018
Good place for people who are open minded, try to learn and find solutions. Solutions are not prepared, everyone has to create his own benefit for the team. Good for result oriented people.
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Happy with meeting people
Senior Consultant (Bývalý zaměstnanec) –  Trutnov10. května, 2018
I welcome customers and find a solutions for them.
I they had a problem. I tried find a way to be happy.
After working with PC and dating papers into PC.
Nevýhody
45 hours/pw
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNeNahlásit
3,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Veliká společnost, která dělá co můžu aby se za každou cenu dostala víš a víš
Obchodní konzultant pro značkovou prodejnu (Bývalý zaměstnanec) –  Plzeň, Plzeňský kraj4. dubna, 2018
Na první dojem poměrně skvělá nabídka na práci. Po nástupu tvrdá realita. Nesmyslné navyšování cílů a plnění, tudíž v podstatě zaměstnance nutí dělat fraudy, a částečně lhát zákazníkům.
Oproti tomu se snaží, ale jenom snaží firma vyjít vstříc zaměstnancům se svými benefity. Firemní telefon, tarif, jednou za rok teaming.
Nic méně zkušenost to byla skvělá a nelituji toho.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 14Ne 1Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Vyhazov ve zkušební době kvůli exekucím na plat - diskriminace
Specialista sítí a systémů (Bývalý zaměstnanec) –  Brno, Cejl 2028. března, 2018
Vynechám to pěkné a motivující co postupně přicházelo od nástupu 1. Února letošního roku. První výplata, první školení a zkoušky, semináře, příprava na budoucí výkon pozice Specialista síti a systémů, pak přišel den mých padesátých narozenin: Přišel mi email abych se dostavil na určitou hodinu určitý den do sídla firmy ohledně "personální záležitosti" - bylo to tak atypické a poprvé zcela bez předmětného určení schůzky. Hned že jsem znejistěl v obavách z vyhazovu. Zkrátím to: dnes přišel ten den - personalistka a můj přímý šéf, malá zasedačka 5202 Tomíčkova 2144, PRAHA: Vážený pane chodí na vás exekuce minimálně každý den jedna. Mzdová účtárna je tím zahlcena. Takže pro ztrátu důvěry končíte. Dalo seč to řešit různě, T-Mobile zvolil tu nejsprostší možnost, a aby měli asi ostře nabito a můj vyhazov bylo aspoň čím zdůvodnit, začaly mi poslední dva dny chodit emaily se smyšlenými výhradami k mé práci, které se opravdu nikdy nestaly. Závěrem: T-Mobile jako celek je skvělá Technologická firma (proto jsem tam ostatně také šel), ale ... Jednal jsem o tom s právníkem a jdeme s nimi do sporu a v případných žalobách nebudu šetřit penězi a medializací, takhle sprostě se prostě s lidmi nejedná. Jestli znáte někoho, koho T-Mobile vyrazil ve zkušebce kvůli exekucím na plat, dejte vědět - jiriskalsky@seznam.cz. Dal bych té firmě všechno a jenom proto že mzdová účtárna bude mít s mými závazky hodně práce navíc- tak to neberu jako důvod k vyhazovu - mám rodinu, život jsem si přizpůsobil své nové práci. A cítím, že se situace posledního týdne na mě začala výrazně zdravotně podepisovat. T-Mobile  více... má dobré produkty ale odporné jednání se zaměstnanci kteří mu nesedí. Škoda, oboustranná škoda. JS  méně
Výhody
zaměstnanecký tarif XXL na mobil za 89, - Kč, širší přátelské prostředí
Nevýhody
Arogantní přímé vedení, ješitný šéf
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 12Ne 3Nahlásit
5,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Inspirativní a inovativní společnost.
Obchodní manažer (Bývalý zaměstnanec) –  Ostrava16. března, 2018
Globální firma poskytující ty nejlepší služby zákazníkům..
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 11Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Stark und elforgreich Firma
Shop Manager (Bývalý zaměstnanec) –  Okres Louny11. ledna, 2018
gut Wahl meistens für jung Leuten. Anspruchswoll, aber Sie konnen gut verdienen
Bylo toto hodnocení užitečné?AnoNe 1Nahlásit
1,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Hrozné 😨
Konzultantka (Bývalý zaměstnanec) –  Neuvedu18. prosince, 2017
Dělala jsem pod S.... Měsíc jsem jezdila na školení jak blbá (sprominutím) pak jsem Teda začala chodit klasicky do práce, učila jsem se od kolegů komunikace a snažila si zjistit jak být úspěšná, ale dřív než vůbec jsem mohla opravdu začít tak mě šéf vyhodil (po dvou týdnech)!!! Jen kvůli tomu prý že neumím komunikovat na 100%... Myslím si že stejně to bylo už dopředu promyšlené, protože záhadně po té co jsem odešla tam oficiálně byl zaměstnán člověk, který tam do té doby byl jen na výpomoc a dohadovaly už delší dobu dalšího člověka na post konzultanta! Pak bych ještě ráda podotkla, že šéf absolutně nevěděl ani na jednom z pohovorů žádnej plat, za celou dobu co jsem tam dělala nebyl schopen mi říct co tedy vlastně dostanu. A i když mě vyhodil, dodnes ani nevím zda ještě vůbec dostanu i stravenky které bych dostat měla!! Je dost divné někoho vyhodit na hodinu a ještě mi to údělal Tehda přesně před Vánocema, takže mi logicky zkazil celé svátky.
Výhody
Solitario? Nooo vlastně téměř žádné... Snad jen možná kolektiv
Nevýhody
Neschopný šéf, žádné přesné informace o platech, a váš nájem se odvíjí od těch příšerných norem (které upozorňuji nemá ani o2 ani Vodafone!!)
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 7Ne 5Nahlásit
4,0
Poměr práce/život v zaměstnání
Kompenzace/odměny
Jistota zaměstnání/Postup
Vedení
Pracovní kultura
Společnost měla co nabídnout
Telesales (Bývalý zaměstnanec) –  Hradec Králové, Královéhradecký kraj16. dubna, 2017
Vcelku spolehlivá společnost, příjemné prostředí, zajímavá práce.Vhodné pouze pro dravé jedince.
Bylo toto hodnocení užitečné?Ano 4Ne 7Nahlásit
Registrovaný profil

Chcete zjistit více o tom, jak se zde pracuje?

Zeptejte se jaké je to pracovat ve firmě T-Mobile a nebo třeba jak probíhají pohovory. Naše komunita Vám zde ráda odpoví.

Odeslat otázku

Celkové hodnocení

4,0
Na základě 10 259 recenzí
54 072
43 278
31 837
2547
1525

Hodnocení dle kategorií

3,7Poměr Práce/Život
4,0Kompenzace/odměny
3,5Jistota zaměstnání/Postup
3,5Vedení
3,9Firemní kultura

Recenze společnosti T-Mobile dle lokality